Rengøring Haderslev

  • Få gratis 3 tilbud på god rengøring Haderslev
  • Udfyld skemaet på omkring tre minutter
  • Du får kun tilbud fra effektive rengøringsfirmaer

Få 3 Rengøring Haderslev tilbud

Rengøring Haderslev – Bestil 3 gratis tilbud til en god pris


Damprengøringsmaskine

Rengøringsmaskine til rengøring med damp. Maskinen er en dampgenerator, som omdanner vand til damp. Det er muligt at få maskiner til både privat og professionelt brug. Princippet er i begge tilfælde det samme; I damperens kedel opvarmes vandet under tryk til l40-l50 C.
Fra kedlen ledes dampen gennem en slange og et håndgreb, hvorpå der sidder en betjeningsknap, der kan regulere dampmængden. På håndgrebet monteres forskellige mundstykker udviklet til forskellige typer af rengøringsopgaver.
Det kan være børstemundstykker i forskellige udformninger og størrelse, vindueskrabere eller en dysse. Afhængig af rækkevidde kan der mellem håndgrebet og mundstykkerne monteres et eller flere skaftstykker. Pa de forskellige børstemundstykker kan monteres klude. Antal og type af mundstykker, klude og andet tilbehør varierer fra model til model.

Damprengøringsmaskine (fortsat)

Dampens temperatur falder på dens vej fra kedlen til en udgangstemperatur på 80-lOO C afhængig af maskinens størrelse og kapacitet. Valg af type og model, og dermed kapacitet, tryk, kedel- og udgangstemperatur afhænger af, om det er til privat eller professionelt brug.
Man skal i begge tilfælde være opmærksom på, at man kan brænde sig på dampen. Det er især ved mundstykkerne, man skal være forsigtig, men også skaftstykkerne kan blive varme. Desuden skal man huske, at brugen af damprengøringsmaskinen kræver adgang til stikkontakt.
Glem ikke at undersøge tryk- og sikkerhedsforanstaltninger og vær sikker på, at der findes en grundig og forståelig instruktionsbog. Vurder hvad det medfølgende tilbehør og evt. ekstraudstyr kan bruges til i forbindelse med den daglige rengøring.

Få 3 Rengøring Haderslev tilbud


Eksempler på rengøring i 6100 Haderslev

Anette's Rengøring
Hoptrup Kirkeby 16
6100 Haderslev
CVR: 33226446
Hjemmeside
Gittes Hjemmeservice
Badstuegade 16
6100 Haderslev
CVR: 31955947
Hjemmeside
Rent Med Hjertet
Lysmosen 2
6100 Haderslev
CVR: 37175587
Hjemmeside