Rengøring Lolland

  • Få 3 gratis tilbud på fleksibel rengøring Lolland
  • Udfyld skemaet på bare tre minutter
  • Du får kun tilbud fra godkendte rengøringsfirmaer

Få 3 Rengøring Lolland tilbud

Billig rengøring Lolland - Få 3 attraktive tilbud med rabat


Rengøring af blomster

Afskårne blomster i vaser og krukker pynter og sætter prikken over i'et i smukke rum, så længe blomsterne er friske. Holdbarheden for afskårne blomster er meget forskellig, men man bør i alle tilfælde jævnligt kontrollere, om der er tilstrækkeligt og friskt vand i vasen.
Når blomsterne begynder at hænge med hovedet, bør de kasseres, og vasen vaskes af. Det er ikke tilstrækkeligt blot at skylle vasen af. Glasvaser med en brunlig belægning kan stilles i blød i vand tilsat et enzymholdigt vaskemiddel i en times tid. Kalk fjernes med eddikesyre blandet til en tyk masse med groft salt.
Potteplanter skal passes ved vanding efter plantens art. Visne blade og blomster skal pilles af. Gamle potteplanter skal pottes om og gerne overbruses, hvis de er blevet støvede. Det er mest bekvemt at stille dem ud i stille regn, ellers må man tørre dem over indendøre med en hårdt opvredet klud pga. kalkaflejringer.

Kunstige blomster

Kunstige blomster kræver hverken vanding eller omplantning, men alligevel udskiftning indimellem. Vælger man kunstige blomster, er det vigtigt, at de holdes rene enten ved afstøvning eller tørres af med en hårdtopvredet klud. Tørrede blomster kan pynte op, men bør kasseres, når de er for støvede.
Et materiales hårdhed betyder meget for dets egenskaber som styrke og slid. Man skelner f.eks. mellem hårde og bløde træsorter, hvor fyrretræ er en blød træsort, som hurtigt slides og ridses. Egetræ er en hård træsort og dermed meget robust.
Bivoks fremstilles af biernes vokstavler, der renses og omsmeltes. Blev tidligere brugt til fremstilling af lys og forskellige former for bonevoks og polervoks. Er i dag stort set erstattet af syntetiske produkter, men kan stadig købes hos materialisten og bruges af nogle til vedligeholdelse af politurbehandlede møbler.

Få 3 Rengøring Lolland tilbud


Eksempler på rengøring i 4970 Lolland

Hnkl Service
Maribo Landevej 21
4970 Rødby
CVR: 37445673
Hjemmeside
Imer´s superrengøring
Egeparken 20
4970 Rødby
CVR: 33556306
Hjemmeside
M + M Hjemmeservice og Rengøring I/S
Årbyesvej 3
4970 Rødby
CVR: 21218235
Hjemmeside