Rengøring Midtjylland

  • Få gratis 3 tilbud på grundig rengøring Midtjylland
  • Udfyld formularen online på kun fire minutter
  • Du får kun tilbud fra kvalitetssikrede rengøringsfirmaer

Få 3 Rengøring Midtjylland tilbud

Rengøring Midtjylland - Få gratis 3 tilbud på smuk rengøring


Hjemmehjælp og rengøring

Når kræfterne svigter og de praktiske gøremål i hjemmet bliver uoverkommelige på grund af alvorlig sygdom eller alder, kan der ydes hjælp fra det offentlige. Læge eller sygehusvæsen skønner, hvornår der er brug for hjemmehjælp, og en tilsynsførende fra den kommunale hjemmepleje visiterer hjemmet og den, der skal hjælpes. Det fastsættes, hvilke ydelser der kan tilbydes. Det kan handle om hjælp til personlig pleje, men også til rengøring, vask og i få tilfælde til madlavning.
Hjemmeservice er en ordning, hvor private firmaer udfører praktiske opgaver i private hjem. Der ydes offentlig støtte til betalingen. De opgaver, et hjemmeservicefirma må udføre med støtte, er rengøring, tøjvask og havearbejde. Der er udarbejdet checklister og aftalegrundlag for de registrerede firmaer. Et aftalegrundlag er et godt udgangspunkt for et professionelt og troværdigt møde mellem firma og kunde.

Husbukke og husflåt

Husbukke er et træskadedyr, der ødelægger meget tømmer. Den voksne bille er 20 mm i længde og er sort til strågul. Deres karakteristika er en ulden hvidlig behåring på ryg og forbryst og store klare flyvevinger, Det er vanskeligt at identificere larverne. Husbukke trives godt i tørt nåletræ, som er et benyttet materiale til tagkonstruktioner. Er der angreb af husbukken, kan det ses ved borehuller og boremel og må bekæmpes.
Husflåt er beslægtet med skovflåten, hører til blodmiderne og stammer tra varmere himmelstrøg. Husflåten angriber hunde, men kan også angribe katte og mennesker. Larverne suger på hunden i 6 dage, hvorefter de forlader hunden og finder et skjulested i panelrevner og lignende. Husflåten er følsom overfor lave temperaturer og kan ikke overvintre ude. Hunden må behandles, rnen det er vigtigt også at behandle sovested og de nærmeste omgivelser med et universal insektmiddel.

Få 3 Rengøring Midtjylland tilbud


Eksempler på rengøring i 8200 Midtjylland

A-Rengøring
Aldersrovej 30
8200 Aarhus N
CVR: 16043044
Hjemmeside
Riisvang Rengøringsservice
Hvedevangen 34
8200 Aarhus N
CVR: 17212370
Hjemmeside
K.B. Erhvervsrengøring
Trøjborgvej 28
8200 Aarhus N
CVR: 31554802
Hjemmeside