Rengøring i Faxe

Check Få gratis 3 tilbud på billig rengøring i Faxe
Check Udfyld skemaet online på mindre end 4 minutter
Check Du får kun tilbud fra dygtige rengøringsfirmaer


Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Rengøring" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Rengøring i Faxe

26. juli 2017. Bliver du træt bare af at tænke på rengøring? Har du lyst til at undgå rengøring? Så er du endt på det rigtige sted. Her på sitet kan du - gratis og uforpligtende - få 3 stærke tilbud fra rengøringsfirmaer i Faxe, der gerne vil løse din rengøringsopgave - og det er ikke så dyrt som du gætter på. Du kan derudover lave en permanent aftale, så der bliver rengjort i dit hjem fx 1 gang per uge.
Rengøringsfirmaet tørrer støv af og vasker alle overflader, vasker alle gulve og støvsuger alle tæpper og møbler. De rengører alle dørkarme, lyskontakter og paneler. Køkkenskabe er tit ekstra ulækre med krummer i krogene. Derfor vasker rengøringspersonalet skabene ordentligt både indvendigt og udvendigt. Urenheder på håndtag og køkkenlåger fjernes ligesom køkkenvask og kogeplader rengøres. Badeværelset rengøres herunder badekar, håndvask, wc og bad. Spejle og overflader er skinnende rene når vores virksomheder i Faxe-området er igennem din bolig. Jo bedre udstyr, des smukkere bliver resultatet og derfor benytter vores godkendte firmaer i Faxe-området udelukkende kvalitetsprodukter.
Alt anvendt udstyr og rengøringsmidler er inkluderet i prisen. Udfyld skemaet online på mindre end 5 minutter og indhent en fast seriøs pris på rengøring af dit hus i eller i nærheden af Faxe. De grundige rengøringsfirmaer tilbyder rengøring med fokus på højeste kvalitet og til friske konkurrencedygtige priser.

Rengøring Faxe priser

Hensigten er altid tilfredse kunder. Derfor får alle kunder 100 procent tilfredshedsgaranti. Hvis du har brug for en hovedrengøring f.eks. som følge af en fraflytning, så kan du her på websiden få 3 friske tilbud på hovedrengøring i Faxe. En fuldstændig hovedrengøring omfatter normalt rengøring af lofter, vægge, gulve, hårde hvidevarer, vinduer inde, paneler og alle sanitære installationer. Daglig rengøring indbefatter gerne opgaver som: Vask af gulve, afstøvning af overflader, tømning af skraldespande, rengøring af bruseniche, fjernelse af pletter, aftørring af gelændere, stole mm. Ved ind- eller udflytning modtager du en ren, nyvasket bolig.
Vores gruppe af virksomheder i Faxe-området er eksperter i flytterengøring, hvor både lejer og udlejer altid er glade for resultatet. Du kan stole på, at rengøringsfirmaet justerer anvendelsen af ​​rengøringsmidler og kemikalier til hver overflade.
Når du indtaster din rengøringsopgave, skal du huske at oplyse loftshøjde, persienner, elektriske apparater og lignende så du kan få så skræddersyet et tilbud som overhovedet muligt. Vores net af virksomheder i Faxe-området gør ikke kun rent i private hjem men også i huse, skoler, klinikker, virksomheder, shops og andre offentlige steder.

En gratis service fra os til dig

Ønsker du et rent hus uden selv at skulle vaske og støvsuge, fordi du mener det er hårdt? Så benyt denne gratis service til at få 3 godkendte tilbud. Gulvbehandling er vores virksomheder i eller i nærheden af Faxe også eksperter i. De følger naturligvis producenternes anbefalinger, hvis disse forefindes (gælder normalt nye gulve). Alle typer af gulve poleres eller ludbehandles mens væg-til-væg tæpper renses. Rengøringsselskabet leverer måtter til firmaer, der ønsker dette og har flere forskellige typer at vælge imellem.
Rigtigt udført rengøring bidrager til mindre sygefravær, højere velfærd og øget levetid for alle materialer og inventar. Et andet vigtigt forretningsområde er rengøring i bygge- og anlægssektoren. Uanset selskabets art kan rengøringsfirmaet finde en løsning, der matcher den enkelte kunde. Hovedfokus er daglig rengøring, som er den nødvendigste jævnlige rengøring, som er vital idet den leverer det miljø kunderne møder hver dag.
Trappevask for ejerforeninger og andelsboliger udføres med mopper af høj kvalitet og effektive rengøringsmidler til at sikre, at alle trappetrin er rene og smudsafvisende. Undgå rengøringsarbejdet og lad de erfarne rengøringsselskaber i Faxe-området konkurrere om at vinde dig som kunde. Du vælger selv det af de konkrete tilbud du bedst synes om. Held og lykke!

Få 3 tilbud


Eksempler på rengøring i 4640 Faxe
M.Multiservice
Gyldenhøjvej 2
4640 Faxe
CVR: 34384584
Hjemmeside
Gulvkluden ApS
Atterupvej 20
4640 Faxe
CVR: 36029838
Hjemmeside
C. A. Service
Solvænget 19
4640 Faxe
CVR: 26149150
Hjemmeside