Rengøring i Dragør

  • Få 3 gratis tilbud på effektiv rengøring i Dragør
  • Udfyld formularen online på kun end fem minutter
  • Du får kun tilbud fra certificerede rengøringsfirmaer

Få 3 Rengøring tilbud

Rengøring i Dragør

22. januar 2018. Bliver du træt ved tanken på rengøring? Hvad siger du til at undgå at gøre rent? Så er du endt på det rigtige websted. På denne webside kan du - gratis og hurtigt - få 3 konkurrencedygtige henvendelser fra rengøringsfirmaer i Dragør by, der gerne vil rengøre dit hjem - og det er ikke så dyrt som du tror. Du kan endvidere lave en fast aftale, der betyder at der bliver rengjort i dit hjem f.ex. 1 gang om ugen.
Rengøringsassistenten støver af af og afvasker alle vandrette overflader, vasker gulvet og støvsuger både tæpper og møbler. De vasker også dørkarme, kontakter og lister. Køkkenskabe er ofte ekstra beskidte med krummer i hjørnerne. Derfor vasker personalet skabene seriøst både indvendigt og udvendigt. Urenheder på håndtag og køkkenskabe vaskes væk ligesom køkkenvask og kogeplader gøres rent. Badeværelset rengøres inklusiv badekar, håndvask, toilet og bruseniche. Spejle og overflader stråler når vores tilknyttede partnere i Dragør by er igennem dit hjem. Jo bedre udstyr, des bedre bliver resultatet så derfor bruger vores rengøringsfolk i eller i nærheden af Dragør kun kvalitetsprodukter.
Alt benyttet udstyr og rengøringsmidler er medtaget i prisen. Udfyld onlineskemaet på under 2 minutter og få en fast skarp pris på rengøring af din bolig i eller i nærheden af Dragør. De pålidelige rengøringsfirmaer udfører rengøring med opmærksomhed på høj kvalitet og til skræddersyede konkurrencedygtige priser.

Rengøring Dragør priser

Mottoet er altid at få tilfredse kunder. Således tilbydes alle kunder 100 procent tilfredshedsgaranti. Har du brug for en hovedrengøring f.ex. som følge af en fraflytning, så kan du her på sitet få 2-3 godkendte tilbud på netop hovedrengøring i Dragør by. En sådan hovedrengøring omfatter gerne rengøring af lofter, vægge, gulve, hårde hvidevarer, vinduer inde, lister og sanitære installationer. Daglig rengøring omfatter ofte opgaver som: Vask af gulve, aftørring af overflader, tømning af papirkurve, genopfyldning af hygiejneartikler, fjernelse af mærker, aftørring af væglamper, reoler osv. I forbindelse med ind- eller udflytning får du en ren, nyvasket bolig.
Vores net af partnere i Dragør by er eksperter i flytterengøring, så både lejer og udlejer altid er glade for resultatet. Du kan stole på, at rengøringsfirmaet justerer brugen af ​​rengøringsmidler og kemikalier til hver overflade.
Når du indtaster din opgave, er det vigtigt at du oplyser loftshøjde, persienner, elektriske apparater og lignende så du kan få så præcis et tilbud som muligt. Vores tilknyttede firmaer i Dragør by gør ikke kun rent i private boliger men også i huse, skoler, institutioner, indkøbscentre, butikker og andre offentlige steder.

Håndværkertilbud - gratis og uforpligtende

Drømmer du om en ren bolig uden selv at skulle vaske og støvsuge, fordi du finder det er kringlet? Så brug denne gratis tjeneste til at modtage 3 stærke tilbud. Gulvbehandling er vores samarbejdspartnere i Dragør også eksperter i. De følger naturligvis leverandørernes anvisninger, hvis disse forefindes (gælder primært nye gulve). Alle former for gulve vokses eller ludbehandles mens væg-til-væg tæpper renses. Rengøringspersonalet leaser måtter til virksomheder, som ønsker denne service og har adskillige forskellige slags at vælge imellem.
Rigtigt udført rengøring medfører nedsat sygefravær, forbedret velfærd og øget levetid for alle materialer og indbo. En anden stor aktivitet er rengøring inden for bygge- og anlægssektoren. Uanset virksomhedens art kan rengøringsfirmaet tilbyde en løsning, som passer den enkelte kunde. Hovedfokus er daglig rengøring, som er den nødvendigste kontinuerlige rengøring, som er væsentlig idet den producerer det indeklima kunderne mødes med hver dag.
Trappevask i ejendomme og andelsejendomme foretages med mopper af høj kvalitet og effektive rengøringsmidler der medfører, at alle trin er rene og smudsafvisende. Undgå rengøringsarbejdet og lad de faguddannede rengøringsselskaber i Dragør by kappes om at kapre dig som kunde. Du beslutter selv, hvilket af de lokale tilbud du bedst synes om. Held og lykke.

Få 3 Rengøring tilbud


Eksempler på rengøring i 2791 Dragør
Dragør Rengøring I/S
A.P. Møllers Allé 17
2791 Dragør
CVR: 33272561
Hjemmeside
MultiClean
Søvej 36
2791 Dragør
CVR: 12569807
Hjemmeside
DanRengøring
Lundeager 13
2791 Dragør
CVR: 35372660
Hjemmeside