Rengøring Favrskov

  • Få 3 gratis tilbud på billig rengøring Favrskov
  • Udfyld formularen online på kun seks minutter
  • Du får kun tilbud fra reelle rengøringsfirmaer

Få 3 Rengøring Favrskov tilbud

Rengøring Favrskov kommune - Få 3 skarpe tilbud med rabat


Hygiejne

Ordet stammer fra den græske gudinde Hygieia, som var sundhedens gudinde. Oprindeligt var Hygieia blot et tilnavn til Athene, men udvikledes efterhånden til at være en selvstændig guddom, der knyttede sig til lægeguddommen. I dag defineres hygiejne som foranstaltninger til at opnå renlighed og dermed bevare sundhed.
l forbindelse med en klassificering af rengøringsstandarder bruges udtrykkene hygiejnisk rengøring, indeklima rengøring og æstetisk rengøring. Ved den hygiejniske rengøring forhindrer man udvikling af sygdomsfremkaldende bakterier og skadedyr.
Håndvask er en vask udelukkende beregnet til vask af hænder og til etagevask. I storkøkkener kræves det, at der findes en separat håndvask, sa den almindelige køkkenvask ikke bruges til håndvask.

Hårdhed - materialer

Metaller og mineralers hårdhed angives etter Moh's skala i en talrække fra 1-10. Skalaen er ikke specielt veldefineret, men giver et fingerpeg om samspillet mellem de forskellige materialer.
Rengøringsmæssigt er princippet det, at man skal behandle en overflade ved at bruge et skuremiddel, der har samme hårdhed som materialet eller en hårdhedsgrad lavere. F.eks. kan glas, der primært består af kvarts, skæres med en diamant. Man kan skure aluminium med en hvid skuresvamp, mens en jerngryde kan skures med en grøn skuresvamp. Sølvtøj kan pudses med et metalpudsemiddel, der indeholder kridt.
Hårde gulvbelægninger er alle gulve fremstillet af natursten samt cement-, flise-, klinke og terrazzogulve kaldes hårde gulve. De er alle vandtætte og som regel slidstærke, men hårde at gå og stå på.

Få 3 Rengøring Favrskov tilbud


Eksempler på rengøring i 8381 Favrskov

Erhvervsrengøring Aarhus
Mandøvænget 2
8381 Tilst
CVR: 27891586
Hjemmeside
JKJ rengøring og vinduespolering
Tovhøjvej 12
8381 Tilst
CVR: 31393264
Hjemmeside
Andersen & Ørum Service
Torstilgårdsvej 22
8381 Tilst
CVR: 20376570
Hjemmeside