Rengøring i Assens

  • Få 3 gratis tilbud på professionel rengøring i Assens
  • Udfyld skemaet på under end fem minutter
  • Du får kun tilbud fra kvalitetsbevidste rengøringsfirmaer

Få 3 tilbud

Rengøring i Assens

21. august 2017. Bliver du træt af bare at tænke på at gøre rent? Har du lyst til at undgå rengøring? Så er du landet det rigtige website. På denne webside kan du - gratis og let - få 3 godkendte henvendelser fra rengøringsfirmaer i eller i nærheden af Assens, der gerne vil løse din rengøringsopgave - og det er billigere end du tror. Du kan også indhente en permanent aftale, så du får gjort rent i din bolig f.eks. 1 gang om ugen.
Rengøringsfirmaet tørrer støv af og vasker alle overflader, vasker alle gulve og støvsuger både tæpper og møbler. De vasker alle dørkarme, lyskontakter og lister. Køkkenskabe er gerne ekstra beskidte med snavs i hjørnerne. Derfor vasker personalet køkkenskabene ordentligt både indvendigt og udvendigt. Urenheder på håndtag og låger vaskes væk ligesom køkkenvask og komfur gøres rent. Badeværelset rengøres dvs badekar, håndvask, wc og bad. Spejle og overflader stråler når vores virksomheder i Assens-området er igennem din bolig. Jo bedre udstyr, jo bedre bliver slutresultatet og derfor anvender vores tilknyttede samarbejdspartnere i Assens udelukkende kvalitetsprodukter.
Alt anvendt udstyr og rengøringsmidler er inkluderet i prisen. Udfyld formularen online på under 4 minutter og modtag en fast konkret pris på rengøring af din bolig i eller i nærheden af Assens. De kompetente rengøringsfirmaer foretager rengøring med fokus på høj kvalitet og til friske konkurrencedygtige priser.

Rengøring Assens priser

Hensigten er altid at gøre kunderne tilfredse. Således tilbydes alle kunder 100 procent tilfredshedsgaranti. Har du brug for en hovedrengøring fx i forbindelse med en fraflytning, så kan du her på websitet modtage tre konkrete tilbud på flytterengøring i eller i nærheden af Assens. En hovedrengøring omfatter som regel vask af af lofter, vægge, gulve, hårde hvidevarer, vinduer inde, lister samt alle sanitære installationer. Daglig rengøring indbefatter gerne opgaver som: Vask af gulve, aftørring af vandrette overflader, tømning af skraldespande, rengøring af sanitære installationer, fjernelse af pletter, afstøvning af malerier, stole og så videre. I forbindelse med ind- eller udflytning får du en rengjort, nyvasket bolig.
Vores net af firmaer i Assens er eksperter i flytterengøring, så både lejer og udlejer altid bliver tilfredse med resultatet. Du kan være sikker på, at rengøringsselskabet justerer brugen af ​​rengøringsmidler og kemikalier til den enkelte overflade.
Når du indtaster din rengøringsopgave, er det vigtigt at du oplyser loftshøjde, persienner, elektriske apparater og lignende så du kan få så præcis et tilbud som overhovedet muligt. Vores firmaer i Assens-området gør ikke kun rent i private boliger men også i kontorer, fabrikker, klinikker, indkøbscentre, butikker og andre offentlige steder.

Pålidelige fagfolk står klar til din opgave

Ønsker du en ren bolig uden selv at skulle vaske og støvsuge, fordi du finder det er tidskrævende? Så anvend vores gratis serviceportal til at modtage 3 friske tilbud. Gulvbehandling er vores rengøringsfirmaer i Assens også eksperter i. De følger naturligvis leverandørernes anbefalinger, såfremt disse findes (gælder for det meste nye gulve). Alle former for gulve vaskes eller ludbehandles ligesom væg-til-væg tæpper vaskes. Rengøringsfirmaet leverer måtter til kunder, som har behov for denne service og har flere forskellige størrelser at vælge imellem.
Korrekt udført rengøring medfører mindre sygefravær, højere indeklima og længere levetid for alle materialer og inventar. Et andet stort område er rengøring inden for bygge- og anlægssektoren. Uanset firmaets art kan rengøringsselskabet levere en løsning, der er skræddersyet til den enkelte kunde. Hovedfokus er daglig rengøring, der er den vigtigste faste rengøring, der er fundamental da den genererer det indeklima kunderne møder dagligt.
Trappevask i ejendomme og andelsboliger foretages med skrubber af høj kvalitet og skrappe rengøringsmidler til at sikre, at alle opgange er rengjorte og modstandsdygtige overfor snavs. Udliciter rengøringsarbejdet og lad de kompetente rengøringsselskaber i Assens-området kappes om at vinde din opgave. Du vælger selv blandt de af de hurtige tilbud du bedst kan lide. Held og lykke med rengøringen!

Få 3 tilbud


Eksempler på rengøring i 5610 Assens
Flemming René Vinduespolering
Boelsbjergvej 7
5610 Assens
CVR: 21745979
Hjemmeside
Tina Merethe Nielsen
Langstedgyden 33
5610 Assens
CVR: 37913650
Hjemmeside
Thuy Nguyen
Pilehaven 79
5610 Assens
CVR: 35306226
Hjemmeside