Rengøring i Odense

  • Få 3 gratis tilbud på seriøs rengøring i Odense
  • Udfyld skemaet på mindre end 7 minutter
  • Du får kun tilbud fra pålidelige rengøringsfirmaer

Få 3 tilbud

Rengøring i Odense

11. oktober 2017. Hader du rengøring? Hvad siger du til at slippe for at gøre rent? Så er du endt på det rigtige sted. På denne webside kan du - gratis og nemt - få 3 konkurrencedygtige henvendelser fra rengøringsfirmaer i Odense by, som gerne vil løse din rengøringsopgave - og det er meget billigere end du gætter på. Du kan også etablere en permanent aftale, så du får gjort rent i din bolig f.ex. 1 gang om ugen.
Rengøringspersonalet tørrer støv af og afvasker alle vandrette overflader, vasker gulvet og støvsuger alle tæpper og møbler. De rengører også dørkarme, kontakter og lister. Køkkenskabe er næsten altid ekstra ulækre med krummer i hjørnerne. Så her vasker personalet skabene ordentligt både indvendigt og udvendigt. Urenheder på håndtag og køkkenskabe fjernes ligesom køkkenvask og kogeplader rengøres. Badeværelset rengøres herunder badekar, håndvask, wc og bruser. Spejle og overflader er skinnende rene når vores gruppe af rengøringsfolk i Odense-området er igennem dit hjem. Jo bedre udstyr, des smukkere bliver slutresultatet og derfor bruger vores firmaer i Odense-området kun kvalitetsprodukter.
Alt benyttet udstyr og rengøringsmidler er inkluderet i prisen. Udfyld formularen online på kun 2 minutter og modtag en fast konkret pris på rengøring af din bolig i eller i nærheden af Odense. De seriøse rengøringsselskaber tilbyder rengøring med opmærksomhed på høj kvalitet til stærke konkurrencedygtige priser.

Rengøring Odense priser

Hensigten er altid tilfredse kunder. Af den grund tilbydes alle kunder 100% tilfredshedsgaranti. Har du brug for en hovedrengøring for eks. efter en fraflytning, så kan du her på siden få tre godkendte tilbud på lige netop flytterengøring i Odense-området. En grundig hovedrengøring består gerne rengøring af lofter, vægge, alle gulve, hårde hvidevarer, vinduer ude, paneler og sanitære installationer. Daglig rengøring omfatter gerne opgaver som: Vask af gulve, aftørring af overflader, tømning af papirkurve, rengøring af bruseniche, fjernelse af mærker, aftørring af malerier, stole mm. Inden en ind- eller udflytning modtager du en ren, nyvasket bolig.
Vores gruppe af virksomheder i Odense er eksperter i flytterengøring, så både lejer og udlejer altid bliver tilfredse med resultatet. Du kan have tiltro til, at rengøringsselskabet justerer anvendelsen af ​​rengøringsmidler og kemikalier til den enkelte overflade.
Når du opretter din opgave, er det vigtigt at du oplyser loftshøjde, persienner, elektriske apparater og lign. så du kan modtage så skræddersyet et tilbud som muligt. Vores tilknyttede virksomheder i Odense gør ikke kun rent i private hjem men også i kontorer, skoler, institutioner, storcentre, butikker og andre offentlige steder.

Her sparer du tid og penge

Har du brug for en ren bolig uden selv at være nødt til at vaske og støvsuge, fordi du mener det er bøvlet? Så anvend denne gratis service til at få tre konkrete tilbud. Gulvbehandling er vores godkendte rengøringsfirmaer i Odense-området også specialister i. De overholder naturligvis producenternes anvisninger, såfremt sådanne eksisterer (gælder som regel for nye gulve). Alle slags gulve vaskes eller ludbehandles mens væg-til-væg tæpper støvsuges. Rengøringsfirmaet udlejer måtter til kunder, som har brug for denne service og har adskillige forskellige størrelser at vælge imellem.
Korrekt foretaget rengøring resulterer i reduceret sygefravær, øget velfærd og længere levetid for alle materialer og indbo. Et andet vigtigt forretningsområde er rengøring i bygge- og anlægssektoren. Uanset selskabets størrelse kan rengøringsselskabet komme op med en løsning, der matcher den enkelte kunde. Hovedfokus er daglig rengøring, som er den vigtigste jævnlige rengøring, som er vital idet den producerer det indeklima kunderne møder dagligt.
Trappevask i ejendomme og andelsejendomme foretages med skrubber af høj kvalitet og skrappe rengøringsmidler til at sikre, at alle opgange er rengjorte og modstandsdygtige overfor snavs. Udliciter rengøringen og lad de pålidelige rengøringsselskaber i eller i nærheden af Odense konkurrere om at få dig som kunde. Du vælger selv blandt de af de stærke tilbud du bedst synes om. Held og lykke med rengøringen!

Få 3 tilbud


Eksempler på rengøring i 5000 Odense
Ask Rengøring
Dronningensgade 89
5000 Odense C
CVR: 35692150
Hjemmeside
C R Vinduespolering
Grønløkken 1
5000 Odense C
CVR: 20886986
Hjemmeside
Danren A/S
Lumbyvej 11
5000 Odense C
CVR: 32938914
Hjemmeside