Rengøring Esbjerg

  • Få 3 gratis tilbud på fleksibel rengøring Esbjerg
  • Udfyld skemaet online på mindre end tre minutter
  • Du får kun tilbud fra troværdige rengøringsfirmaer

Få 3 Rengøring tilbud

Rengøring Esbjerg

16. maj 2018. Hader du at gøre rent? Hvad siger du til at undgå rengøring? Så er du landet det rigtige websted. Her på siden kan du - gratis og enkelt - få 3 godkendte tilbud fra rengøringsfirmaer i Esbjerg, der gerne vil gøre rent hos dig - og det er billigere end du gætter på. Du kan endda etablere en fast aftale, der medfører at du får rengjort i din bolig f.ex. en gang om ugen.
Rengøringsassistenten støver af af og afvasker alle vandrette overflader, vasker alle gulve og støvsuger både tæpper og møbler. De vasker alle dørkarme, lyskontakter og lister. Køkkenskabe er tit ekstra ulækre med snavs i krogene. Så her vasker rengøringspersonalet køkkenskabene seriøst både indvendigt og udvendigt. Urenheder på håndtag og låger vaskes væk ligesom køkkenvask og kogeplader rengøres. Badeværelset rengøres dvs badekar, håndvask, toilet og bruser. Spejle og overflader er skinnende blanke når vores godkendte samarbejdspartnere i Esbjerg-området er igennem din bolig. Jo bedre udstyr, jo bedre bliver resultatet og derfor benytter vores godkendte firmaer i Esbjerg kun kvalitetsprodukter.
Alt anvendt udstyr og rengøringsmidler er inkluderet i tilbuddet. Udfyld online formularen på mindre end 8 minutter og bestil en fast seriøs pris på rengøring af dit hjem i eller i nærheden af Esbjerg. De pålidelige rengøringsfirmaer udfører rengøring med opmærksomhed på højeste kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Rengøring Esbjerg priser

Mottoet er altid at gøre kunderne tilfredse. Derfor tilbydes alle kunder 100 procent tilfredshedsgaranti. Hvis du har brug for en hovedrengøring for eks. efter en fraflytning, så kan du her på websiden få tre godkendte tilbud på lige netop hovedrengøring i Esbjerg-området. En hovedrengøring omfatter gerne rengøring af loft, vægge, gulve, hårde hvidevarer, vinduer ude, døre samt sanitære installationer. Daglig rengøring indbefatter gerne opgaver som: Vask af gulve, afstøvning af overflader, tømning af skraldespande, genopfyldning af wc papir, fjernelse af mærker, afstøvning af gelændere, stole osv. I forbindelse med ind- eller udflytning modtager du en rengjort, nyvasket bolig.
Vores tilknyttede partnere i Esbjerg-området er specialister i flytterengøring, hvor både lejer og udlejer altid bliver glade for slutresultatet. Du kan have tiltro til, at rengøringsfirmaet justerer brugen af ​​rengøringsmidler og kemikalier til hver overflade.
Når du indtaster din opgave, skal du huske at oplyse loftshøjde, persienner, elektriske apparater og lignende så du kan få så præcis et tilbud som muligt. Vores net af partnere i Esbjerg by rengør ikke kun i private hjem men også i huse, skoler, klinikker, virksomheder, butikker og andre offentlige steder.

Håndværksarbejde - spar tid og penge

Ønsker du et rent hus uden selv at skulle vaske og støvsuge, fordi du finder det er træls? Så anvend vores gratis tjeneste til at indhente 3 sikre tilbud. Gulvbehandling er vores firmaer i Esbjerg by også eksperter i. De overholder naturligvis producenternes anbefalinger, såfremt sådanne findes (gælder for det meste nye gulve). Alle slags gulve vaskes eller ludbehandles mens væg-til-væg tæpper støvsuges. Rengøringsassistenten udlejer måtter til firmaer, der ønsker dette og har flere forskellige størrelser at vælge imellem.
Korrekt udført rengøring bidrager til reduceret sygefravær, højere velfærd og øget levetid for alle materialer og faste installationer. En anden vigtig aktivitet er rengøring i bygge- og anlægsbranchen. Uanset virksomhedens art kan rengøringsfirmaet tilbyde en løsning, som er skræddersyet til den enkelte kunde. Hovedaktiviteten er på daglig rengøring, som er den vigtigste jævnlige rengøring, som er central idet den producerer det indeklima kunderne møder dagligt.
Trappevask for ejerforeninger og andelsejendomme foretages med mopper af høj kvalitet og skrappe rengøringsmidler som medfører, at alle trin er rene og smudsafvisende. Slip for rengøringsarbejdet og lad de pålidelige rengøringsfirmaer i Esbjerg konkurrere om at kapre din rengøringsopgave. Du beslutter selv, hvilket af de fantastiske tilbud du bedst kan lide. Held og lykke med rengøringen.

Få 3 Rengøring tilbud


Eksempler på rengøring i 6700 Esbjerg

MMK Rengøring
Frodesgade 161
6700 Esbjerg
CVR: 34643202
Hjemmeside
Jysk Flexservice
Engparken 4
6700 Esbjerg
CVR: 33000669
Hjemmeside
Midtbyens Rengøringsservice
Kirsebærvej 4A
6700 Esbjerg
CVR: 32606342
Hjemmeside