Rengøring i Odder

  • Få gratis 3 tilbud på reel rengøring i Odder
  • Udfyld formularen online på mindre end 3 minutter
  • Du får kun tilbud fra certificerede rengøringsfirmaer

Få 3 tilbud

Rengøring i Odder

11. oktober 2017. Bliver du træt bare af at tænke på rengøring? Hvad siger du til at undgå rengøring? Så er du endt på det rigtige sted. På denne hjemmeside kan du - gratis og enkelt - få 3 skræddersyede tilbud fra rengøringsfirmaer i Odder, der gerne vil rengøre din bolig - og det er ikke så dyrt som du tror. Du kan derudover etablere en fast aftale, der medfører at der bliver gjort rent i din bolig for eks. 1 gang pr uge.
Rengøringsassistenten støver af af og vasker alle overflader, vasker gulvet og støvsuger både tæpper og møbler. De vasker også dørkarme, lyskontakter og lister. Køkkenskabe er tit ekstra ulækre med madrester i krogene. Derfor vasker personalet køkkenskabene ordentligt både indvendigt og udvendigt. Snavs på håndtag og låger fjernes ligesom køkkenvask og kogeplader gøres rent. Badeværelset rengøres dvs badekar, håndvask, toilet og bruseniche. Spejle og overflader stråler når vores samarbejdspartnere i Odder er igennem dit hjem. Jo bedre udstyr, des flottere bliver slutresultatet så derfor anvender vores net af virksomheder i Odder kun kvalitetsprodukter.
Alt anvendt udstyr og rengøringsmidler er inkluderet i prisen. Udfyld skemaet online på under 3 minutter og indhent en fast attraktiv pris på rengøring af din bolig i Odder by. De faguddannede rengøringsselskaber foretager rengøring med fokus på høj kvalitet til attraktive konkurrencedygtige priser.

Rengøring Odder priser

Formålet er altid at gøre kunderne tilfredse. Derfor får alle kunder 100 procent tilfredshedsgaranti. Har du behov for hovedrengøring for eksempel i forbindelse med en fraflytning, så kan du her på sitet modtage tre friske tilbud på flytterengøring i Odder by. En fuldstændig hovedrengøring indbefatter normalt rengøring af lofter, vægge, alle gulve, hårde hvidevarer, vinduer ude, lister samt alle sanitære installationer. Daglig rengøring omfatter gerne opgaver som: Vask af gulve, afstøvning af vandrette overflader, tømning af skraldespande, rengøring af wc, fjernelse af mærker, aftørring af malerier, stole mm. Ved ind- eller udflytning modtager du en rengjort, nyvasket bolig.
Vores godkendte partnere i eller i nærheden af Odder er specialister i flyttevask, hvor både lejer og udlejer altid er glade for resultatet. Du kan være sikker på, at rengøringsselskabet tilpasser brugen af ​​rengøringsmidler og kemikalier til hver overflade.
Når du opretter din opgave, skal du huske at oplyse loftshøjde, persienner, elektriske apparater og lignende så du kan få så præcis et tilbud som overhovedet muligt. Vores tilknyttede partnere i Odder-området rengør ikke kun i private boliger men også i kontorer, fabrikker, institutioner, indkøbscentre, shops og andre offentlige steder.

Benyt dig af denne gratis service

Vil du have en ren bolig uden selv at skulle vaske og støvsuge, fordi du mener det er kompliceret? Så anvend vores gratis service til at få tre friske tilbud. Gulvbehandling er vores tilknyttede firmaer i Odder-området også specialister i. De følger naturligvis producenternes anbefalinger, hvis disse eksisterer (gælder som regel for nye gulve). Alle former for gulve poleres eller ludbehandles ligesom væg-til-væg tæpper vaskes. Rengøringsfirmaet leaser måtter til virksomheder, som ønsker denne service og har mange forskellige størrelser at vælge imellem.
Rigtigt foretaget rengøring bidrager til nedsat sygefravær, forbedret velfærd og øget levetid for alle materialer og indbo. En anden vigtig aktivitet er rengøring inden for bygge- og anlægssektoren. Uanset selskabets størrelse kan rengøringsfirmaet levere en løsning, som er skræddersyet til den enkelte kunde. Hovedfokus er daglig rengøring, der er den vigtigste faste rengøring, der er væsentlig idet den genererer det indeklima kunderne mødes med dagligt.
Trappevask i ejerforeninger og andelsejendomme udføres med udstyr af høj kvalitet og effektive rengøringsmidler som resulterer i, at alle trin er rene og modstandsdygtige overfor snavs. Udliciter rengøringen og lad de seriøse rengøringsselskaber i Odder konkurrere om at vinde din rengøringsopgave. Du beslutter selv, hvilket af de lokale tilbud du bedst synes om. Held og lykke med rengøringen.

Få 3 tilbud


Eksempler på rengøring i 8300 Odder
Amtof Cleaning
Katrineholmsalle 57 B
8300 Odder
CVR: 35126260
Hjemmeside
Star Rent
Rørthvej 96
8300 Odder
CVR: 33771754
Hjemmeside
Ide Rengøring ApS
Boulstrupvej 2
8300 Odder
CVR: 31502055
Hjemmeside