Rengøring Ebeltoft

  • Få gratis 3 tilbud på reel rengøring Ebeltoft
  • Udfyld onlineformularen på mindre end fem minutter
  • Du får kun tilbud fra potentielle rengøringsfirmaer

Få 3 Rengøring tilbud

Rengøring Ebeltoft

16. maj 2018. Bliver du træt ved tanken af at gøre rent? Har du lyst til at slippe for rengøring? Så er du landet det rigtige sted. På dette site kan du - gratis og hurtigt - få 3 kompetente tilbud fra rengøringsfirmaer i Ebeltoft by, der gerne vil gøre rent i dit hjem - og det er ikke så dyrt som du gætter på. Du kan endvidere lave en permanent aftale, der medfører at du får gjort rent i dit hjem for eksempel en gang per uge.
Rengøringsassistenten støver af af og afvasker alle overflader, vasker gulvet og støvsuger både tæpper og møbler. De vasker alle dørkarme, kontakter og lister. Køkkenskabe er ofte ekstra beskidte med krummer i hjørnerne. Så her vasker rengøringspersonalet skabene effektivt både indvendigt og udvendigt. Urenheder på håndtag og låger fjernes ligesom køkkenvask og komfur gøres rent. Badeværelset rengøres inklusiv badekar, håndvask, toilet og bad. Spejle og overflader er skinnende rene når vores samarbejdspartnere i eller i nærheden af Ebeltoft er færdige med din bolig. Jo bedre udstyr, jo bedre bliver resultatet så derfor bruger vores partnere i Ebeltoft kun kvalitetsprodukter.
Alt benyttet udstyr og rengøringsmidler er inkluderet i prisen. Udfyld online skemaet på mindre end 6 minutter og modtag en fast konkret pris på rengøring af dit hjem i Ebeltoft-området. De professionelle rengøringsselskaber tilbyder rengøring med fokus på høj kvalitet til sikre priser.

Rengøring Ebeltoft priser

Mottoet er altid at få tilfredse kunder. Således tilbydes alle kunder 100 procent tilfredshedsgaranti. Har du brug for en hovedrengøring f.ex. efter en fraflytning, så kan du her på siden få tre billige tilbud på netop flytterengøring i eller i nærheden af Ebeltoft. En grundig hovedrengøring omfatter normalt rengøring af loft, vægge, gulve, hårde hvidevarer, vinduer ude, lister og alle sanitære installationer. Daglig rengøring omfatter tit opgaver som: Vask af gulve, aftørring af overflader, tømning af skraldespande, rengøring af wc, fjernelse af mærker, aftørring af malerier, reoler og så videre. I forbindelse med ind- eller udflytning får du en ren, nyvasket bolig.
Vores tilknyttede rengøringsfirmaer i Ebeltoft-området er eksperter i flytterengøring, hvor både lejer og udlejer altid er glade for slutresultatet. Du kan have tiltro til, at rengøringsselskabet justerer brugen af ​​rengøringsmidler og kemikalier til hver overflade.
Når du indtaster din opgave, skal du huske at oplyse loftshøjde, persienner, elektriske apparater og lign. så du kan modtage så præcis et tilbud som overhovedet muligt. Vores net af virksomheder i Ebeltoft by gør ikke kun rent i private boliger men også i huse, fabrikker, institutioner, storcentre, shops og andre offentlige steder.

Spar tid - brug vores service

Har du brug for en ren bolig uden selv at skulle vaske og støvsuge, fordi du mener det er tidskrævende? Så benyt vores gratis tjeneste til at modtage tre skarpe tilbud. Gulvbehandling er vores virksomheder i Ebeltoft by også specialister i. De overholder naturligvis leverandørernes anbefalinger, hvis sådanne eksisterer (gælder primært nye gulve). Alle typer af gulve vaskes eller ludbehandles mens væg-til-væg tæpper renses. Rengøringsfirmaet udlejer måtter til virksomheder, der ønsker dette og har flere forskellige slags at vælge imellem.
Korrekt foretaget rengøring resulterer i reduceret sygefravær, forbedret velfærd og øget levetid for alle materialer og faste installationer. En anden vigtig aktivitet er rengøring inden for bygge- og anlægsbranchen. Uanset virksomhedens type kan rengøringsselskabet tilbyde en løsning, der passer den enkelte kunde. Hovedaktiviteten er daglig rengøring, som er den nødvendigste faste rengøring, der er væsentlig da den genererer det indeklima kunderne møder hver dag.
Trappevask i ejerforeninger og andelsboliger udføres med mopper af høj kvalitet og skrappe rengøringsmidler som sikrer, at alle trin er rengjorte og smudsafvisende. Betal dig fra rengøringsarbejdet og lad de lokale rengøringsselskaber i Ebeltoft-området konkurrere om at kapre din opgave. Du beslutter selv, hvilket af de billige tilbud du bedst synes om. Held og lykke med rengøringen!

Få 3 Rengøring tilbud


Eksempler på rengøring i 8400 Ebeltoft

Intensiv Rengøring ApS
Ndr. Strandvej 58
8400 Ebeltoft
CVR: 31579775
Hjemmeside
RTR Ejendomsservice
Holger Drachmanns Vej 7
8400 Ebeltoft
CVR: 32985939
Hjemmeside
Doto Rengøring
Skovvejen 5
8400 Ebeltoft
CVR: 27456529
Hjemmeside