Rengøring i Assens

  • Få 3 gratis tilbud på reel rengøring i Assens
  • Udfyld skemaet online på bare end 6 minutter
  • Du får kun tilbud fra kvalitetssikrede rengøringsfirmaer

Få 3 Rengøring tilbud

Rengøring i Assens

22. januar 2018. Hader du at gøre rent? Har du lyst til at slippe for rengøring? Så er du landet det rigtige website. Her på sitet kan du - gratis og let - få 3 godkendte henvendelser fra rengøringsfirmaer i Assens by, som gerne vil gøre rent hos dig - og det er billigere end du tror. Du kan også indhente en permanent aftale, så der bliver rengjort i dit hus fx en gang om ugen.
Rengøringspersonalet tørrer støv af og afvasker alle vandrette overflader, vasker alle gulve og støvsuger både tæpper og møbler. De rengører alle dørkarme, kontakter og lister. Køkkenskabe er gerne ekstra fedtede med madrester i krogene. Derfor vasker personalet køkkenskabene grundigt både indvendigt og udvendigt. Snavs på håndtag og køkkenlåger fjernes ligesom køkkenvask og kogeplader rengøres. Badeværelset rengøres dvs badekar, håndvask, toilet og bruseniche. Spejle og overflader er skinnende blanke når vores godkendte virksomheder i Assens by er færdige med dit hjem. Jo bedre udstyr, jo bedre bliver resultatet så derfor bruger vores firmaer i Assens kun kvalitetsprodukter.
Alt benyttet udstyr og rengøringsmidler er inkluderet i prisen. Udfyld skemaet online på mindre end 4 minutter og modtag en fast billig pris på rengøring af dit hus i eller i nærheden af Assens. De kompetente rengøringsselskaber udfører rengøring med opmærksomhed på højeste kvalitet til skarpe konkurrencedygtige priser.

Rengøring Assens priser

Hensigten er altid at gøre kunderne tilfredse. Af den grund tilbydes alle kunder 100% tilfredshedsgaranti. Hvis du har behov for hovedrengøring eksempelvis efter en fraflytning, så kan du her på websiden modtage 3 lokale tilbud på hovedrengøring i eller i nærheden af Assens. En komplet hovedrengøring omfatter normalt vask af af lofter, vægge, gulve, hårde hvidevarer, vinduer inde, lister samt alle sanitære installationer. Daglig rengøring omfatter gerne opgaver som: Rengøring af gulve, afstøvning af overflader, tømning af skraldespande, genopfyldning af hygiejneartikler, fjernelse af mærker, aftørring af gelændere, stole osv. Ved ind- eller udflytning får du en rengjort, nyvasket bolig.
Vores godkendte virksomheder i eller i nærheden af Assens er specialister i flytterengøring, så både lejer og udlejer altid bliver tilfredse med slutresultatet. Du kan have tillid til, at rengøringsassistenten tilpasser anvendelsen af ​​rengøringsmidler og kemikalier til hver overflade.
Når du opretter din opgave, skal du huske at oplyse loftshøjde, persienner, elektriske apparater og lign. så du kan modtage så skræddersyet et tilbud som muligt. Vores tilknyttede firmaer i Assens rengør ikke kun i private boliger men også i huse, fabrikker, institutioner, indkøbscentre, shops og andre offentlige steder.

Modtag 3 tilbud fra erfarne firmaer

Ønsker du en ren bolig uden selv at være nødt til at vaske og støvsuge, fordi du synes det er indviklet? Så benyt denne gratis service til at bestille tre hurtige tilbud. Gulvbehandling er vores tilknyttede virksomheder i Assens by også eksperter i. De overholder naturligvis leverandørernes anbefalinger, såfremt disse findes (gælder for det meste nylagte gulve). Alle typer af gulve vokses eller ludbehandles ligesom væg-til-væg tæpper renses. Rengøringspersonalet udlejer måtter til virksomheder, som ønsker denne service og har flere forskellige typer at vælge imellem.
Korrekt udført rengøring medfører nedsat sygefravær, forbedret indeklima og længere levetid for alle materialer og indbo. Et andet stort område er rengøring i bygge- og anlægsbranchen. Uanset virksomhedens type kan rengøringsfirmaet tilbyde en løsning, som er skræddersyet til den enkelte kunde. Hovedaktiviteten er på daglig rengøring, der er den nødvendigste kontinuerlige rengøring, som er essentiel fordi den producerer det indeklima kunderne mødes med dagligt.
Trappevask i ejerforeninger og andelsboliger foretages med skrubber af høj kvalitet og skrappe rengøringsmidler som medfører, at alle trappetrin er rene og modstandsdygtige overfor snavs. Betal dig fra rengøringen og lad de erfarne rengøringsselskaber i eller i nærheden af Assens konkurrere om at kapre dig som kunde. Du vælger selv det af de seriøse tilbud du bedst kan lide. Held og lykke.

Få 3 Rengøring tilbud


Eksempler på rengøring i 5610 Assens
Tina Merethe Nielsen
Langstedgyden 33
5610 Assens
CVR: 37913650
Hjemmeside
Barbera's Rengøring
Skovvej 24
5610 Assens
CVR: 33425813
Hjemmeside
Thuy Nguyen
Pilehaven 79
5610 Assens
CVR: 35306226
Hjemmeside