Rengøring i Horsens

  • Få gratis 3 tilbud på effektiv rengøring i Horsens
  • Udfyld online formularen på under end fire minutter
  • Du får kun tilbud fra velegnede rengøringsfirmaer

Få 3 tilbud

Rengøring i Horsens

21. august 2017. Hader du at gøre rent? Hvad siger du til at slippe for at gøre rent? Så er du kommet til det rigtige websted. På denne hjemmeside kan du - gratis og enkelt - få 3 billige tilbud fra rengøringsfirmaer i Horsens-området, der gerne vil rengøre din bolig - og det er ikke så dyrt som du tror. Du kan endvidere etablere en permanent aftale, så du får gjort rent i din bolig f.eks. 1 gang ugentligt.
Rengøringsassistenten støver af af og vasker alle vandrette overflader, vasker gulvet og støvsuger alle tæpper og møbler. De vasker alle dørkarme, kontakter og paneler. Køkkenskabe er gerne ekstra snavsede med madrester i hjørnerne. Så her vasker rengøringspersonalet skabene effektivt både indvendigt og udvendigt. Mærker på håndtag og køkkenlåger vaskes væk ligesom køkkenvask og kogeplader gøres rent. Badeværelset rengøres inklusiv badekar, håndvask, wc og bruser. Spejle og overflader stråler når vores gruppe af samarbejdspartnere i eller i nærheden af Horsens er igennem din bolig. Jo bedre udstyr, jo flottere bliver resultatet så derfor benytter vores godkendte virksomheder i Horsens by kun kvalitetsprodukter.
Alt benyttet udstyr og rengøringsmidler er med i prisen. Udfyld online skemaet på under 4 minutter og modtag en fast god pris på rengøring af din bolig i Horsens. De erfarne rengøringsfirmaer foretager rengøring med opmærksomhed på højeste kvalitet og til stærke konkurrencedygtige priser.

Rengøring Horsens priser

Målsætningen er altid tilfredse kunder. Således får alle kunder 100% tilfredshedsgaranti. Har du behov for hovedrengøring for eks. i forbindelse med en fraflytning, så kan du her på sitet få tre gode tilbud på lige netop flytterengøring i Horsens. En fuldstændig hovedrengøring omfatter normalt vask af af loft, vægge, gulve, hårde hvidevarer, vinduer inde, døre samt alle sanitære installationer. Daglig rengøring omfatter tit opgaver som: Rengøring af gulve, afstøvning af overflader, tømning af skraldespande, rengøring af sanitære installationer, fjernelse af mærker, aftørring af væglamper, møbler og så videre. I forbindelse med ind- eller udflytning får du en rengjort, nyvasket bolig.
Vores gruppe af partnere i Horsens by er specialister i flyttevask, så både lejer og udlejer altid er tilfredse med slutresultatet. Du kan have tiltro til, at rengøringsfirmaet tilpasser anvendelsen af ​​rengøringsmidler og kemikalier til hver overflade.
Når du opretter din rengøringsopgave, skal du huske at oplyse loftshøjde, persienner, elektriske apparater og lign. så du kan modtage så præcis et tilbud som muligt. Vores rengøringsfirmaer i eller i nærheden af Horsens gør ikke kun rent i private boliger men også i huse, fabrikker, klinikker, indkøbscentre, butikker og andre offentlige steder.

Opnå store rabatter

Vil du have et rent hus uden selv at bruge tid på at vaske og støvsuge, fordi du synes det er besværligt? Så benyt denne gratis service til at indhente 3 attraktive tilbud. Gulvbehandling er vores gruppe af firmaer i eller i nærheden af Horsens også specialister i. De følger naturligvis leverandørernes anvisninger, hvis disse eksisterer (gælder primært nylagte gulve). Alle slags gulve renses eller ludbehandles mens væg-til-væg tæpper støvsuges. Rengøringsassistenten udlejer måtter til kunder, som har behov for denne service og har adskillige forskellige størrelser at vælge imellem.
Korrekt udført rengøring bidrager til nedsat sygefravær, øget velfærd og længere levetid for alle materialer og indbo. En anden stor aktivitet er rengøring inden for bygge- og anlægssektoren. Uanset selskabets størrelse kan rengøringsfirmaet tilbyde en løsning, der matcher den enkelte kunde. Hovedfokus er på daglig rengøring, som er den nødvendigste faste rengøring, der er basal idet den genererer det indeklima kunderne oplever dagligt.
Trappevask for etagebyggeri og andelsejendomme udføres med skrubber af høj kvalitet og effektive rengøringsmidler som medfører, at alle trappetrin er rene og modstandsdygtige overfor snavs. Udliciter rengøringen og lad de pålidelige rengøringsselskaber i eller i nærheden af Horsens konkurrere om at vinde dig som kunde. Du vælger selv blandt de af de hurtige tilbud du bedst kan lide. Held og lykke.

Få 3 tilbud


Eksempler på rengøring i 8700 Horsens
Frk. Nielsen's Rengøring
Frivangsalle 26
8700 Horsens
CVR: 32714684
Hjemmeside
Støvkosten ApS
Godsbanegade 7
8700 Horsens
CVR: 35831894
Hjemmeside
Stensballe Rengøringsservice
Ulfeldtsvej 6
8700 Horsens
CVR: 28396244
Hjemmeside