Rengøring Nørresundby

  • Få gratis 3 tilbud på flot rengøring Nørresundby
  • Udfyld skemaet online på bare 5 minutter
  • Du får kun tilbud fra erfarne rengøringsfirmaer

Få 3 Rengøring Nørresundby tilbud

Billig rengøring Nørresundby. Bestil 3 gratis tilbud i dag


Lakerede overflader

Lak er flydende produkter til overfladebehandling af især træ og metal, der indeholder en filmdanner og et opløsningsmiddel. Efter påføringen danner lakken, enten ved en kemisk reaktion eller ved at et opløsningsmiddel fordamper, en fast og vandskyende film.
Lakken beskytter overflade mod snavs, stød og slag. Lakker fås som vandbaserede produkter og alkydlakker, syrehærdende lakker eller isocyanatlakker, der indeholder organiske opløsningsmidler. På varedeklarationen fremgår, hvilke komponenter, der indgår i lakken, og hvordan og hvor den kan bruges.
Vandbaseret lak, også kaldet polyurethanakryllak, er at foretrække, da der herved er mindst afgasning af organiske opløsningsmidler og derved mindst miljøpåvirkning. Bruges der en vandbaseret lak på overflader med stort slid, bør lakken indeholde en hærder af hensyn til slidstyrken.

Lakfjerning

Lak kan fjernes ved brug af en kemisk lakfjerner eller ved afslibning. Nogle lakfjerningsmidler er baseret på organiske opløsningsmidler som feks. xylen, acetone og N-methyl-2-pyrrolidon. Det er midler, som er hud- og øjenirriterende og kræver strenge sikkerhedsforanstaltninger.
Vælg et middel uden dielormethan (methylenchlorid). Der findes vandbaserede produkter, som indeholder en stærk base. Disse produkter er at foretrække både af hensyn til miljø og mennesker. Afslibning af lak udføres manuelt ved brug af slibepapir i passende grov- eller finhed til materialet eller med maskine.
Ved afslibning på træ er det vigtigt, at man sliber i træets længderetning. Lakerng er overfladebehandling med lak, der beskytter overflader af træ og metal mod snavs, slid og rust. Når de naturlige sæber går i forbindelse med vandets indhold af kalk, dannes der en gråhvid let fedtet hinde, som er kalksæbe.

Få 3 Rengøring Nørresundby tilbud


Eksempler på rengøring i 9400 Nørresundby

ML Services
Østergade 86
9400 Nørresundby
CVR: 27469140
Hjemmeside
Thybo Service & Rengøring
Bendtsensvej 3
9400 Nørresundby
CVR: 25905849
Hjemmeside
Combi Rengøring
Gadegårdsvej 5
9400 Nørresundby
CVR: 34419477
Hjemmeside