Rengøring Jammerbugt

  • Få 3 gratis tilbud på billig rengøring Jammerbugt
  • Udfyld skemaet på ca 6 minutter
  • Du får kun tilbud fra velegnede rengøringsfirmaer

Få 3 Rengøring Jammerbugt tilbud

Rengøring Jammerbugt. Find billige firmaer med 3 tilbud


Løbesod og løsket kalk

Løbesod er en mørkebrun, ildelugtende væske, som dannes i skorstene ved fortætning af vand- og tjæredampe især ved forbrænding at fugtige tørv og brunkul.
Læsket kalk Ca(OH)2. Brændt kalk (CaO) tilsat vand (HZO), også kaldet kalciumhydroxid. Det kan ikke opløses, men opslemmes, hvilket betyder, at det holder sig flydende et stykke tid, hvorefter det vil bundfælde. Væsken over bundfaldet er hvidtkalk, opslemningen er kalkmælk. Afhængig at vandmængde i kalkopløsningen taler man om hydratkalk, kalkmælk eller hvidtekalk.
Magnesia MgCO3. Et mineral, der ofte findes sammen med kridt, men kan også fremstilles syntetisk. I rengøringssammenhæng kan det bruges til rensning af skind og til efterpudsning af metaller, da det fjerner fedtstoffer.

Magnesit og magnesiumsilikat

Magnesit er en gulvbelægning, der hovedsageligt består af asbest blandet med en række fyldstoffer og støbes direkte på undergulvet. Farven varierer. Belægningen er meget slidstærk og er tidligere blevet brugt i værkstedslokaler, gange og køkkener. Er stort set erstattet af plastlaminater.
Magnesiumsilikat (Mg3(OH)2Si4O]O). Et mineral med en hårdhed på 1. Er lys, gr[lig eller hvidfarvet, kaldes talk eller talkum og føles let fedtet. Renset og pulveriseret talkum bruges som smøremiddel, til pudder og til indgnidning af gummihandsker.
Mager behandling er en overfladebehandling, hvor materialets oprindelige struktur træder tydeligt frem. Da behandlingen er ganske tynd, giver det ikke en særlig slidstærk overflade og er kun egnet til ting med lille påvirkning. Se også rengøring.

Få 3 Rengøring Jammerbugt tilbud


Eksempler på rengøring i 9690 Jammerbugt

Larsens Vikar og Rengøring
Aggersundvej 318
9690 Fjerritslev
CVR: 77221913
Hjemmeside
Andersens Multiservice
Husbyvej 224
9690 Fjerritslev
CVR: 36868260
Hjemmeside
Kari-Ann´s Rengøring
Havvejen 22
9690 Fjerritslev
CVR: 21175994
Hjemmeside