Rengøring i Lolland

  • Få 3 gratis tilbud på ordentlig rengøring i Lolland
  • Udfyld skemaet online på kun end fem minutter
  • Du får kun tilbud fra certificerede rengøringsfirmaer

Få 3 tilbud

Rengøring i Lolland

21. august 2017. Bliver du træt ved tanken på at gøre rent? Har du lyst til at undgå rengøring? Så er du kommet til det rigtige websted. På denne webside kan du - gratis og nemt - få 3 stærke tilbud fra rengøringsfirmaer i Lolland by, der gerne vil gøre rent i dit hjem - og det er ikke så dyrt som du tror. Du kan derudover få en permanent aftale, der medfører at du får gjort rent i din bolig for eksempel en gang om ugen.
Rengøringsassistenten tørrer støv af og vasker alle vandrette overflader, vasker gulvet og støvsuger alle tæpper og møbler. De vasker også dørkarme, kontakter og lister. Køkkenskabe er tit ekstra beskidte med krummer i krogene. Derfor vasker rengøringspersonalet køkkenskabene ordentligt både indvendigt og udvendigt. Mærker på håndtag og skabe fjernes ligesom køkkenvask og komfur rengøres. Badeværelset rengøres inklusiv badekar, håndvask, toilet og bruseniche. Spejle og overflader skinner når vores godkendte firmaer i eller i nærheden af Lolland er igennem dit hjem. Jo bedre udstyr, des bedre bliver resultatet så derfor bruger vores rengøringsfolk i Lolland-området udelukkende kvalitetsprodukter.
Alt benyttet udstyr og rengøringsmidler er medtaget i tilbuddet. Udfyld skemaet online på mindre end 4 minutter og få en fast skræddersyet pris på rengøring af din bolig i Lolland. De seriøse rengøringsfirmaer tilbyder rengøring med opmærksomhed på højeste kvalitet og til seriøse konkurrencedygtige priser.

Rengøring Lolland priser

Målsætningen er altid tilfredse kunder. Derfor får alle kunder 100% tilfredshedsgaranti. Har du brug for en hovedrengøring eksempelvis efter en fraflytning, så kan du her på sitet få 2-3 konkrete tilbud på flytterengøring i Lolland-området. En grundig hovedrengøring omfatter gerne rengøring af loft, vægge, alle gulve, hårde hvidevarer, vinduer ude, paneler og sanitære installationer. Daglig rengøring omfatter som regel opgaver som: Vask af gulve, aftørring af overflader, tømning af papirkurve, genopfyldning af hygiejneartikler, fjernelse af mærker, aftørring af væglamper, møbler og så videre. I forbindelse med ind- eller udflytning får du en ren, nyvasket bolig.
Vores tilknyttede firmaer i Lolland er specialister i flyttevask, så både lejer og udlejer altid er tilfredse med slutresultatet. Du kan have tillid til, at rengøringsassistenten justerer anvendelsen af ​​rengøringsmidler og kemikalier til den enkelte overflade.
Når du opretter din opgave, skal du huske at oplyse loftshøjde, persienner, elektriske apparater og lignende så du kan modtage så præcis et tilbud som muligt. Vores virksomheder i Lolland by gør ikke kun rent i private boliger men også i kontorer, skoler, institutioner, virksomheder, butikker og andre offentlige steder.

Håndværksarbejde - spar hele (30%)

Har du brug for en ren bolig uden selv at bruge tid på at vaske og støvsuge, fordi du mener det er hårdt? Så brug vores gratis serviceportal til at indhente tre konkurrencedygtige tilbud. Gulvbehandling er vores godkendte firmaer i Lolland-området også specialister i. De overholder naturligvis leverandørernes anvisninger, hvis disse eksisterer (gælder for det meste nylagte gulve). Alle typer af gulve vokses eller ludbehandles mens væg-til-væg tæpper vaskes. Rengøringsassistenten udlejer måtter til firmaer, der har brug for dette og har adskillige forskellige slags at vælge imellem.
Rigtigt udført rengøring bidrager til mindre sygefravær, forbedret indeklima og øget levetid for alle materialer og faste installationer. En anden vigtig aktivitet er rengøring inden for bygge- og anlægssektoren. Uanset selskabets størrelse kan rengøringsselskabet finde en løsning, der er skræddersyet til den enkelte kunde. Hovedfokus er på daglig rengøring, der er den vigtigste jævnlige rengøring, som er vigtig da den leverer det indeklima kunderne møder hver dag.
Trappevask for ejendomme og andelsboliger udføres med udstyr af høj kvalitet og effektive rengøringsmidler til at sikre, at alle opgange er rene og modstandsdygtige overfor snavs. Undgå rengøringsarbejdet og lad de grundige rengøringsfirmaer i eller i nærheden af Lolland kappes om at kapre din opgave. Du beslutter selv, hvilket af de konkrete tilbud du bedst synes om. Held og lykke!

Få 3 tilbud


Eksempler på rengøring i 4970 Lolland
Imer´s superrengøring
Egeparken 20
4970 Rødby
CVR: 33556306
Hjemmeside
Hawers Vinduespolering & Rengøring
Kaj Munks Vej 3
4970 Rødby
CVR: 27549357
Hjemmeside
Fionas Rengøring
Østervang 19
4970 Rødby
CVR: 34964025
Hjemmeside