Rengøring i Køge

  • Få gratis 3 tilbud på reel rengøring i Køge
  • Udfyld online skemaet på under end 5 minutter
  • Du får kun tilbud fra troværdige rengøringsfirmaer

Få 3 tilbud

Rengøring i Køge

21. august 2017. Hader du at gøre rent? Hvad siger du til at slippe for rengøring? Så er du endt på det rigtige website. På dette website kan du - gratis og enkelt - få 3 billige tilbud fra rengøringsfirmaer i Køge, som gerne vil rengøre din bolig - og det er ikke så dyrt som du gætter på. Du kan endvidere indhente en fast aftale, så der bliver gjort rent i dit hjem f.ex. en gang per uge.
Rengøringsfirmaet tørrer støv af og vasker alle vandrette overflader, vasker gulvet og støvsuger alle tæpper og møbler. De rengører også dørkarme, lyskontakter og lister. Køkkenskabe er næsten altid ekstra fedtede med snavs i hjørnerne. Derfor vasker personalet køkkenskabene effektivt både indvendigt og udvendigt. Snavs på håndtag og låger fjernes ligesom køkkenvask og komfur rengøres. Badeværelset rengøres herunder badekar, håndvask, toilet og bad. Spejle og overflader er skinnende blanke når vores godkendte virksomheder i eller i nærheden af Køge er færdige med dit hjem. Jo bedre udstyr, des bedre bliver slutresultatet og derfor benytter vores godkendte firmaer i Køge by udelukkende kvalitetsprodukter.
Alt anvendt udstyr og rengøringsmidler er inkluderet i tilbuddet. Udfyld online skemaet på under 4 minutter og modtag en fast skarp pris på rengøring af dit hjem i Køge by. De reelle rengøringsfirmaer leverer rengøring med fokus på høj kvalitet til skarpe konkurrencedygtige priser.

Rengøring Køge priser

Mottoet er altid at gøre kunderne tilfredse. Derfor får alle kunder 100% tilfredshedsgaranti. Hvis du har brug for en hovedrengøring f.ex. som følge af en fraflytning, så kan du her på siden modtage 3 friske tilbud på hovedrengøring i Køge. En flytte hovedrengøring består gerne vask af af loft, vægge, alle gulve, hårde hvidevarer, vinduer ude, paneler og sanitære installationer. Daglig rengøring omfatter ofte opgaver som: Vask af gulve, afstøvning af overflader, tømning af papirkurve, rengøring af toilet, fjernelse af pletter, aftørring af malerier, møbler osv. Inden en ind- eller udflytning modtager du en ren, nyvasket bolig.
Vores net af samarbejdspartnere i Køge-området er specialister i flytterengøring, hvor både lejer og udlejer altid er glade for resultatet. Du kan stole på, at rengøringsselskabet tilpasser brugen af ​​rengøringsmidler og kemikalier til hver overflade.
Når du opretter din opgave, skal du huske at oplyse loftshøjde, persienner, elektriske apparater og lign. så du kan få så skræddersyet et tilbud som muligt. Vores net af rengøringsfirmaer i Køge by gør ikke kun rent i private boliger men også i huse, skoler, klinikker, virksomheder, shops og andre offentlige steder.

En gratis service fra os til dig

Ønsker du en ren bolig uden selv at skulle vaske og støvsuge, fordi du mener det er tidskrævende? Så anvend vores gratis tjeneste til at modtage tre attraktive tilbud. Gulvbehandling er vores godkendte virksomheder i Køge også specialister i. De overholder naturligvis leverandørernes anbefalinger, såfremt disse eksisterer (gælder primært nylagte gulve). Alle typer af gulve vokses eller ludbehandles ligesom væg-til-væg tæpper renses. Rengøringsfirmaet leaser måtter til kunder, der ønsker dette og har mange forskellige slags at vælge imellem.
Korrekt udført rengøring resulterer i reduceret sygefravær, øget indeklima og længere levetid for alle materialer og indbo. Et andet stort forretningsområde er rengøring i bygge- og anlægsbranchen. Uanset firmaets art kan rengøringsselskabet finde en løsning, som er skræddersyet til den enkelte kunde. Hovedfokus er daglig rengøring, der er den nødvendigste jævnlige rengøring, som er basal da den leverer det indeklima kunderne møder dagligt.
Trappevask for ejerforeninger og andelsboliger udføres med udstyr af høj kvalitet og skrappe rengøringsmidler til at sikre, at alle trappetrin er rengjorte og smudsafvisende. Betal dig fra rengøringsarbejdet og lad de lokale rengøringsselskaber i eller i nærheden af Køge kappes om at kapre dig som kunde. Du vælger selv det af de friske tilbud du bedst kan lide. Held og lykke!

Få 3 tilbud


Eksempler på rengøring i 4600 Køge
Unix Køge
Falkevej 5
4600 Køge
CVR: 26114756
Hjemmeside
Køges Rengøring ApS
Plougsvej 20
4600 Køge
CVR: 34451826
Hjemmeside
Skrubbie Rengøring
Overdrevsvejen 35
4600 Køge
CVR: 19327744
Hjemmeside