Rengøring i Odense

  • Få gratis 3 tilbud på smuk rengøring i Odense
  • Udfyld formularen online på kun end fem minutter
  • Du får kun tilbud fra professionelle rengøringsfirmaer

Få 3 Rengøring tilbud

Rengøring i Odense

13. december 2017. Hader du rengøring? Har du lyst til at slippe for at gøre rent? Så er du endt på det rigtige sted. På denne hjemmeside kan du - gratis og uforpligtende - få 3 konkurrencedygtige tilbud fra rengøringsfirmaer i Odense, som gerne vil rengøre dit hjem - og det er billigere end du gætter på. Du kan også etablere en permanent aftale, som indebærer at du får rengjort i din bolig fx en gang ugentligt.
Rengøringsfirmaet tørrer støv af og vasker alle overflader, vasker gulvet og støvsuger både tæpper og møbler. De vasker alle dørkarme, kontakter og paneler. Køkkenskabe er ofte ekstra snavsede med madrester i krogene. Så her vasker personalet køkkenskabene effektivt både indvendigt og udvendigt. Mærker på håndtag og låger fjernes ligesom køkkenvask og komfur gøres rent. Badeværelset rengøres dvs badekar, håndvask, wc og bruseniche. Spejle og overflader er skinnende blanke når vores gruppe af virksomheder i eller i nærheden af Odense er igennem dit hjem. Jo bedre udstyr, des smukkere bliver resultatet og derfor bruger vores gruppe af virksomheder i eller i nærheden af Odense kun kvalitetsprodukter.
Alt anvendt udstyr og rengøringsmidler er med i prisen. Udfyld onlineskemaet på mindre end 5 minutter og bestil en fast skarp pris på rengøring af din bolig i eller i nærheden af Odense. De grundige rengøringsfirmaer tilbyder rengøring med opmærksomhed på høj kvalitet og til stærke konkurrencedygtige priser.

Rengøring Odense priser

Mottoet er altid at gøre kunderne tilfredse. Således får alle kunder 100% tilfredshedsgaranti. Hvis du har brug for en hovedrengøring for eks. efter en fraflytning, så kan du her på websiden modtage tre attraktive tilbud på lige netop hovedrengøring i Odense-området. En hovedrengøring indbefatter gerne rengøring af loft, vægge, gulve, hårde hvidevarer, vinduer ude, paneler og alle sanitære installationer. Daglig rengøring indbefatter som regel opgaver som: Vask af gulve, afstøvning af vandrette overflader, tømning af skraldespande, rengøring af håndvask, fjernelse af mærker, aftørring af væglamper, stole osv. Inden en ind- eller udflytning får du en ren, nyvasket bolig.
Vores godkendte rengøringsfirmaer i Odense er eksperter i flyttevask, hvor både lejer og udlejer altid bliver tilfredse med resultatet. Du kan have tillid til, at rengøringsfirmaet tilpasser anvendelsen af ​​rengøringsmidler og kemikalier til hver overflade.
Når du opretter din opgave, er det vigtigt at du oplyser loftshøjde, persienner, elektriske apparater og lignende så du kan modtage så skræddersyet et tilbud som muligt. Vores godkendte rengøringsfirmaer i Odense-området gør ikke kun rent i private boliger men også i huse, skoler, institutioner, virksomheder, butikker og andre offentlige steder.

Vi sender din opgave i udbud

Vil du have et rent hus uden selv at skulle vaske og støvsuge, fordi du synes det er svært? Så anvend vores gratis serviceportal til at få 3 godkendte tilbud. Gulvbehandling er vores firmaer i eller i nærheden af Odense også specialister i. De følger naturligvis producenternes anvisninger, såfremt sådanne eksisterer (gælder normalt nye gulve). Alle typer af gulve vaskes eller ludbehandles mens væg-til-væg tæpper støvsuges. Rengøringspersonalet leverer måtter til virksomheder, der har behov for denne service og har flere forskellige typer at vælge imellem.
Rigtigt udført rengøring resulterer i mindre sygefravær, højere velfærd og længere levetid for alle materialer og inventar. En anden vigtig aktivitet er rengøring i bygge- og anlægsbranchen. Uanset selskabets størrelse kan rengøringsfirmaet levere en løsning, som matcher den enkelte kunde. Hovedfokus er på daglig rengøring, der er den vigtigste kontinuerlige rengøring, der er essentiel fordi den leverer det indeklima kunderne møder dagligt.
Trappevask for ejendomme og andelsboliger foretages med mopper af høj kvalitet og skrappe rengøringsmidler til at sikre, at alle trappetrin er rengjorte og modstandsdygtige overfor snavs. Undgå rengøringsarbejdet og lad de dygtige rengøringsfirmaer i Odense kappes om at kapre din opgave. Du vælger selv det af de gode tilbud du bedst synes om. Held og lykke!

Få 3 Rengøring tilbud


Eksempler på rengøring i 5000 Odense
Absolut Rengøring A/S
Ejlskovsgade 15
5000 Odense C
CVR: 30552237
Hjemmeside
Danren A/S
Lumbyvej 11
5000 Odense C
CVR: 32938914
Hjemmeside
Ask Rengøring
Dronningensgade 89
5000 Odense C
CVR: 35692150
Hjemmeside