Rengøring i København

  • Få gratis 3 tilbud på ordentlig rengøring i København
  • Udfyld skemaet online på under end 2 minutter
  • Du får kun tilbud fra fleksible rengøringsfirmaer

Få 3 tilbud

Rengøring i København

21. august 2017. Bliver du træt af bare at tænke på rengøring? Har du lyst til at undgå at gøre rent? Så er du kommet til det rigtige website. På denne hjemmeside kan du - gratis og uforpligtende - få 3 attraktive tilbud fra rengøringsfirmaer i København by, som gerne vil løse din rengøringsopgave - og det er ikke så dyrt som du tror. Du kan derudover lave en permanent aftale, der betyder at der bliver rengjort i din bolig for eks. 1 gang per uge.
Rengøringsassistenten tørrer støv af og vasker alle vandrette overflader, vasker gulvet og støvsuger alle tæpper og møbler. De rengører også dørkarme, lyskontakter og paneler. Køkkenskabe er næsten altid ekstra beskidte med madrester i krogene. Derfor vasker personalet skabene seriøst både indvendigt og udvendigt. Mærker på håndtag og skabe vaskes væk ligesom køkkenvask og kogeplader gøres rent. Badeværelset rengøres herunder badekar, håndvask, wc og bruser. Spejle og overflader er skinnende rene når vores tilknyttede virksomheder i eller i nærheden af København er færdige med dit hjem. Jo bedre udstyr, des smukkere bliver resultatet og derfor anvender vores virksomheder i København kun kvalitetsprodukter.
Alt benyttet udstyr og rengøringsmidler er medtaget i tilbuddet. Udfyld formularen online på under 5 minutter og få en fast skarp pris på rengøring af din bolig i København. De reelle rengøringsfirmaer tilbyder rengøring med fokus på højeste kvalitet til skræddersyede konkurrencedygtige priser.

Rengøring København priser

Formålet er altid at gøre kunderne tilfredse. Derfor får alle kunder 100 procent tilfredshedsgaranti. Hvis du har brug for en hovedrengøring for eks. efter en fraflytning, så kan du her på siden få 3 lokale tilbud på netop hovedrengøring i København-området. En fuldstændig hovedrengøring består som regel vask af af loft, vægge, alle gulve, hårde hvidevarer, vinduer inde, lister samt sanitære installationer. Daglig rengøring omfatter normalt opgaver som: Vask af gulve, aftørring af overflader, tømning af papirkurve, rengøring af bruseniche, fjernelse af pletter, afstøvning af gelændere, stole osv. Ved ind- eller udflytning modtager du en ren, nyvasket bolig.
Vores godkendte rengøringsfirmaer i København er eksperter i flyttevask, så både lejer og udlejer altid bliver tilfredse med resultatet. Du kan have tiltro til, at rengøringsassistenten justerer brugen af ​​rengøringsmidler og kemikalier til den enkelte overflade.
Når du opretter din opgave, skal du huske at oplyse loftshøjde, persienner, elektriske apparater og lign. så du kan få så præcis et tilbud som muligt. Vores firmaer i København-området gør ikke kun rent i private hjem men også i huse, skoler, institutioner, virksomheder, shops og andre offentlige steder.

Vi matcher din opgave med firmaerne

Ønsker du et rent hjem uden selv at være nødt til at vaske og støvsuge, fordi du finder det er besværligt? Så anvend denne gratis service til at modtage tre hurtige tilbud. Gulvbehandling er vores net af virksomheder i København-området også specialister i. De følger naturligvis leverandørernes anvisninger, såfremt disse eksisterer (gælder normalt nye gulve). Alle former for gulve poleres eller ludbehandles ligesom væg-til-væg tæpper vaskes. Rengøringsfirmaet leaser måtter til kunder, der ønsker dette og har flere forskellige typer at vælge imellem.
Rigtigt foretaget rengøring bidrager til nedsat sygefravær, højere indeklima og længere levetid for alle materialer og indbo. Et andet stort område er rengøring inden for bygge- og anlægssektoren. Uanset virksomhedens type kan rengøringsselskabet levere en løsning, som er skræddersyet til den enkelte kunde. Hovedfokus er daglig rengøring, som er den nødvendigste jævnlige rengøring, der er basal da den leverer det indeklima kunderne oplever hver dag.
Trappevask i etagebyggeri og andelsejendomme udføres med mopper af høj kvalitet og skrappe rengøringsmidler som sikrer, at alle trappetrin er rengjorte og modstandsdygtige overfor snavs. Undgå rengøringsarbejdet og lad de reelle rengøringsselskaber i eller i nærheden af København kappes om at vinde din opgave. Du vælger selv det af de lokale tilbud du bedst kan lide. Held og lykke!

Få 3 tilbud


Eksempler på rengøring i 2400 København
Kanstrup Service
Mågevej 73
2400 København NV
CVR: 26590450
Hjemmeside
Energy Clean
Vibevej 35
2400 København NV
CVR: 25556062
Hjemmeside
Gentofte Privat Rengøring
Emdrupvej 119
2400 København NV
CVR: 33410808
Hjemmeside