Rengøring Hellerup

  • Rengøring Hellerup - Bestil 3 perfekte tilbud
  • Udfyld skemaet online, få rabat: (25 pct)
  • Bestil kvalitetssikret billig rengøringsspecialist

Få 3 Rengøring Hellerup tilbud

Vi dækker også
postnummer 2900

Egetoften
Lundegårdsvej
Brønlunds Alle
Baldrianvej
Lundeborgvej
Duntzfelts Alle
Bakkedal
Eggersvej
Marievej
Grumstrupsvej
Gentofte Hospitalsvej
Mylius Erichsens Alle
Fragariavej
Dæmringsvej
Kildegårdsvej
Julianehåbsvej
Dyssegårdsvej
Juul Steens Alle
Granhøjen
Ellemosevej

Rengøring Hellerup - Indsend opgaven og få 3 tilbud ✎

Brug nogle minutter på at fortælle os, hvad det er for en rengøringsopgave i Hellerup, du har brug for hjælp til. Beskriv gerne opgaven detaljeret, så kan vi bedre matche din opgave med de bedstegnede rengøringsfirmaer. De kontakter dig direkte med prima tilbud på opgaven. Det koster dig 0,- kr at få disse tilbud.
Er du i øvrigt klar over, at private har mulighed for at udnytte bogligjobordningen til skattemæssigt fradrag for udført arbejdsløn. Dermed kan du som privatkunde spare en del på arbejder, hvor mange vælger at prioritere jobkarrieren frem for rengøring i hjemmet. Rensning og vask af tæpper, gardiner, persienner m.m.
Vi aktiverer dit rengøringsarrangement med tilhørsforholdene og lader relevante firmaer i Hellerup forstå din opgave. Vi vil love dig at få det bedste rengøringstilbud til en fornuftig pris, hvorpå vi overleverer dig 3 gratis rengøringstilbud fra vores mesterrengøringsforbindelser. Få dit hjem upåklageligt rent.

Rengøring af vægge

De indvendige vægge i en bygning er som regel pudsede eller gipsplader. I rengøringsmæssig sammenhæng er det imidlertid vægbeklædningen, der er det interessante. Vægge kan beklædes med tapet, træpaneler eller fliser. Det er vigtigt at vælge en vægbeklædning, der passer til rummets brug, men også noget, der opfylder de æstetiske krav.
Er væggene udsat for røg eller vanddampe i f.eks. køkken eller bad er det praktisk, at væggene er vaskbare. l egentlige vådrum skal væggene være vandtætte. Tapet findes i mange kvaliteter, nogle tåler aftørring med en fugtig klud, mens andre kun kan tåle at blive fejet ned.
Malede tapeter og væv kan afhængig af malingens glans tåle fugtig aftørring. En maling med høj glans tåler våd afvaskning og er derfor praktisk i f.eks. køkkenet. Træpaneler rengøres i henhold til deres overfladebehandling, mens fliser og plastlaminatbelægninger tåler våd afvaskning.

Rengøring af døre

Udvendige døre
Karakteristisk for udvendige døre er, at overfladebehandlingen er af algørende betydning for vejrbestandigheden og dermed for dørens holdbarhed. Det er også overfladebehandlingen, der afgør, hvordan udvendige døre skal rengøres og vedligeholdes.
Indvendige døre
Hovedformålet med de indvendige døre er, at de isolerer for lyd og eventuel træk imellem rummene. Det er overfladebehandlingen, der afgør, hvordan døren skal rengøres:
Almindelig rengøring: Hele dørfladen aftørres jævnligt med klud opvredet i vand tilsat universal rengøringsmiddel eller en mikrofiberklud. Vær opmærksom på området over og under dørgrebet, hvor der kan være fingermærker. Disse mærker kræver ofte lidt ekstra knofedt og kan selvfølgelig fjernes, uden at hele døren aftørres.

Få 3 Rengøring Hellerup tilbud


Udvalgt rengøring fra postnummer 2900

Max Hansen Rengøring
Gersonsvej 22
2900 Hellerup
CVR: 11739431
Hjemmeside
Nordic Erhvervsrengøring
Kildegårdsvej 8 C
2900 Hellerup
CVR: 32227066
Hjemmeside
Delfin Rengøring ApS
Strandvejen 100
2900 Hellerup
CVR: 20805498
Hjemmeside