Rengøring Nykøbing

  • Få 3 gratis tilbud på smuk rengøring Nykøbing
  • Udfyld formularen online på ca tre minutter
  • Du får kun tilbud fra fleksible rengøringsfirmaer

Få 3 Rengøring Nykøbing tilbud

Rengøring Nykøbing. Vi skaffer dig 3 gode rengøring tilbud


Rengøring af bademåtter

Bademåtter er måtter fremstillet i et plast- eller gummimateriale og ofte med huller eller en slags sugekopper. De lægges i badekar eller brusenicher for at øge skridsikkerheden. Da bademåtterne let bliver snavsede og uhygiejniske, er det meget vigtigt, at de tørres efter brug.
Desuden bør de holdes rene eller vaskes jævnligt med en børste dyppet i vand tilsat universal rengøringsmiddel. Måtter til at stå på udenfor badet er typisk en tekstilmåtte eller en trærist. Den tekstile bademåtte vaskes jævnligt i vaskemaskine. Træristen holdes ren ved gennemskuring med børste og universal rengøringsmiddel, skylles og skal derefter tørre helt efter brug.
Atlaskvævning er en af tre grundlæggende vævemetoder. Betegnelse for en vævemetode til glansfulde og satinvævede silkestoffer. Bruges til specielle møbelbetrækker og duge.

Badstue, Bakelit og Axminstertæpper

En badstue er et rum til dampbad, der har sin oprindelse i middelalderen. Blev her i landet udbredt i 1960'erne under det finske navn sauna.
Bakelit er en af de først kendte plasttyper, der tidligere blev brugt til telefoner og eludstyr. Er nu afløst af andre plasttyper. Kan aftørres med en hårdtopvredet klud i vand tilsat universal rengøringsmiddel.
Baktericider er kemikalier, der dræber bakterier og dermed nedsætter bakterievækst. Kan være hudirriterende og sundhedsskadelig.
Axminstertæpper er maskinvævede tæpper med en kort opskåret tæppeluv på en grundvæv af bomuld og jute. Tæpperne fremstilles ofte med mønstre i lighed med nogle af de orientalske tæpper. Et godt axminstertæppe skal have en tæt fast luv og en bøjelig grundvæv.

Få 3 Rengøring Nykøbing tilbud


Eksempler på rengøring i 4800 Nykøbing

Wax Facility Service ApS
Københavnsvej 11
4800 Nykøbing F
CVR: 32102018
Hjemmeside
Hovedrent I/S
Voldgade 4
4800 Nykøbing F
CVR: 35100482
Hjemmeside
Søgaards Ejendomsservice
Finlandsvej 48
4800 Nykøbing F
CVR: 34822433
Hjemmeside