Rengøring Kerteminde

  • Få gratis 3 tilbud på reel rengøring Kerteminde
  • Udfyld formularen på kun end tre minutter
  • Du får kun tilbud fra reelle rengøringsfirmaer

Få 3 Rengøring tilbud

Rengøring Kerteminde

16. maj 2018. Hader du at gøre rent? Har du lyst til at undgå at gøre rent? Så er du landet det rigtige websted. Her på sitet kan du - gratis og uforpligtende - få 3 faguddannede tilbud fra rengøringsfirmaer i Kerteminde by, der gerne vil rengøre din bolig - og det er ikke så dyrt som du tror. Du kan endvidere lave en fast aftale, der betyder at du får rengjort i dit hjem for eks. 1 gang om ugen.
Rengøringspersonalet tørrer støv af og afvasker alle overflader, vasker gulvet og støvsuger alle tæpper og møbler. De vasker også dørkarme, lyskontakter og lister. Køkkenskabe er ofte ekstra fedtede med krummer i krogene. Så her vasker personalet skabene ordentligt både indvendigt og udvendigt. Urenheder på håndtag og køkkenskabe fjernes ligesom køkkenvask og kogeplader gøres rent. Badeværelset rengøres herunder badekar, håndvask, toilet og bad. Spejle og overflader er skinnende rene når vores gruppe af virksomheder i Kerteminde-området er færdige med dit hjem. Jo bedre udstyr, jo smukkere bliver resultatet og derfor bruger vores gruppe af partnere i Kerteminde-området udelukkende kvalitetsprodukter.
Alt anvendt udstyr og rengøringsmidler er medtaget i tilbuddet. Udfyld skemaet online på under 9 minutter og få en fast skræddersyet pris på rengøring af dit hjem i eller i nærheden af Kerteminde. De godkendte rengøringsfirmaer udfører rengøring med opmærksomhed på højeste kvalitet til velegnede priser.

Rengøring Kerteminde priser

Hensigten er altid at gøre kunderne tilfredse. Således får alle kunder 100 procent tilfredshedsgaranti. Hvis du har brug for en hovedrengøring fx i forbindelse med en fraflytning, så kan du her på siden få tre solide tilbud på netop hovedrengøring i Kerteminde. En hovedrengøring omfatter gerne vask af af loft, vægge, alle gulve, hårde hvidevarer, vinduer ude, døre og alle sanitære installationer. Daglig rengøring omfatter normalt opgaver som: Rengøring af gulve, afstøvning af overflader, tømning af papirkurve, rengøring af toilet, fjernelse af pletter, aftørring af gelændere, møbler og så videre. Inden en ind- eller udflytning modtager du en rengjort, nyvasket bolig.
Vores tilknyttede samarbejdspartnere i Kerteminde er specialister i flyttevask, så både lejer og udlejer altid er glade for slutresultatet. Du kan være sikker på, at rengøringsfirmaet justerer brugen af ​​rengøringsmidler og kemikalier til hver overflade.
Når du opretter din opgave, skal du huske at oplyse loftshøjde, persienner, elektriske apparater og lignende så du kan få så præcis et tilbud som overhovedet muligt. Vores samarbejdspartnere i Kerteminde by rengør ikke kun i private hjem men også i huse, skoler, institutioner, storcentre, butikker og andre offentlige steder.

En gratis service fra os til dig

Vil du have et rent hjem uden selv at bruge tid på at vaske og støvsuge, fordi du mener det er kompliceret? Så brug denne gratis tjeneste til at modtage tre konkurrencedygtige tilbud. Gulvbehandling er vores godkendte rengøringsfirmaer i Kerteminde-området også specialister i. De overholder naturligvis leverandørernes anvisninger, hvis sådanne forefindes (gælder normalt nye gulve). Alle typer af gulve vokses eller ludbehandles ligesom væg-til-væg tæpper renses. Rengøringsassistenten leverer måtter til firmaer, der har brug for dette og har adskillige forskellige typer at vælge imellem.
Rigtigt foretaget rengøring bidrager til nedsat sygefravær, forbedret indeklima og længere levetid for alle materialer og faste installationer. En anden vigtig aktivitet er rengøring inden for bygge- og anlægsbranchen. Uanset selskabets type kan rengøringsselskabet levere en løsning, der er skræddersyet til den enkelte kunde. Hovedfokus er på daglig rengøring, der er den nødvendigste jævnlige rengøring, der er essentiel fordi den definerer det indeklima kunderne møder hver dag.
Trappevask for etagebyggeri og andelsboliger foretages med mopper af høj kvalitet og skrappe rengøringsmidler til at sikre, at alle opgange er rengjorte og smudsafvisende. Slip for rengøringsarbejdet og lad de pålidelige rengøringsselskaber i Kerteminde-området kappes om at vinde din opgave. Du beslutter selv, hvilket af de skræddersyede tilbud du bedst kan lide. Held og lykke!

Få 3 Rengøring tilbud


Eksempler på rengøring i 5300 Kerteminde

T.A. Industriservice
Odensevej 319
5300 Kerteminde
CVR: 29253196
Hjemmeside
P I R Rengøringsservice
Strandvangen 4
5300 Kerteminde
CVR: 19129942
Hjemmeside
Køkken Og Rengøringsservice
Ladbyvej 203
5300 Kerteminde
CVR: 34449120
Hjemmeside