Rengøring Dragør

  • Få 3 gratis tilbud på fleksibel rengøring Dragør
  • Udfyld formularen online på mindre end 4 minutter
  • Du får kun tilbud fra lokale rengøringsfirmaer

Få 3 Rengøring tilbud

Rengøring Dragør

16. maj 2018. Hader du rengøring? Kunne du tænke dig at undgå at gøre rent? Så er du kommet til det rigtige sted. På denne hjemmeside kan du - gratis og enkelt - få 3 kompetente henvendelser fra rengøringsfirmaer i Dragør, der gerne vil løse din rengøringsopgave - og det er ikke så dyrt som du tror. Du kan endvidere etablere en permanent aftale, så der bliver rengjort i din bolig for eksempel en gang om ugen.
Rengøringsfirmaet tørrer støv af og vasker alle overflader, vasker alle gulve og støvsuger både tæpper og møbler. De vasker også dørkarme, lyskontakter og paneler. Køkkenskabe er næsten altid ekstra snavsede med madrester i krogene. Så her vasker rengøringspersonalet køkkenskabene seriøst både indvendigt og udvendigt. Mærker på håndtag og køkkenlåger fjernes ligesom køkkenvask og kogeplader rengøres. Badeværelset rengøres inklusiv badekar, håndvask, toilet og bad. Spejle og overflader stråler når vores tilknyttede samarbejdspartnere i Dragør by er igennem dit hjem. Jo bedre udstyr, des smukkere bliver resultatet og derfor bruger vores firmaer i eller i nærheden af Dragør kun kvalitetsprodukter.
Alt anvendt udstyr og rengøringsmidler er med i tilbuddet. Udfyld online formularen på mindre end 3 minutter og få en fast skræddersyet pris på rengøring af din bolig i Dragør. De faguddannede rengøringsselskaber tilbyder rengøring med opmærksomhed på høj kvalitet og til solide priser.

Rengøring Dragør priser

Mottoet er altid tilfredse kunder. Af den grund tilbydes alle kunder 100% tilfredshedsgaranti. Har du brug for en hovedrengøring f.ex. i forbindelse med en fraflytning, så kan du her på siden modtage tre stærke tilbud på flytterengøring i Dragør. En grundig hovedrengøring omfatter som regel vask af af lofter, vægge, alle gulve, hårde hvidevarer, vinduer ude, paneler og sanitære installationer. Daglig rengøring omfatter tit opgaver som: Rengøring af gulve, afstøvning af overflader, tømning af skraldespande, rengøring af wc, fjernelse af mærker, aftørring af malerier, reoler mm. Inden en ind- eller udflytning modtager du en ren, nyvasket bolig.
Vores samarbejdspartnere i eller i nærheden af Dragør er eksperter i flytterengøring, så både lejer og udlejer altid er tilfredse med resultatet. Du kan være sikker på, at rengøringsselskabet justerer anvendelsen af ​​rengøringsmidler og kemikalier til den enkelte overflade.
Når du opretter din rengøringsopgave, er det vigtigt at du oplyser loftshøjde, persienner, elektriske apparater og lign. så du kan modtage så præcis et tilbud som muligt. Vores partnere i Dragør-området gør ikke kun rent i private boliger men også i huse, skoler, klinikker, virksomheder, shops og andre offentlige steder.

Håndværksarbejde - Indtast din opgave online

Ønsker du en ren bolig uden selv at være nødt til at vaske og støvsuge, fordi du finder det er kringlet? Så anvend vores gratis service til at modtage 3 fantastiske tilbud. Gulvbehandling er vores rengøringsfirmaer i eller i nærheden af Dragør også eksperter i. De overholder naturligvis leverandørernes anbefalinger, hvis disse findes (gælder normalt nye gulve). Alle typer af gulve poleres eller ludbehandles mens væg-til-væg tæpper vaskes. Rengøringspersonalet udlejer måtter til kunder, som har behov for denne service og har adskillige forskellige størrelser at vælge imellem.
Korrekt udført rengøring bidrager til nedsat sygefravær, forbedret indeklima og øget levetid for alle materialer og inventar. En anden vigtig aktivitet er rengøring i bygge- og anlægssektoren. Uanset virksomhedens art kan rengøringsfirmaet komme op med en løsning, der er skræddersyet til den enkelte kunde. Hovedfokus er på daglig rengøring, som er den nødvendigste kontinuerlige rengøring, som er central da den producerer det miljø kunderne oplever dagligt.
Trappevask for etagebyggeri og andelsejendomme foretages med mopper af høj kvalitet og effektive rengøringsmidler til at sikre, at alle opgange er rengjorte og smudsafvisende. Undgå rengøringsarbejdet og lad de reelle rengøringsselskaber i eller i nærheden af Dragør kappes om at kapre dig som kunde. Du vælger selv det af de skarpe tilbud du bedst kan lide. Held og lykke med rengøringen.

Få 3 Rengøring tilbud


Eksempler på rengøring i 2791 Dragør

Dragør Rengøring I/S
A.P. Møllers Allé 17
2791 Dragør
CVR: 33272561
Hjemmeside
DanRengøring
Lundeager 13
2791 Dragør
CVR: 35372660
Hjemmeside
MultiClean
Søvej 36
2791 Dragør
CVR: 12569807
Hjemmeside