Rengøring Hjørring

  • Få gratis 3 tilbud på reel rengøring Hjørring
  • Udfyld formularen på kun fire minutter
  • Du får kun tilbud fra solide rengøringsfirmaer

Få 3 Rengøring Hjørring tilbud

Rengøring Hjørring - Opret opgaven og få 3 friske tilbud


Mikrofiberklude

Mange syntetiske fibre har den egenskab, at de i tør tilstand tiltrækker og binder snavs og støv på grund af den statiske elektricitet, der opstår, når de gnides mod en overflade. Til gengæld binder de fedtstoffer i våd tilstand. Disse egenskaber udnyttes i mikrofiberklude og mopper.
Der bruges en blanding af polyester og polyamid. Polyester er et fiber, der er specielt fedt sugende, og polyamid har den evne, at det kan "holde på vand”. For at give dette blandingstekstil en stor overflade fremstilles de i meget tynde opsplittede fibre.
Mikrokluden har en langt større overflade end en traditionel klud i samme størrelse og med egenskaber, der kan bruges til rengøring uden brug af rengøringsmidler, og den kan bruges både i tør og våd tilstand. Når kluden ikke kan binde mere snavs, vendes en ren side af kluden frem.

Mikrofiberklude (fortsat)

Når hele kluden er snavset, lægges den til side og man bruger en ny ren klud. - Det bedste udbytte får man ved at have så mange klude, at der er tilstrækkeligt til et helt rengøringsforløb. Efter brug vaskes kludene bedst ved temperaturer på 60°C eller derover.
Systemet bruges i stor udstrækning indenfor den professionelle rengøring, da personalet kan undgå de mange håndledsvrid, der er forbundet med rengøringsarbejdet. Mikrofiberklude kan bruges på de fleste lakerede og malede overflader, glas, plastmaterialer og armatur.
Da de er fedtsugende, er de ikke egnede til rengøring af sæbe og oliebehandlede overflader. I øvrigt bevirker den fedttiltrækkende egenskab, at man skal bruge handsker, hvis man bruger kludene i længere tid. Gør man det ikke, vil de affedte hudens naturlige fedtlag.

Få 3 Rengøring Hjørring tilbud


Eksempler på rengøring i 9800 Hjørring

Rengøring Nord ApS
Bredfald 6B
9800 Hjørring
CVR: 20835699
Hjemmeside
Sæbeboblen I/S
Skagen Landevej 20
9800 Hjørring
CVR: 31793505
Hjemmeside
Blæksprutten ApS
Frederikshavnsvej 79
9800 Hjørring
CVR: 35405356
Hjemmeside