Rengøring Nyborg

  • Få gratis 3 tilbud på flot rengøring Nyborg
  • Udfyld formularen online på kun 2 minutter
  • Du får kun tilbud fra rutinerede rengøringsfirmaer

Få 3 Rengøring Nyborg tilbud

Billig rengøring Nyborg - Få gratis 3 tilbud med en god pris


Chlor og Cinnober

Chlor er et grundstof, der hører til halogenerne. l naturen findes Chlor som salte, også kaldet klorider, hvor mange er livsnødvendige. Almindeligt køkkensalt er et godt eksempel. Salt er natriumklorid - NaCl. Frit chlor derimod er en giftig luftart, der blandt andet kan ødelægge åndedrætsorganerne.
Chlor og klorider dræber bakterier, bakteriesporer og virus og har i øvrigt en blegende effekt, Derfor anvendes Chlor i desinfektionsmidler, enkelte rengøringsmidler og blegemidler. Chlorholdige produkter skal altid bruges med forsigtighed og må aldrig blandes med syre og sure produkter, da der vil udvikles giftige chlordampe.
Cinnober er et mineral bestående af kviksølv og svovl. Bruges som farvestof med farven orangerød og kan fremstilles syntetisk. Da det er meget giftigt, er det forbudt at anvende stoffet til genstande, der skal bruges i forbindelse med levnedsmidler.

Citron og citronsyre

Citron er en gul bærfrugt fra citrontræet. Citronskaller er rige på æteriske olier og frugtsaften har pH 5. Gnider man metaller med en overskåret citron, får man hurtig en fin glans. Husk at skylle efter med rent vand. Er fingre og hænder blevet misfarvede så gnid fingrene med en overskåret citron.
Citronsyre findes naturligt i citroner og bær som ribs og stikkelsbær. Fremstilles syntetisk som store eller små klare krystaller, der er lette at opløse i vand. Citronsyre er lugtfri og betegnes som en svag organisk syre, da pH-værdien er 3 i handelsvaren. Kan bruges til afkalkning af kaffemaskiner, vandkogere og til toiletter.
Celluoid er et hornagtigt brændbart materiale fremstillet af nitrocellulose og kamfer Blev tidligere brugt til erstatning at horn og elfenben. Desuden til toiletartikler og dukkehoveder. På grund at let antændelighed er materialet nu erstattet af andre plasttyper.

Få 3 Rengøring Nyborg tilbud


Eksempler på rengøring i 5800 Nyborg

Nyborg Top Rengøring
Havrevej 10
5800 Nyborg
CVR: 29086036
Hjemmeside
Vind Rengøring
Majsvej 2
5800 Nyborg
CVR: 37521752
Hjemmeside
AD Cleaning
Nymarksvej 40
5800 Nyborg
CVR: 34843554
Hjemmeside