Rengøring i Assens

Check Få gratis 3 tilbud på billig rengøring i Assens
Check Udfyld skemaet online på mindre end 5 minutter
Check Du får kun tilbud fra godkendte rengøringsfirmaer


Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Rengøring" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Rengøring i Assens

26. juli 2017. Bliver du træt bare af at tænke på at skulle gøre rent? Har du lyst til at slippe for at gøre rent? Så er du kommet til det rigtige website. På denne webside kan du - gratis og uforpligtende - få 3 lokale henvendelser fra rengøringsfirmaer i Assens, der gerne vil gøre rent for dig - og det er billigere end du gætter på. Du kan derudover indhente en fast aftale, der indebærer at der bliver rengjort i dit hjem f.eks. 1 gang om ugen.
Rengøringsassistenten støver af af og afvasker alle vandrette overflader, vasker alle gulve og støvsuger alle tæpper og møbler. De rengører også dørkarme, kontakter og lister. Køkkenskabe er næsten altid ekstra snavsede med krummer i krogene. Derfor vasker rengøringspersonalet køkkenskabene effektivt både indvendigt og udvendigt. Urenheder på håndtag og køkkenlåger fjernes ligesom køkkenvask og kogeplader gøres rent. Badeværelset rengøres inklusiv badekar, håndvask, wc og bad. Spejle og overflader stråler når vores gruppe af rengøringsfolk i Assens-området er færdige med dit hjem. Jo bedre udstyr, des smukkere bliver slutresultatet og derfor anvender vores rengøringsfolk i Assens kun kvalitetsprodukter.
Alt benyttet udstyr og rengøringsmidler er inkluderet i tilbuddet. Udfyld skemaet online på kun 3 minutter og indhent en fast konkret pris på rengøring af dit hjem i Assens. De kvalitetssikrede rengøringsfirmaer leverer rengøring med opmærksomhed på højeste kvalitet og til seriøse konkurrencedygtige priser.

Rengøring Assens priser

Mottoet er altid tilfredse kunder. Af den grund tilbydes alle kunder 100% tilfredshedsgaranti. Hvis du har behov for hovedrengøring for eksempel efter en fraflytning, så kan du her på siden få tre stærke tilbud på netop hovedrengøring i Assens by. En grundig hovedrengøring indbefatter som regel vask af af lofter, vægge, alle gulve, hårde hvidevarer, vinduer ude, døre samt sanitære installationer. Daglig rengøring omfatter tit opgaver som: Vask af gulve, afstøvning af vandrette overflader, tømning af papirkurve, genopfyldning af hygiejneartikler, fjernelse af mærker, afstøvning af malerier, stole osv. Ved ind- eller udflytning får du en ren, nyvasket bolig.
Vores virksomheder i eller i nærheden af Assens er eksperter i flytterengøring, så både lejer og udlejer altid bliver glade for slutresultatet. Du kan stole på, at rengøringsselskabet tilpasser brugen af ​​rengøringsmidler og kemikalier til den enkelte overflade.
Når du indtaster din opgave, er det vigtigt at du oplyser loftshøjde, persienner, elektriske apparater og lignende så du kan få så skræddersyet et tilbud som overhovedet muligt. Vores godkendte rengøringsfirmaer i Assens by gør ikke kun rent i private hjem men også i huse, fabrikker, institutioner, virksomheder, butikker og andre offentlige steder.

Håndværkertilbud - gratis og uforpligtende

Vil du have et rent hus uden selv at skulle vaske og støvsuge, fordi du finder det er kringlet? Så brug vores gratis tjeneste til at indhente 3 lokale tilbud. Gulvbehandling er vores tilknyttede virksomheder i Assens også specialister i. De følger naturligvis leverandørernes anbefalinger, såfremt disse eksisterer (gælder normalt nye gulve). Alle former for gulve poleres eller ludbehandles ligesom væg-til-væg tæpper støvsuges. Rengøringsfirmaet udlejer måtter til firmaer, der ønsker denne service og har mange forskellige typer at vælge imellem.
Rigtigt foretaget rengøring bidrager til reduceret sygefravær, højere velfærd og længere levetid for alle materialer og indbo. Et andet vigtigt område er rengøring inden for bygge- og anlægssektoren. Uanset selskabets type kan rengøringsfirmaet finde en løsning, som passer den enkelte kunde. Hovedfokus er på daglig rengøring, der er den nødvendigste jævnlige rengøring, der er basal fordi den producerer det indeklima kunderne mødes med dagligt.
Trappevask i etagebyggeri og andelsejendomme foretages med mopper af høj kvalitet og effektive rengøringsmidler til at sikre, at alle trin er rengjorte og modstandsdygtige overfor snavs. Betal dig fra rengøringsarbejdet og lad de dygtige rengøringsfirmaer i Assens by konkurrere om at få dig som kunde. Du vælger selv det af de skræddersyede tilbud du bedst kan lide. Held og lykke!

Få 3 tilbud


Eksempler på rengøring i 5610 Assens
Thuy Nguyen
Pilehaven 79
5610 Assens
CVR: 35306226
Hjemmeside
Barbera's Rengøring
Skovvej 24
5610 Assens
CVR: 33425813
Hjemmeside
Tina Merethe Nielsen
Langstedgyden 33
5610 Assens
CVR: 37913650
Hjemmeside