Rengøring Brønderslev

  • Få gratis 3 tilbud på seriøs rengøring Brønderslev
  • Udfyld formularen online på bare tre minutter
  • Du får kun tilbud fra lokale rengøringsfirmaer

Få 3 Rengøring Brønderslev tilbud

Rengøring Brønderslev ➔ Få gratis 3 tilbud fra solide firmaer


Maling, maling, maling

Maling er en fælles betegnelse for "påstrygningsmidler” til træ, metaller og mur. En overfladebehandling, der beskytter og konserverer overfladen mod uheldige påvirkninger og kan fremhæve materialets særpræg. Malinger indeholder altid et farvepulver (pigment), som udrøres i et flydende bindemiddel, en filmdanner og et opløsningsmiddel. Der findes mange forskellige malingstyper og bindemidlet afgør både udseende, holdbarhed, vedligehold og rengøring. I dag findes to hovedgrupper:
- malinger på vandbasis og
- malinger blandet med opløsningsmidler.
Maling og lak er forsynet med en kode, der angiver, hvor farlige midlerne er. Koden, den såkaldte MAL-kode, består af to tal med en bindestreg imellem. Vandige produkter har koden 00 eller 0-0. Terpentinholdige produkter har tallet 2 eller 3, mens cellulosefortynder har 5. Det første tal angiver farligheden overfor indånding.

Metaller og metalpudsemidler

Metaller er en betegnelse for en række stoffer, der har særlige metalliske egenskaber samtidig: Lysreflektion, der er årsag til glans, uigennemsigtighed, god varme ledningsevne, der er årsag til, at de føles kolde, samt stor styrke kombineret med sejhed.
Metalpudsemidler er de metalilter, der dannes på visse metaller, giver en farveændring, som kan fjernes med et rnetalpudsemiddel. Metalpudsemidlet skal have en sammensætning, der passer til metallet, f.eks. er der forskel på et sølv- og et kobberpudsemiddel.
Når noget skal bearbejdes med stor kraft kaldes det mekanisk bearbejdning. Det kan være et meget snavset gulv, hvor kun "knofedt"" hjælper - det kan være pudsning af metal, hvor en mekanisk bearbejdning gør underværker. En mekanisk bearbejdning kan både foretages manuelt og maskinelt.

Få 3 Rengøring Brønderslev tilbud


Eksempler på rengøring i 9700 Brønderslev

O J Totalservice & landbrug
Amborgvej 29
9700 Brønderslev
CVR: 19440109
Hjemmeside
Tofts Vinduespolering
Christiansgade 5
9700 Brønderslev
CVR: 58875813
Hjemmeside
JRK Service
Eventyrvej 26
9700 Brønderslev
CVR: 12826907
Hjemmeside