Rengøring i Lemvig

Check Få 3 gratis tilbud på billig rengøring i Lemvig
Check Udfyld skemaet online på mindre end 5 minutter
Check Du får kun tilbud fra kvalitetssikrede rengøringsfirmaer


Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Rengøring" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Rengøring i Lemvig

26. juli 2017. Hader du at gøre rent? Har du lyst til at slippe for at gøre rent? Så er du landet det rigtige websted. På dette website kan du - gratis og let - få 3 seriøse henvendelser fra rengøringsfirmaer i Lemvig by, som gerne vil gøre rent hos dig - og det er billigere end du tror. Du kan endda lave en permanent aftale, så der bliver gjort rent i din bolig f.ex. 1 gang pr uge.
Rengøringsassistenten støver af af og afvasker alle vandrette overflader, vasker gulvet og støvsuger alle tæpper og møbler. De vasker også dørkarme, kontakter og paneler. Køkkenskabe er gerne ekstra beskidte med krummer i hjørnerne. Derfor vasker personalet skabene grundigt både indvendigt og udvendigt. Mærker på håndtag og køkkenskabe vaskes væk ligesom køkkenvask og kogeplader rengøres. Badeværelset rengøres dvs badekar, håndvask, toilet og bad. Spejle og overflader skinner når vores net af rengøringsfolk i Lemvig-området er igennem din bolig. Jo bedre udstyr, des smukkere bliver resultatet og derfor bruger vores rengøringsfolk i Lemvig by kun kvalitetsprodukter.
Alt anvendt udstyr og rengøringsmidler er medtaget i tilbuddet. Udfyld skemaet online på kun 4 minutter og modtag en fast seriøs pris på rengøring af din bolig i Lemvig. De professionelle rengøringsfirmaer foretager rengøring med opmærksomhed på høj kvalitet til attraktive konkurrencedygtige priser.

Rengøring Lemvig priser

Hensigten er altid tilfredse kunder. Således får alle kunder 100 procent tilfredshedsgaranti. Hvis du har behov for hovedrengøring for eksempel som følge af en fraflytning, så kan du her på sitet modtage 2-3 stærke tilbud på hovedrengøring i Lemvig by. En grundig hovedrengøring omfatter som regel vask af af lofter, vægge, alle gulve, hårde hvidevarer, vinduer inde, døre samt alle sanitære installationer. Daglig rengøring omfatter tit opgaver som: Rengøring af gulve, aftørring af vandrette overflader, tømning af papirkurve, genopfyldning af wc papir, fjernelse af pletter, aftørring af malerier, stole osv. Ved ind- eller udflytning får du en rengjort, nyvasket bolig.
Vores godkendte samarbejdspartnere i Lemvig er specialister i flytterengøring, så både lejer og udlejer altid bliver glade for resultatet. Du kan være sikker på, at rengøringsselskabet tilpasser anvendelsen af ​​rengøringsmidler og kemikalier til hver overflade.
Når du opretter din rengøringsopgave, skal du huske at oplyse loftshøjde, persienner, elektriske apparater og lign. så du kan modtage så præcis et tilbud som overhovedet muligt. Vores godkendte partnere i Lemvig rengør ikke kun i private boliger men også i huse, skoler, klinikker, storcentre, butikker og andre offentlige steder.

Håndværkertilbud - spar let (15%)

Ønsker du en ren bolig uden selv at skulle vaske og støvsuge, fordi du mener det er problematisk? Så benyt vores gratis serviceportal til at indhente 3 stærke tilbud. Gulvbehandling er vores godkendte firmaer i eller i nærheden af Lemvig også eksperter i. De overholder naturligvis leverandørernes anbefalinger, hvis sådanne findes (gælder normalt nye gulve). Alle typer af gulve renses eller ludbehandles ligesom væg-til-væg tæpper renses. Rengøringsassistenten leaser måtter til kunder, som har brug for denne service og har adskillige forskellige typer at vælge imellem.
Korrekt udført rengøring resulterer i mindre sygefravær, øget velfærd og længere levetid for alle materialer og faste installationer. Et andet stort område er rengøring i bygge- og anlægsbranchen. Uanset selskabets art kan rengøringsfirmaet finde en løsning, der passer den enkelte kunde. Hovedaktiviteten er på daglig rengøring, der er den nødvendigste jævnlige rengøring, der er central idet den leverer det indeklima kunderne møder hver dag.
Trappevask i ejerforeninger og andelsejendomme udføres med mopper af høj kvalitet og effektive rengøringsmidler som sikrer, at alle trin er rene og modstandsdygtige overfor snavs. Betal dig fra rengøringsarbejdet og lad de erfarne rengøringsfirmaer i Lemvig by konkurrere om at vinde din opgave. Du vælger selv det af de skarpe tilbud du bedst kan lide. Held og lykke!

Få 3 tilbud


Eksempler på rengøring i 7620 Lemvig
Ver Vestjysk Erhvervsrengøring
Dubgårdvej 7
7620 Lemvig
CVR: 29353492
Hjemmeside
Hansen Clean
Fjordlystvej 6
7620 Lemvig
CVR: 20130288
Hjemmeside
Charlottes Rengøring
Rolighedsvej 14
7620 Lemvig
CVR: 37949221
Hjemmeside