Rengøring i Kerteminde

  • Få 3 gratis tilbud på ordentlig rengøring i Kerteminde
  • Udfyld online skemaet på under end fire minutter
  • Du får kun tilbud fra professionelle rengøringsfirmaer

Få 3 Rengøring tilbud

Rengøring i Kerteminde

22. januar 2018. Hader du at gøre rent? Har du lyst til at slippe for rengøring? Så er du landet det rigtige sted. På denne webside kan du - gratis og enkelt - få 3 gode tilbud fra rengøringsfirmaer i eller i nærheden af Kerteminde, der gerne vil rengøre din bolig - og det er ikke så dyrt som du gætter på. Du kan endvidere lave en fast aftale, så der bliver gjort rent i din bolig eksempelvis en gang ugentligt.
Rengøringsfirmaet tørrer støv af og afvasker alle overflader, vasker gulvet og støvsuger både tæpper og møbler. De rengører alle dørkarme, kontakter og lister. Køkkenskabe er gerne ekstra fedtede med krummer i krogene. Så her vasker personalet skabene seriøst både indvendigt og udvendigt. Snavs på håndtag og skabe fjernes ligesom køkkenvask og kogeplader gøres rent. Badeværelset rengøres inklusiv badekar, håndvask, wc og bad. Spejle og overflader skinner når vores firmaer i Kerteminde er igennem dit hjem. Jo bedre udstyr, jo flottere bliver resultatet og derfor anvender vores godkendte firmaer i Kerteminde-området udelukkende kvalitetsprodukter.
Alt anvendt udstyr og rengøringsmidler er inkluderet i prisen. Udfyld onlineskemaet på kun 2 minutter og indhent en fast konkret pris på rengøring af din bolig i eller i nærheden af Kerteminde. De kvalitetssikrede rengøringsselskaber leverer rengøring med fokus på høj kvalitet til seriøse konkurrencedygtige priser.

Rengøring Kerteminde priser

Målsætningen er altid at få tilfredse kunder. Derfor får alle kunder 100% tilfredshedsgaranti. Har du brug for en hovedrengøring eksempelvis i forbindelse med en fraflytning, så kan du her på siden få tre friske tilbud på hovedrengøring i eller i nærheden af Kerteminde. En flytte hovedrengøring omfatter normalt rengøring af lofter, vægge, alle gulve, hårde hvidevarer, vinduer inde, paneler og alle sanitære installationer. Daglig rengøring indbefatter gerne opgaver som: Vask af gulve, aftørring af vandrette overflader, tømning af papirkurve, genopfyldning af wc papir, fjernelse af mærker, aftørring af væglamper, reoler mm. I forbindelse med ind- eller udflytning modtager du en ren, nyvasket bolig.
Vores tilknyttede virksomheder i Kerteminde er specialister i flytterengøring, så både lejer og udlejer altid bliver tilfredse med slutresultatet. Du kan have tiltro til, at rengøringsassistenten tilpasser anvendelsen af ​​rengøringsmidler og kemikalier til den enkelte overflade.
Når du opretter din rengøringsopgave, skal du huske at oplyse loftshøjde, persienner, elektriske apparater og lign. så du kan få så præcis et tilbud som overhovedet muligt. Vores virksomheder i Kerteminde by rengør ikke kun i private hjem men også i huse, skoler, institutioner, storcentre, shops og andre offentlige steder.

Indtast din opgave i formularen

Ønsker du et rent hus uden selv at være nødt til at vaske og støvsuge, fordi du synes det er hårdt? Så benyt vores gratis service til at få tre hurtige tilbud. Gulvbehandling er vores godkendte rengøringsfirmaer i eller i nærheden af Kerteminde også specialister i. De overholder naturligvis leverandørernes anbefalinger, hvis sådanne findes (gælder som regel for nylagte gulve). Alle slags gulve renses eller ludbehandles mens væg-til-væg tæpper renses. Rengøringsselskabet udlejer måtter til virksomheder, som ønsker denne service og har adskillige forskellige typer at vælge imellem.
Rigtigt udført rengøring resulterer i reduceret sygefravær, øget indeklima og længere levetid for alle materialer og inventar. Et andet stort område er rengøring i bygge- og anlægsbranchen. Uanset firmaets type kan rengøringsfirmaet tilbyde en løsning, som matcher den enkelte kunde. Hovedfokus er daglig rengøring, der er den nødvendigste kontinuerlige rengøring, der er essentiel idet den definerer det indeklima kunderne møder hver dag.
Trappevask for etagebyggeri og andelsboliger foretages med udstyr af høj kvalitet og effektive rengøringsmidler som medfører, at alle trappetrin er rene og smudsafvisende. Slip for rengøringsarbejdet og lad de effektive rengøringsfirmaer i Kerteminde by kappes om at få din opgave. Du beslutter selv, hvilket af de konkrete tilbud du bedst kan lide. Held og lykke!

Få 3 Rengøring tilbud


Eksempler på rengøring i 5300 Kerteminde
P I R Rengøringsservice
Strandvangen 4
5300 Kerteminde
CVR: 19129942
Hjemmeside
T.A. Industriservice
Odensevej 319
5300 Kerteminde
CVR: 29253196
Hjemmeside
Køkken Og Rengøringsservice
Ladbyvej 203
5300 Kerteminde
CVR: 34449120
Hjemmeside