Rengøring Kalundborg

  • Få gratis 3 tilbud på effektiv rengøring Kalundborg
  • Udfyld webformularen på omkring fem minutter
  • Du får kun tilbud fra pålidelige rengøringsfirmaer

Få 3 Rengøring Kalundborg tilbud

Rengøring Kalundborg – Få 3 billige rengøring tilbud her


Antistatbehandling

Statisk elektricitet, som kan oplades specielt i syntetiske stoffer, afhjælpes ved behandling med særlige midler, der indeholder kationiske tensider. Antistatbehandling er midler og metoder, der kan afhjælpe statisk elektricitet. Statisk elektricitet kan opstå, hvis der opstår en kontakt mellem to materialer.
Eksempelvis når en skosål slæber hen over et isoleret gulvmateriale, eller hånden glider hen over et gelænder. Der sker en vandring af ladede partikler fra den ene genstand til den anden. Personen bliver elektrisk opladet og aflades igen ved berøring af et andet materiale.
Det kan give små, men ubehagelige stød eller andre gener som tørre slimhinder eller svie i øjnene. For at undgå dette er der udviklet specialmidler, som kan afhjælpe problemet ved at ændre kontaktkvaliteten mellem materialerne. Problemet kan også afhjælpes ved hensigtsmæssigt materialevalg.

Arbejdsbelysning

Det er vigtigt at kunne se, hvad man arbejder med også når man gør rent. Man ser og vurderer, hvor snavsede tingene er og vælger en passende rengøringsmetode. l strålende solskin ser man snavset tydeligt, og i øvrigt vil modlys i rummene afsløre, hvor støv og fedtfingre har sat sig, mens "i mørke er alle katte grå".
I god dagsbelysning klarer man sig fint, men er det aften eller vintertide, må der elektrisk lys til, og det skal oplyse hele det område, der skal gøres rent. Arbejdsbelysningen for rengøringen skal helst være en almen belysning, som er jævnt fordelt belysning fra flere lyskilder. Punktbelysning er nødvendigt ved præcisionsarbejde som skrivning og syning. Det er en belysning, som direkte belyser arbejdsområdet, hvor der skal gøres rent.

Få 3 Rengøring Kalundborg tilbud


Eksempler på rengøring i 4400 Kalundborg

Olympic Rengøring
Ingeborgs Alle 23
4400 Kalundborg
CVR: 33295200
Hjemmeside
Staksøgaard's Multiservice
Illerup Sand 14
4400 Kalundborg
CVR: 31522250
Hjemmeside
Kalundborg Rengøringsservice
Trøjeløkkevej 5
4400 Kalundborg
CVR: 28313357
Hjemmeside