Rengøring i Nørrebro

Check Få gratis 3 tilbud på billig rengøring i Nørrebro
Check Udfyld skemaet online på mindre end 3 minutter
Check Du får kun tilbud fra seriøse rengøringsfirmaer


Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Rengøring" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Rengøring i Nørrebro

26. juli 2017. Bliver du træt ved tanken af at skulle gøre rent? Kunne du tænke dig at undgå at gøre rent? Så er du endt på det rigtige sted. På denne hjemmeside kan du - gratis og uforpligtende - få 3 attraktive tilbud fra rengøringsfirmaer i Nørrebro-området, der gerne vil gøre rent for dig - og det er ikke så dyrt som du gætter på. Du kan derudover indhente en fast aftale, som medfører at du får gjort rent i dit hus fx en gang per uge.
Rengøringsassistenten tørrer støv af og afvasker alle overflader, vasker gulvet og støvsuger alle tæpper og møbler. De vasker alle dørkarme, lyskontakter og paneler. Køkkenskabe er næsten altid ekstra fedtede med snavs i hjørnerne. Så her vasker personalet køkkenskabene seriøst både indvendigt og udvendigt. Snavs på håndtag og køkkenskabe vaskes væk ligesom køkkenvask og komfur rengøres. Badeværelset rengøres inklusiv badekar, håndvask, wc og bruser. Spejle og overflader skinner når vores net af virksomheder i eller i nærheden af Nørrebro er igennem din bolig. Jo bedre udstyr, des bedre bliver slutresultatet og derfor benytter vores tilknyttede partnere i Nørrebro udelukkende kvalitetsprodukter.
Alt benyttet udstyr og rengøringsmidler er medtaget i prisen. Udfyld online skemaet på under 2 minutter og bestil en fast konkret pris på rengøring af dit hjem i Nørrebro. De seriøse rengøringsfirmaer tilbyder rengøring med opmærksomhed på høj kvalitet til skarpe konkurrencedygtige priser.

Rengøring Nørrebro priser

Målsætningen er altid at gøre kunderne tilfredse. Af den grund får alle kunder 100% tilfredshedsgaranti. Har du behov for hovedrengøring fx i forbindelse med en fraflytning, så kan du her på sitet få 3 friske tilbud på hovedrengøring i Nørrebro-området. En grundig hovedrengøring består som regel vask af af loft, vægge, alle gulve, hårde hvidevarer, vinduer ude, døre og sanitære installationer. Daglig rengøring omfatter normalt opgaver som: Rengøring af gulve, afstøvning af vandrette overflader, tømning af skraldespande, rengøring af wc, fjernelse af pletter, aftørring af gelændere, stole osv. Ved ind- eller udflytning modtager du en rengjort, nyvasket bolig.
Vores rengøringsfirmaer i Nørrebro er eksperter i flytterengøring, hvor både lejer og udlejer altid bliver glade for resultatet. Du kan være sikker på, at rengøringsassistenten tilpasser anvendelsen af ​​rengøringsmidler og kemikalier til hver overflade.
Når du indtaster din opgave, er det vigtigt at du oplyser loftshøjde, persienner, elektriske apparater og lignende så du kan få så skræddersyet et tilbud som overhovedet muligt. Vores net af rengøringsfirmaer i Nørrebro-området gør ikke kun rent i private hjem men også i huse, skoler, institutioner, indkøbscentre, butikker og andre offentlige steder.

Spar 20% på et billigt firma

Ønsker du en ren bolig uden selv at skulle vaske og støvsuge, fordi du mener det er vanskeligt? Så benyt vores gratis tjeneste til at bestille 3 lokale tilbud. Gulvbehandling er vores tilknyttede rengøringsfirmaer i Nørrebro også specialister i. De overholder naturligvis leverandørernes anvisninger, hvis sådanne forefindes (gælder for det meste nye gulve). Alle typer af gulve renses eller ludbehandles mens væg-til-væg tæpper støvsuges. Rengøringsselskabet leaser måtter til virksomheder, der har brug for denne service og har flere forskellige typer at vælge imellem.
Korrekt foretaget rengøring bidrager til nedsat sygefravær, øget velfærd og længere levetid for alle materialer og indbo. Et andet stort område er rengøring inden for bygge- og anlægsbranchen. Uanset virksomhedens type kan rengøringsselskabet tilbyde en løsning, som matcher den enkelte kunde. Hovedfokus er daglig rengøring, som er den vigtigste faste rengøring, som er essentiel da den producerer det indeklima kunderne oplever dagligt.
Trappevask for ejendomme og andelsejendomme foretages med mopper af høj kvalitet og skrappe rengøringsmidler til at sikre, at alle opgange er rene og smudsafvisende. Undgå rengøringsarbejdet og lad de seriøse rengøringsfirmaer i Nørrebro konkurrere om at vinde din rengøringsopgave. Du beslutter selv, hvilket af de gode tilbud du bedst synes om. Held og lykke.

Få 3 tilbud


Eksempler på rengøring i 2200 Nørrebro
ABC Rengøring & Service
Jagtvej 113 H
2200 København N
CVR: 27312349
Hjemmeside
Jon Rengørings Service
Blegdamsvej 16E
2200 København N
CVR: 34538549
Hjemmeside
KEAPS ApS
Fælledvej 6 2 th
2200 København N
CVR: 33064934
Hjemmeside