Rengøring Aabenraa

  • Få gratis 3 tilbud på ordentlig rengøring Aabenraa
  • Udfyld skemaet online på under seks minutter
  • Du får kun tilbud fra professionelle rengøringsfirmaer

Få 3 Rengøring Aabenraa tilbud

Rengøring Aabenraa? Vi skaffer gratis 3 fleksible tilbud


Denaturering ved rengøring

Denaturering betyder at ændre et stofs naturlige egenskaber ved hjælp af et tilsætningsstof. F.eks. er denatureret sprit oprindeligt almindelig ren alkohol, der efter tilsætning af et tilsætningsstof bliver udrikkeligt. Til almindelig rengøring med husholdningssprit tilsættes diethyplphtalat, som er lugtfrit, men har en skarp og bitter smag. Hospitalssprit denatureres med kloroform.
Dansk Indeklimamærkning er en frivillig mærkningsordning af byggematerialer, der blev indført i 1994. Pa indeklimamærkede produkter kan man læse, hvor længe afgivelsen af stoffer fra materialet kan forventes at være til gene for indeklimaet. Det er muligt at få døre og vinduer, trægulve og trægulvolier samt køkken-, bad- og garderobeskabe med indeklimamærket, og flere produkter forventes at komme i handlen. Mærkningsordningen administreres af Dansk Indeklima Sekretariat.

Deodorisering og decibel

Deodorisering betyder at fjerne eller neutralisere dårlig lugt. Kan ske gennem oxydering af de uønskede lugtelementer ved hjælp af aktivt kul eller kemiske stoffer som kvarternære ammoniumforbindelser. Yoghurt naturel kan bruges som en biologisk deodorisering af køleskabet, ligesom en skål eddike i et røgfyldt lokale til en vis grad fjerner røglugten under den daglige rengøring.
Decibel er enmåleenhed for lydstyrke, der betegnes dB. Der er en sundhedsgrænseværdi for det tilladelige støjniveau. l arbejdsmiljøet er det kun tilladt med en lydstyrke på max. 85 dB. Overskrides denne grænse, skal der anvendes høreværn. ved indkøb af elektriske maskiner bør man undersøge støjniveauet. lsær vigtigt, hvis maskinen skal bruges ofte som f.eks. en opvaskemaskine placeret i køkkenet.

Få 3 Rengøring Aabenraa tilbud


Eksempler på rengøring i 6200 Aabenraa

Smiths Rengøring
Buen 31
6200 Aabenraa
CVR: 35746072
Hjemmeside
ServiSyd ApS
Stubbæk Bygade 32
6200 Aabenraa
CVR: 27965172
Hjemmeside
Com4 Erhvervsrengøring
Ringvej 11
6200 Aabenraa
CVR: 31143527
Hjemmeside