Rengøring Middelfart

  • Få gratis 3 tilbud på flot rengøring Middelfart
  • Udfyld skemaet på bare seks minutter
  • Du får kun tilbud fra professionelle rengøringsfirmaer

Få 3 Rengøring Middelfart tilbud

Rengøring Middelfart. Spar 15-20 % med 3 konkrete tilbud


Børster, børster, børster

Børster er et fremragende rengøringsredskab, da børstehårene kan komme ind i revner og sprækker, der ellers er vanskelige at nå. Udformningen skal være så den passer til opgaven, er bekvem at arbejde med og børstehårene skal have en hårdhed/stivhed, der passer til opgaven.
Tidligere fremstillede man altid børster af naturmaterialer som dyrehår eller plantefibre, f.eks. agavefibre, kokosfibre eller tynde grene. Børstehårene blev bundet på en gennemhullet træbund eller "beget" (en slags limning) ned i børstehovedet. Disse gamle metoder bruges stadig.
Mere almindeligt er det dog at bruge plastmaterialer til børstehoved og -skaft, mens man stadig bruger naturmaterialer til børstehår. Fordelen ved natur materialerne er, at de har en større elasticitet end de syntetiske. Til gengæld har plastmaterialer til skaft og børstehoved den fordel, at de har en glat overflade, så de er lettere at gøre rene.

Afsæbningsbørster

En afsæbningsbørste er en børste med halvlangt skaft og et bredt børstehoved. Vinklen mellem hoved og skaft skal gerne være omkring 30 grader da det giver børsten større kraft. Børstehårene kan være hestehår eller nylon. Det er hygiejnisk med et skaft af plast i stedet for træ, da plast har en glat overflade der er let at rengøre.
Afsæbningsbørster er gode til den grundige rengøring og specielt gode til at komme ind i hjørner og kroge. Børsterne skal holdes rene, renses for snavs og skylles omhyggeligt. Børster, der bruges i køkkenet, bør kunne vaskes i opvaskemaskine.
Cementgulve, fliser og fortove har en ru overflade og børstematerialet skal derfor være stift. Man bruger piassava eller nylon til børstehår og træ til hoved og skaft. Skaftet bør have en længde på ca. 180 cm.

Få 3 Rengøring Middelfart tilbud


Eksempler på rengøring i 5500 Middelfart

Larsen's Hjemmeservice
Siøvænget 28
5500 Middelfart
CVR: 26442753
Hjemmeside
Rent Administration ApS
Stensgårdvej 4
5500 Middelfart
CVR: 35873120
Hjemmeside
Flexpartners ApS
Nyvang 7
5500 Middelfart
CVR: 32152120
Hjemmeside