Rengøring København

  • Rengøring København - Få 3 førsteklasses tilbud
  • Brug skemaet, spar ca 21 %
  • Modtag potentiel billig rengøringsservice

Få 3 Rengøring København tilbud

Eksempler på
København vejnavne

Orgelbyggervej
Tuborgvej
Gemmet
Lygten
Mirabellevej
Bispebjerg Bakke
Tagensvej
Nebbegårdsbakken
Æblevej
Blåmejsevej
Gravervænget
Hyrdeledet
Granlien
Bjergvænget
Mosesvinget
Utterslevgård
Markvej
Elise Sørensens Vej
Oldermandsvej
Blytækkervej

Rengøring København – Få gratis 3 billige rengøring tilbud

I Købehavn tilbyder erfarne og billige rengøringsspecialister løbende løsning af alle former for rengøringsopgaver. Der er ikke nødvendigt at du skal bruge masser af tid og kræfter i jagten på at holde dit hjem rent. Spar dine penge og overvej at hyre en rengøringsmand M/K, der kan gøre rent i dit hjem super godt.
Som vores respekterede kunde tilbyder vi at indhente 3 topprofessionelle rengøringstilbud fra lokale firmaer i København til dig. Vi tilbyder dig en mulighed for at bruge vores gratis tjeneste i dag. Aktivér dette fantastiske tilbud i dag og få gjort dit hjem rent overalt på ganske kort tid.
Vi er oprettet for at forbinde dig med professionelle rengøringsfirmaer i Danmark til de mest fornuftige priser. Undgå at spilde meget tid og få i stedet store rabatter på rengøringen. Undgå selv at få ondt i både arme og ben, og få hele dit hjem gjort rent af fagfolk - der arbejder både hurtigt, effektivt og billigt.

Rengøring af persienner

Overfladen på persienner er meget stor, og det er uundgåeligt, at de vil samle meget støv. Det er i vigtigt jævnligt at fjerne det løse støv. Luk først og fremmest persiennen og støv så hele fladen af med en støvekost, meget gerne med mikrofibre, Vend derefter persiennen, så den anden side kommer udad.
I stedet for støvekosten kan man støvsuge og bruge børstemundstykket Men en gang imellem må man gøre persiennerne grundigere rent. Persiennen gøres først tørt rent, hvorefter de tages ned og gøres rent, afhængig af det materiale, de er lavet af.
Plastpersienner lægges i et badekar eller en bruseniche og børstes igennem, lamel for lamel, i lunken vand tilsat lidt universal rengøringsmiddel. Husk at det kan være nødvendigt at gøre det flere gange. Persiennen skylles efter med rent vand med håndbruseren. Træpersienner rengøres på den samme måde - dog er det vigtigt med en meget grundig optørring.

Ledninger, kontakter og pejse

Ledninger og kontakter
Ved grundigere rengøring tørres ledninger og kontakter af med en mikrofiber klud i vand tilsat en smule universal rengøringsmiddel. Det er mest rengøringsvenligt, hvis ledninger er fastgjort eller gemt i en ledningskasse, da de ellers vil samle meget støv. Har man en uoverkommelig samling ledninger, som på det nærmeste ligner en spaghettimasse, kan en lidt primitiv løsning være at samle dem i en kurv.
Pejse
Den indvendige del af pejsen fejes ud. Brug aldrig en støvsuger, da der kan være en glød tilbage, som kan ødelægge støvsugerposen. Den udvendige del må gøres rent afhængig af materiale og overflade

Få 3 Rengøring København tilbud


Eksempler på lokal København rengøring

Gentofte Privat Rengøring
Emdrupvej 119
2400 København NV
CVR: 33410808
Hjemmeside
Rengøring Kbh
Grønnemose Allé 1
2400 København NV
CVR: 35409300
Hjemmeside
C. C. Rengøringsservice
Stærevej 47
2400 København NV
CVR: 33678797
Hjemmeside