Rengøring i Hørsholm

Check Få gratis 3 tilbud på billig rengøring i Hørsholm
Check Udfyld skemaet online på mindre end 2 minutter
Check Du får kun tilbud fra troværdige rengøringsfirmaer


Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Rengøring" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

                 

Rengøring i Hørsholm

21. juni 2017. Hader du rengøring? Hvad siger du til at slippe for rengøring? Så er du endt på det rigtige sted. På dette site kan du - gratis og uforpligtende - få 3 lokale henvendelser fra rengøringsfirmaer i Hørsholm-området, som gerne vil rengøre din bolig - og det er ikke så dyrt som du gætter på. Du kan endvidere få en fast aftale, der indebærer at der bliver gjort rent i din bolig fx en gang pr uge.
Rengøringsassistenten støver af af og afvasker alle overflader, vasker alle gulve og støvsuger alle tæpper og møbler. De vasker også dørkarme, kontakter og lister. Køkkenskabe er tit ekstra ulækre med madrester i hjørnerne. Derfor vasker personalet skabene ordentligt både indvendigt og udvendigt. Snavs på håndtag og skabe fjernes ligesom køkkenvask og komfur rengøres. Badeværelset rengøres inklusiv badekar, håndvask, toilet og bruser. Spejle og overflader er skinnende blanke når vores samarbejdspartnere i Hørsholm-området er færdige med dit hjem. Jo bedre udstyr, des flottere bliver resultatet så derfor benytter vores virksomheder i Hørsholm-området kun kvalitetsprodukter.
Alt benyttet udstyr og rengøringsmidler er medtaget i prisen. Udfyld formularen på under 2 minutter og få en fast seriøs pris på rengøring af din bolig i Hørsholm. De effektive rengøringsselskaber leverer rengøring med opmærksomhed på højeste kvalitet og til stærke konkurrencedygtige priser.

Rengøring Hørsholm priser

Målet er altid at gøre kunderne tilfredse. Således tilbydes alle kunder 100% tilfredshedsgaranti. Har du brug for en hovedrengøring fx som følge af en fraflytning, så kan du her på siden modtage tre hurtige tilbud på lige netop flytterengøring i Hørsholm. En hovedrengøring omfatter som regel rengøring af lofter, vægge, gulve, hårde hvidevarer, vinduer inde, paneler samt alle sanitære installationer. Daglig rengøring indbefatter gerne opgaver som: Vask af gulve, afstøvning af vandrette overflader, tømning af papirkurve, rengøring af sanitære installationer, fjernelse af pletter, afstøvning af malerier, reoler og så videre. Ved ind- eller udflytning modtager du en rengjort, nyvasket bolig.
Vores samarbejdspartnere i Hørsholm er specialister i flytterengøring, hvor både lejer og udlejer altid bliver glade for slutresultatet. Du kan være sikker på, at rengøringsassistenten tilpasser brugen af ​​rengøringsmidler og kemikalier til den enkelte overflade.
Når du indtaster din opgave, er det vigtigt at du oplyser loftshøjde, persienner, elektriske apparater og lign. så du kan få så præcis et tilbud som muligt. Vores tilknyttede rengøringsfirmaer i Hørsholm by gør ikke kun rent i private boliger men også i kontorer, fabrikker, klinikker, virksomheder, butikker og andre offentlige steder.

Spar op til 20% i dag

Drømmer du om en ren bolig uden selv at skulle vaske og støvsuge, fordi du synes det er indviklet? Så anvend denne gratis serviceportal til at bestille tre skræddersyede tilbud. Gulvbehandling er vores godkendte partnere i eller i nærheden af Hørsholm også eksperter i. De overholder naturligvis producenternes anbefalinger, hvis disse findes (gælder normalt nye gulve). Alle typer af gulve vokses eller ludbehandles mens væg-til-væg tæpper renses. Rengøringsassistenten udlejer måtter til kunder, der ønsker denne service og har mange forskellige typer at vælge imellem.
Korrekt foretaget rengøring bidrager til mindre sygefravær, forbedret indeklima og øget levetid for alle materialer og indbo. En anden stor aktivitet er rengøring inden for bygge- og anlægsbranchen. Uanset firmaets type kan rengøringsselskabet finde en løsning, som passer den enkelte kunde. Hovedaktiviteten er daglig rengøring, der er den nødvendigste kontinuerlige rengøring, der er vital idet den leverer det miljø kunderne møder dagligt.
Trappevask for ejendomme og andelsboliger udføres med udstyr af høj kvalitet og skrappe rengøringsmidler som sikrer, at alle trin er rene og modstandsdygtige overfor snavs. Slip for rengøringen og lad de kvalitetssikrede rengøringsselskaber i Hørsholm by konkurrere om at vinde dig som kunde. Du vælger selv blandt de af de attraktive tilbud du bedst kan lide. Held og lykke.

Få 3 tilbud


Eksempler på rengøring i 2970 Hørsholm
Raus-lugt.dk
Mågevej 32
2970 Hørsholm
CVR: 26274583
Hjemmeside
R.E.N Gruppen IVS
Skovkanten 278
2970 Hørsholm
CVR: 37253596
Hjemmeside
T. Rengøring
Kokkedalsvej 27 A
2970 Hørsholm
CVR: 26409977
Hjemmeside