Rengøring Langeland

  • Få gratis 3 tilbud på grundig rengøring Langeland
  • Udfyld webformularen på mindre end seks minutter
  • Du får kun tilbud fra autoriserede rengøringsfirmaer

Få 3 Rengøring Langeland tilbud

Rengøring Langeland? Vi indhenter 3 velegnede tilbud her


Den grønne nøgle

Den grønne nøgle er et miljømærke, der tildeles danske hoteller, vandrehjem, kursus- og feriecentre som har valgt at tage et medansvar for miljøet. For at få tildelt Den grønne nøgle skal overnatningsstedet opfylde 55 obligatoriske kriterier. Bla. skal der være etableret affaldssortering og genbrugsaftaler og indført ressourcebesparende foranstaltninger inden for el- og vandforbrug.
Man forpligter sig til at benytte miljøvenlige rengøringsmidler og leverandører, mindst to økologiske produkter til morgenmaden og udarbejde en plan for øget anvendelse af økologiske produkter i det hele taget. Der er flere overnatningssteder over hele landet, der har fået tildelt Den grønne nøgle. Ciceleringer er indbankede eller ophøjede mønstre i metal, der kan være besværlige at rengøre.

Cement og damask

Cement er et byggemateriale, der fremstilles i forskellige blandingsforhold mellem kalk, ler, og vand. Materialet hærder til en stenhård masse med en let åben overflade. Cement tåler stort slid og er modstandsdygtig over for baser, men påvirkes af syrer, som opløser cementen lidt. Cement kan efterbehandles med maling. Bruges blandt andet til gulve, hvor der kræves en robust slidtfade, og overflader der skal være uigennemtrængelige for vand. Nem at rengøre.
Damask er en vævemetode til tætte mønstervævede stoffer i en eller to farver. Damask væves i satinbinding med en glinsende tråd i skudgarnet og en mattere i kædegarnet, der danner fine stiliserede mønstre. Damask fremstilles i alle slags materialer fra uld, silke, hør til bomuld. Bruges ofte til møbelbetræk og duge og er nem at rengøre.

Få 3 Rengøring Langeland tilbud


Eksempler på rengøring i 5932 Langeland

Hushjælpen
Sandby 6
5932 Humble
CVR: 32230334
Hjemmeside
F.H. Multiservice
Renevejen 4
5932 Humble
CVR: 28931123
Hjemmeside
Kosten v/Anne Dorthe Pihl
Brandsbyvej 5
5932 Humble
CVR: 26059569
Hjemmeside