Rengøring i Nordfyn

Check Få 3 gratis tilbud på billig rengøring i Nordfyn
Check Udfyld skemaet online på mindre end 6 minutter
Check Du får kun tilbud fra faguddannede rengøringsfirmaer


Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Rengøring" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

                 

Rengøring i Nordfyn

21. juni 2017. Bliver du træt bare af at tænke på rengøring? Kunne du tænke dig at undgå rengøring? Så er du endt på det rigtige sted. På dette website kan du - gratis og hurtigt - få 3 gode tilbud fra rengøringsfirmaer i Nordfyn-området, som gerne vil løse din rengøringsopgave - og det er meget billigere end du tror. Du kan endvidere lave en fast aftale, så der bliver rengjort i dit hus for eksempel en gang om ugen.
Rengøringsfirmaet tørrer støv af og afvasker alle overflader, vasker alle gulve og støvsuger både tæpper og møbler. De rengører også dørkarme, lyskontakter og lister. Køkkenskabe er ofte ekstra ulækre med snavs i hjørnerne. Derfor vasker rengøringspersonalet skabene effektivt både indvendigt og udvendigt. Snavs på håndtag og køkkenskabe vaskes væk ligesom køkkenvask og komfur gøres rent. Badeværelset rengøres inklusiv badekar, håndvask, wc og bruseniche. Spejle og overflader stråler når vores tilknyttede virksomheder i Nordfyn er igennem dit hjem. Jo bedre udstyr, des bedre bliver resultatet og derfor anvender vores gruppe af virksomheder i eller i nærheden af Nordfyn udelukkende kvalitetsprodukter.
Alt anvendt udstyr og rengøringsmidler er inkluderet i tilbuddet. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få en fast attraktiv pris på rengøring af din bolig i Nordfyn-området. De faguddannede rengøringsfirmaer foretager rengøring med fokus på høj kvalitet og til konkrete konkurrencedygtige priser.

Rengøring Nordfyn priser

Målsætningen er altid at få tilfredse kunder. Således får alle kunder 100 procent tilfredshedsgaranti. Har du behov for hovedrengøring f.ex. som følge af en fraflytning, så kan du her på hjemmesiden få 3 godkendte tilbud på flytterengøring i eller i nærheden af Nordfyn. En hovedrengøring består normalt vask af af lofter, vægge, alle gulve, hårde hvidevarer, vinduer inde, lister og sanitære installationer. Daglig rengøring indbefatter normalt opgaver som: Vask af gulve, aftørring af vandrette overflader, tømning af papirkurve, genopfyldning af hygiejneartikler, fjernelse af pletter, aftørring af malerier, reoler og så videre. I forbindelse med ind- eller udflytning modtager du en ren, nyvasket bolig.
Vores gruppe af firmaer i Nordfyn by er specialister i flyttevask, hvor både lejer og udlejer altid er tilfredse med slutresultatet. Du kan være sikker på, at rengøringsselskabet tilpasser anvendelsen af ​​rengøringsmidler og kemikalier til hver overflade.
Når du opretter din opgave, skal du huske at oplyse loftshøjde, persienner, elektriske apparater og lignende så du kan få så skræddersyet et tilbud som overhovedet muligt. Vores godkendte partnere i Nordfyn-området gør ikke kun rent i private hjem men også i huse, fabrikker, klinikker, virksomheder, shops og andre offentlige steder.

Opnå store rabatter

Har du brug for et rent hus uden selv at bruge tid på at vaske og støvsuge, fordi du mener det er besværligt? Så anvend denne gratis tjeneste til at modtage 3 skarpe tilbud. Gulvbehandling er vores godkendte partnere i Nordfyn også specialister i. De følger naturligvis producenternes anbefalinger, såfremt disse eksisterer (gælder som regel for nye gulve). Alle former for gulve vaskes eller ludbehandles ligesom væg-til-væg tæpper renses. Rengøringsassistenten udlejer måtter til virksomheder, som ønsker denne service og har mange forskellige størrelser at vælge imellem.
Korrekt foretaget rengøring bidrager til reduceret sygefravær, øget indeklima og længere levetid for alle materialer og indbo. En anden vigtig aktivitet er rengøring i bygge- og anlægssektoren. Uanset virksomhedens type kan rengøringsselskabet komme op med en løsning, som passer den enkelte kunde. Hovedaktiviteten er på daglig rengøring, der er den vigtigste kontinuerlige rengøring, der er central da den leverer det miljø kunderne møder hver dag.
Trappevask i ejerforeninger og andelsboliger foretages med skrubber af høj kvalitet og effektive rengøringsmidler som sikrer, at alle trin er rengjorte og smudsafvisende. Slip for rengøringen og lad de erfarne rengøringsselskaber i Nordfyn kappes om at kapre dig som kunde. Du vælger selv blandt de af de gode tilbud du bedst kan lide. Held og lykke med rengøringen!

Få 3 tilbud


Eksempler på rengøring i 5210 Nordfyn
Bente´s Rengøring
Lucernevej 11
5210 Odense NV
CVR: 16919381
Hjemmeside
BR polering
Snorresvej 27
5210 Odense NV
CVR: 33206828
Hjemmeside
Kirsteins ApS
Jupitervænget 28
5210 Odense NV
CVR: 32832067
Hjemmeside