Rengøring i Dragør

  • Få gratis 3 tilbud på seriøs rengøring i Dragør
  • Udfyld online skemaet på mindre end 6 minutter
  • Du får kun tilbud fra certificerede rengøringsfirmaer

Få 3 tilbud

Rengøring i Dragør

21. august 2017. Bliver du træt bare af at tænke på rengøring? Hvad siger du til at undgå rengøring? Så er du endt på det rigtige websted. På denne webside kan du - gratis og nemt - få 3 skræddersyede tilbud fra rengøringsfirmaer i Dragør, som gerne vil gøre rent for dig - og det er ikke så dyrt som du gætter på. Du kan endvidere lave en fast aftale, som betyder at du får rengjort i din bolig fx en gang per uge.
Rengøringspersonalet tørrer støv af og vasker alle overflader, vasker alle gulve og støvsuger alle tæpper og møbler. De rengører også dørkarme, kontakter og paneler. Køkkenskabe er tit ekstra fedtede med madrester i hjørnerne. Så her vasker personalet køkkenskabene ordentligt både indvendigt og udvendigt. Mærker på håndtag og skabe fjernes ligesom køkkenvask og komfur gøres rent. Badeværelset rengøres dvs badekar, håndvask, wc og bad. Spejle og overflader er skinnende blanke når vores godkendte rengøringsfolk i Dragør by er igennem din bolig. Jo bedre udstyr, jo flottere bliver slutresultatet og derfor bruger vores tilknyttede firmaer i Dragør kun kvalitetsprodukter.
Alt anvendt udstyr og rengøringsmidler er inkluderet i prisen. Udfyld online formularen på mindre end 4 minutter og modtag en fast god pris på rengøring af din bolig i Dragør-området. De dygtige rengøringsfirmaer udfører rengøring med fokus på højeste kvalitet til gode konkurrencedygtige priser.

Rengøring Dragør priser

Målsætningen er altid at gøre kunderne tilfredse. Derfor får alle kunder 100% tilfredshedsgaranti. Har du brug for en hovedrengøring f.eks. efter en fraflytning, så kan du her på siden få 2-3 hurtige tilbud på flytterengøring i Dragør-området. En fuldstændig hovedrengøring indbefatter normalt vask af af loft, vægge, gulve, hårde hvidevarer, vinduer ude, paneler og sanitære installationer. Daglig rengøring indbefatter tit opgaver som: Vask af gulve, aftørring af overflader, tømning af skraldespande, genopfyldning af wc papir, fjernelse af mærker, aftørring af væglamper, reoler osv. Inden en ind- eller udflytning får du en rengjort, nyvasket bolig.
Vores rengøringsfirmaer i Dragør er specialister i flytterengøring, hvor både lejer og udlejer altid er glade for resultatet. Du kan stole på, at rengøringsfirmaet tilpasser brugen af ​​rengøringsmidler og kemikalier til hver overflade.
Når du opretter din opgave, skal du huske at oplyse loftshøjde, persienner, elektriske apparater og lignende så du kan modtage så præcis et tilbud som muligt. Vores net af firmaer i eller i nærheden af Dragør gør ikke kun rent i private boliger men også i huse, skoler, institutioner, indkøbscentre, butikker og andre offentlige steder.

Få 3 stærke tilbud i dag

Har du brug for et rent hus uden selv at være nødt til at vaske og støvsuge, fordi du mener det er svært? Så benyt vores gratis tjeneste til at bestille 3 friske tilbud. Gulvbehandling er vores firmaer i Dragør by også eksperter i. De overholder naturligvis producenternes anbefalinger, hvis disse findes (gælder som regel for nye gulve). Alle typer af gulve vokses eller ludbehandles mens væg-til-væg tæpper vaskes. Rengøringsselskabet udlejer måtter til firmaer, der har brug for denne service og har flere forskellige typer at vælge imellem.
Rigtigt udført rengøring resulterer i nedsat sygefravær, forbedret velfærd og længere levetid for alle materialer og inventar. En anden stor aktivitet er rengøring inden for bygge- og anlægssektoren. Uanset selskabets art kan rengøringsselskabet tilbyde en løsning, der er skræddersyet til den enkelte kunde. Hovedaktiviteten er på daglig rengøring, der er den nødvendigste faste rengøring, som er fundamental idet den producerer det miljø kunderne mødes med hver dag.
Trappevask for etagebyggeri og andelsboliger udføres med skrubber af høj kvalitet og effektive rengøringsmidler der medfører, at alle trappetrin er rengjorte og modstandsdygtige overfor snavs. Udliciter rengøringen og lad de seriøse rengøringsselskaber i eller i nærheden af Dragør konkurrere om at få din rengøringsopgave. Du beslutter selv, hvilket af de konkrete tilbud du bedst synes om. Held og lykke!

Få 3 tilbud


Eksempler på rengøring i 2791 Dragør
Dragør Rengøring I/S
A.P. Møllers Allé 17
2791 Dragør
CVR: 33272561
Hjemmeside
DanRengøring
Lundeager 13
2791 Dragør
CVR: 35372660
Hjemmeside
MultiClean
Søvej 36
2791 Dragør
CVR: 12569807
Hjemmeside