Rengøring Frederiksværk

  • Få gratis 3 tilbud på professionel rengøring Frederiksværk
  • Udfyld skemaet online på ca seks minutter
  • Du får kun tilbud fra kvalitetssikrede rengøringsfirmaer

Få 3 Rengøring Frederiksværk tilbud

Rengøring Frederiksværk - Få 3 tiltalende og billige tilbud

Få 3 helt gratis og uforpligtende tilbud i Frederiksværk på supereffektiv rengøring. Indsend din rengøringsopgave og i løbet af et dage vil du modtage 3 fortrinlige tilbud fra lokale rengøringsfirmaer og rengøringsassistender i Frederiksværk. Du kan spare mange penge med 3 fede tilbud på opgaven (19-21 % i rabat).
Mangler du hjælp til rengøringen? Hvis ja, er du kommet ind på den rigtige hjemmeside. Vores rengøringspartnere er kendt for at skabe rene linjer overalt, hvor de arbejder. Det er altid kunden og kundens behov, der er i fokus. Test os - Vi er klar! Har du spørgsmål vedrørende rengøringstilbud, så kontakt os via kontaktsiden.
I Frederiksværk skal det heller ikke være en ørkenvandring at finde tilbud og priser på pålidelig rengøring. Find de fortræffelige tilbud lige her! Udfyld onlineskemaet med relevante oplysninger om din rengøringsopgave. Vi udsender opgaven i vores netværk og 3 firmaer afgiver herefter tilbud på opgaven.

Fjernelse af læbestift, maling, mudder osv.

Læbestift: Skrab forsigtigt så meget af som muligt med en sløv bordkniv, pas på ikke at sprede pletten. Bearbejd pletten med sprit og derefter med rent vand.
Maling: Alkydmaling (maling på terpentinbasis) kan kun fjernes, når pletten er helt frisk og fjernes med terpentin. Plastmaling fjernes med rent vand så hurtigt som muligt.
Mudder: Skal tørre helt ind, støvsuges grundigt og fjernes med rent vand.
Neglelak: Bearbejdes med acetone eller en ikke-olieholdig neglelakfjerner. Efterbehandles med rent vand.
Stearinlys: Skrab forsigtigt den størknede stearin af med en sløv bordkniv. Læg derefter en ren sugende klud, et kaffefilter eller flere lag køkkenrulle på pletten og brug et lunkent strygejern, som smelter stearinen. Flyt klud eller papir flere gange. Gentag processen til stearinen er opsuget. Den sidste rest kan fjernes med renset benzin.

Lim, tyggegummi, urin mm.

Lim: Lim på vandbasis fjernes med vand tilsat opvaskemiddel. Lim med toluen, trichlorethylen eller benzin fjernes med renset benzin. Lim med acetone eller butyacetat fjernes med acetone. Epoxylim kan ikke fjernes.
Tyggegummi: Der findes specialmidler til at fjerne tyggegummi, som fryser tyggegummiet til en hård masse, der kan skrabes af med en sløv kniv og derefter renses med renset benzin. Der kan også bruges tøris, isposer eller frosne iselementer.
Urin og afføring: Når rester er fjernet, gennemvædes pletten med lige dele vand og ufarvet eddike. Efter 10 minutters tid bearbejdes pletten med skiftevis fugtige og tørre klude. Til sidst gennemvædes pletten med rent vand og eventuelt vand tilsat et desinfektionsmiddel med kvartenære ammoniumforbindelser. Tørres med tørre klude.
Harpiks: nides forsigtigt med lige dele terpentin og husholdningssprit.

Få 3 Rengøring Frederiksværk tilbud


Eksempler på rengøring i 3300 Frederiksværk

Marianas rengøring
Havtornvej 28
3300 Frederiksværk
CVR: 33888376
Hjemmeside
Helt Rent Hjemmeservice
Elverhøj 44
3300 Frederiksværk
CVR: 31982847
Hjemmeside
AM-Service Halsnæs IVS
Undalsvej 6
3300 Frederiksværk
CVR: 39256061
Hjemmeside