Rengøring i Kerteminde

  • Få 3 gratis tilbud på effektiv rengøring i Kerteminde
  • Udfyld formularen på bare end 5 minutter
  • Du får kun tilbud fra certificerede rengøringsfirmaer

Få 3 tilbud

Rengøring i Kerteminde

11. oktober 2017. Hader du at gøre rent? Hvad siger du til at undgå at gøre rent? Så er du kommet til det rigtige websted. Her på sitet kan du - gratis og hurtigt - få 3 skarpe tilbud fra rengøringsfirmaer i Kerteminde-området, som gerne vil løse din rengøringsopgave - og det er ikke så dyrt som du gætter på. Du kan derudover lave en fast aftale, så du får gjort rent i din bolig for eks. 1 gang om ugen.
Rengøringsfirmaet støver af af og afvasker alle overflader, vasker gulvet og støvsuger både tæpper og møbler. De rengører alle dørkarme, lyskontakter og lister. Køkkenskabe er tit ekstra ulækre med krummer i hjørnerne. Derfor vasker rengøringspersonalet skabene effektivt både indvendigt og udvendigt. Snavs på håndtag og køkkenlåger vaskes væk ligesom køkkenvask og kogeplader rengøres. Badeværelset rengøres dvs badekar, håndvask, wc og bad. Spejle og overflader stråler når vores godkendte firmaer i Kerteminde by er færdige med din bolig. Jo bedre udstyr, des bedre bliver slutresultatet og derfor anvender vores gruppe af rengøringsfolk i eller i nærheden af Kerteminde udelukkende kvalitetsprodukter.
Alt anvendt udstyr og rengøringsmidler er med i prisen. Udfyld skemaet online på kun 2 minutter og få en fast skræddersyet pris på rengøring af dit hjem i Kerteminde by. De lokale rengøringsfirmaer udfører rengøring med opmærksomhed på høj kvalitet og til attraktive konkurrencedygtige priser.

Rengøring Kerteminde priser

Målsætningen er altid at få tilfredse kunder. Af den grund tilbydes alle kunder 100 procent tilfredshedsgaranti. Hvis du har brug for en hovedrengøring for eksempel som følge af en fraflytning, så kan du her på sitet modtage 2-3 attraktive tilbud på lige netop flytterengøring i eller i nærheden af Kerteminde. En grundig hovedrengøring består som regel vask af af lofter, vægge, alle gulve, hårde hvidevarer, vinduer ude, døre og sanitære installationer. Daglig rengøring indbefatter gerne opgaver som: Rengøring af gulve, afstøvning af vandrette overflader, tømning af skraldespande, rengøring af sanitære installationer, fjernelse af mærker, afstøvning af gelændere, reoler og så videre. Ved ind- eller udflytning får du en rengjort, nyvasket bolig.
Vores rengøringsfirmaer i Kerteminde-området er specialister i flytterengøring, hvor både lejer og udlejer altid er glade for resultatet. Du kan have tillid til, at rengøringsfirmaet tilpasser brugen af ​​rengøringsmidler og kemikalier til den enkelte overflade.
Når du indtaster din rengøringsopgave, er det vigtigt at du oplyser loftshøjde, persienner, elektriske apparater og lignende så du kan få så præcis et tilbud som overhovedet muligt. Vores partnere i Kerteminde-området gør ikke kun rent i private boliger men også i huse, skoler, institutioner, storcentre, shops og andre offentlige steder.

Sammenlign hurtigt og gratis tilbud

Drømmer du om et rent hus uden selv at være nødt til at vaske og støvsuge, fordi du synes det er problematisk? Så benyt vores gratis tjeneste til at indhente 3 skarpe tilbud. Gulvbehandling er vores godkendte virksomheder i Kerteminde by også eksperter i. De overholder naturligvis leverandørernes anvisninger, såfremt sådanne findes (gælder normalt nylagte gulve). Alle former for gulve renses eller ludbehandles ligesom væg-til-væg tæpper vaskes. Rengøringsselskabet udlejer måtter til firmaer, som har brug for denne service og har adskillige forskellige slags at vælge imellem.
Korrekt udført rengøring bidrager til nedsat sygefravær, højere indeklima og øget levetid for alle materialer og faste installationer. Et andet vigtigt område er rengøring inden for bygge- og anlægsbranchen. Uanset virksomhedens type kan rengøringsselskabet komme op med en løsning, som er skræddersyet til den enkelte kunde. Hovedaktiviteten er daglig rengøring, der er den vigtigste faste rengøring, der er betydelig da den producerer det indeklima kunderne møder dagligt.
Trappevask for ejerforeninger og andelsboliger udføres med mopper af høj kvalitet og effektive rengøringsmidler der resulterer i, at alle trappetrin er rengjorte og modstandsdygtige overfor snavs. Udliciter rengøringen og lad de kompetente rengøringsselskaber i Kerteminde kappes om at kapre din rengøringsopgave. Du beslutter selv, hvilket af de konkurrencedygtige tilbud du bedst synes om. Held og lykke med rengøringen!

Få 3 tilbud


Eksempler på rengøring i 5300 Kerteminde
P I R Rengøringsservice
Strandvangen 4
5300 Kerteminde
CVR: 19129942
Hjemmeside
T.A. Industriservice
Odensevej 319
5300 Kerteminde
CVR: 29253196
Hjemmeside
Køkken Og Rengøringsservice
Ladbyvej 203
5300 Kerteminde
CVR: 34449120
Hjemmeside