Rengøring Charlottenlund

  • Rengøring Charlottenlund - Modtag 3 eftertragtede tilbud
  • Indsend webskemaet, få ca 12 pct i rabat
  • Få autoriseret billig rengøringshjælp

Få 3 Rengøring Charlottenlund tilbud

Veje i postnummer 2920

Hyldegårdsvej
Jensløvs Tværvej
Tornagervej
Dronning Louises Vej
Skovshoved Vænge
Eivindsvej
Marediget
Skovbrinken
Bramsvej
Trunnevangen
Ingeborgvej
Lindegårdsvej
Ole Bruuns Vej
Skovagervej
Slotsvej
Kornvej
L E Bruuns Vej
Maglevænget
Vangeporten
Damtofte Søndre Stræde

God pris på rengøring Charlottenlund - Få gratis 3 tilbud

Kun få dage efter du har lagt din opgave ind i vores system, modtager du 3 tiptop tilbud på opgaven. Disse 3 tilbud kan du kigge igennem i fred og ro og vælge det, du synes bedst om. Du kan med 100% garanti få et godt tilbud på rengøring af dit hjem i Charlottenlund og spare mange penge på vores gratis service.
Grundig rengøring af et privat hjem kan arbejdsmæssigt variere fra ugentligt, hver 14. dag til månedligt rengøring afhængig af dine ønsker og krav til rengøringen. Hyr en ekspert og lad et kompetent rengøringsfirma varetage din rengøring i Charlottenlund. Med 3 udmærkede tilbud kan du få ca 21 pct i rabat.
Vi har bragt større gennemsigtighed til rengøringsbranchen med overskuelige lave priser og 100% tilfredshedsgaranti til private og firmaer. Ofte vil opstart på rengøringen kræve lidt mere tid i starten så alle kroge fremstår skinnende rent. Efterfølgende vedligeholdelse gøres ofte på lidt mindre timeforbrug.

Døre og dørgreb

Døre adskiller rum, isolerer for lyd, træk og temperatur og fremstilles i mange forskellige materialer, både i massive materialer eller som finerede ramrnekonstruktioner.
Med jævne mellemrum aftørres dørkarm, fodspark og dørtrin med en klud vredet op i vand tilsat universal rengøringsmiddel og evt. pletter på fodspark fjernes. Til rengøring af fyldninger anvendes en børste. Ved afvaskning af lodrette flader begynder man at vaske nedefra og opefter. Afhængig af overfladebehandlingen kan pletter fjernes ved slibning eller ved at gnide hårdt på pletten i lidt rengøringsmiddel.
Endnu grundigere rengøring: Er døren meget medtaget kan det være nødvendig at forny overfladebehandlingen. Dørene gøres meget grundigt rent ved afvaskning, slibes med det slibemiddel, der passer til overfladen; olieres, sæbebehandles, males eller lakeres, som det passer til døren.

Rengøring af døre og gulve

Almindelig rengøring: Aftørres jævnligt med klud vredet op i vand tilsat et rengøringsmiddel, der passer til overfladen eller med en mikrofiberklud. Til rengøring af udskæringer kan bruges en børste. Dørgreb er et udsat sted. Det er i berøring med mange hænder og bliver derfor mere snavsede end selve døren. Derfor skal dørgrebet jævnlig tørres af med en klud.
Grundig rengøring: Dørgrebet vaskes af sammen med døren og efterbehandles efter overfladebehandlingen.
Gulvbelægninger er opdelt i to kategorier
- De halvhårde gulvbelægninger: Linoleum, kork, vinyl, gummi, træ og laminat.
- De hårde gulvbelægninger; Cement, alle natursten, keramiske materialer og terrazzo.

Få 3 Rengøring Charlottenlund tilbud


Lokal rengøring fra 2920

Rengørings Service
Ordrupvej 91
2920 Charlottenlund
CVR: 25302664
Hjemmeside
Filippinsk Rengøring Service
Blidahlund 2
2920 Charlottenlund
CVR: 34985324
Hjemmeside
Global Elite Service Aps
Strandvejen 267 C
2920 Charlottenlund
CVR: 35240535
Hjemmeside