Rengøring Falster

  • Få 3 gratis tilbud på professionel rengøring Falster
  • Udfyld online formularen på ca 7 minutter
  • Du får kun tilbud fra effektive rengøringsfirmaer

Få 3 Rengøring Falster tilbud

Rengøring Falster - Vi skaffer dig 3 gratis tilbud - Spar 23 %


Bankning af tæpper

Bankning er en rengøringsmetode, der før støvsugerens tid var den eneste måde at fjerne støv og snavs fra tæpper og polstrede møbler. Tæpperne blev hængt op på en bankestang og systematisk gennembanket med en tæppebanker både fra vrang og forside,
Støvet løsnede sig, faldt til jorden, hvorefter tæppet blev hængende et stykke tid til luftning. Nogle foretrækker fortsat denne metode til rengøring af ægte tæpper. Møbler blev også banket. Til sarte møbelbetræk brugte man en såkaldt hestehale, et kort skaft påmonteret stofstrimler eller hestehår.
For at opsamle støvet lagde man et hårdtopvredet stykke stof ud over den polstrede flade. Det anbefales at banke i fri luft eller ved kraftig udluftning. Ubehandlet aluminium påvirkes af stærke baser og syrer og vil derfor misfarves i opvaskemaskiner.

Bananfluer i hjemmet

Bananflue er en lille gulbrun flue på 3-4 mm. Den ynder at være, hvor der er gærende frugt og er derfor tegn på, at "der er noget i gære". Den kaldes også eddikeflue, vin eller frugtfluen, som klækkes af æg og gennem et larvestadie bliver til fluer. Larverne er hvidgule, pupperne ligner små brune frø.
Man forebygger bananfluer ved at opbevare frugt, vin og eddike sådan, at fluen ikke kan lægge æg. Sørg for at affaldsbeholdere er lukkede og rengjorte og afløb vedligeholdte. Hvis det er nødvendigt med kemisk bekæmpelse anvendes gængse fluesprøjtemidler med pyrethrin eller pyrethrinlignende stoffer.
Til håndvask og opvask er det praktisk at bruge en balje. Stiller man baljen i køkkenvasken, er det en god ide, at baljen ikke er større, end der er plads udenom den til at bruge vasken. Basisrengøringsmidler er de absolut nødvendigste rengøringsmidler til almindelig rengøring.

Få 3 Rengøring Falster tilbud


Eksempler på rengøring i 4840 Falster

M.A. Rengøring
Skerrisvej 1
4840 Nørre Alslev
CVR: 33549296
Hjemmeside
Lodberg Rengøring & Indkøb
Skovvej 59
4840 Nørre Alslev
CVR: 33894511
Hjemmeside
H H Rengøring
Skovvænget 18
4840 Nørre Alslev
CVR: 15726296
Hjemmeside