Rengøring i Odense

  • Få 3 gratis tilbud på ordentlig rengøring i Odense
  • Udfyld formularen online på under end 4 minutter
  • Du får kun tilbud fra fleksible rengøringsfirmaer

Få 3 tilbud

Rengøring i Odense

21. august 2017. Hader du at gøre rent? Har du lyst til at slippe for at gøre rent? Så er du kommet til det rigtige sted. På denne hjemmeside kan du - gratis og nemt - få 3 friske tilbud fra rengøringsfirmaer i Odense, der gerne vil rengøre din bolig - og det er ikke så dyrt som du tror. Du kan endda etablere en permanent aftale, som indebærer at der bliver rengjort i dit hus eksempelvis 1 gang per uge.
Rengøringsassistenten støver af af og vasker alle vandrette overflader, vasker gulvet og støvsuger alle tæpper og møbler. De rengører også dørkarme, kontakter og paneler. Køkkenskabe er som regel ekstra fedtede med krummer i krogene. Derfor vasker personalet skabene grundigt både indvendigt og udvendigt. Snavs på håndtag og låger fjernes ligesom køkkenvask og komfur gøres rent. Badeværelset rengøres herunder badekar, håndvask, wc og bruseniche. Spejle og overflader skinner når vores net af virksomheder i Odense by er igennem din bolig. Jo bedre udstyr, jo flottere bliver resultatet så derfor bruger vores net af virksomheder i Odense by udelukkende kvalitetsprodukter.
Alt benyttet udstyr og rengøringsmidler er inkluderet i tilbuddet. Udfyld skemaet på kun 3 minutter og modtag en fast skræddersyet pris på rengøring af din bolig i Odense. De kvalitetssikrede rengøringsfirmaer foretager rengøring med opmærksomhed på høj kvalitet og til skarpe konkurrencedygtige priser.

Rengøring Odense priser

Mottoet er altid tilfredse kunder. Således tilbydes alle kunder 100 procent tilfredshedsgaranti. Hvis du har behov for hovedrengøring f.ex. efter en fraflytning, så kan du her på websiden modtage tre billige tilbud på lige netop flytterengøring i Odense-området. En hovedrengøring omfatter gerne rengøring af lofter, vægge, gulve, hårde hvidevarer, vinduer ude, lister og sanitære installationer. Daglig rengøring indbefatter tit opgaver som: Vask af gulve, afstøvning af overflader, tømning af papirkurve, genopfyldning af hygiejneartikler, fjernelse af mærker, afstøvning af gelændere, reoler osv. Inden en ind- eller udflytning modtager du en rengjort, nyvasket bolig.
Vores partnere i Odense by er specialister i flyttevask, hvor både lejer og udlejer altid er glade for resultatet. Du kan være sikker på, at rengøringsfirmaet tilpasser brugen af ​​rengøringsmidler og kemikalier til hver overflade.
Når du indtaster din opgave, er det vigtigt at du oplyser loftshøjde, persienner, elektriske apparater og lign. så du kan få så skræddersyet et tilbud som muligt. Vores tilknyttede partnere i Odense-området rengør ikke kun i private hjem men også i kontorer, fabrikker, institutioner, indkøbscentre, butikker og andre offentlige steder.

Det er tidsbesparende

Drømmer du om en ren bolig uden selv at være nødt til at vaske og støvsuge, fordi du synes det er svært? Så brug denne gratis tjeneste til at få 3 friske tilbud. Gulvbehandling er vores rengøringsfirmaer i Odense også eksperter i. De følger naturligvis leverandørernes anvisninger, såfremt disse eksisterer (gælder for det meste nye gulve). Alle former for gulve renses eller ludbehandles ligesom væg-til-væg tæpper støvsuges. Rengøringsselskabet leaser måtter til virksomheder, der har behov for dette og har mange forskellige størrelser at vælge imellem.
Korrekt foretaget rengøring bidrager til nedsat sygefravær, højere velfærd og øget levetid for alle materialer og faste installationer. En anden stor aktivitet er rengøring inden for bygge- og anlægssektoren. Uanset virksomhedens art kan rengøringsfirmaet tilbyde en løsning, som passer den enkelte kunde. Hovedfokus er daglig rengøring, som er den nødvendigste faste rengøring, der er basal idet den leverer det indeklima kunderne mødes med dagligt.
Trappevask for etagebyggeri og andelsboliger udføres med skrubber af høj kvalitet og skrappe rengøringsmidler der sikrer, at alle opgange er rengjorte og smudsafvisende. Undgå rengøringen og lad de reelle rengøringsfirmaer i Odense by konkurrere om at vinde dig som kunde. Du vælger selv det af de stærke tilbud du bedst synes om. Held og lykke med rengøringen.

Få 3 tilbud


Eksempler på rengøring i 5000 Odense
Clean Dry Odense
Vesterbro 28
5000 Odense C
CVR: 17513796
Hjemmeside
Absolut Rengøring A/S
Ejlskovsgade 15
5000 Odense C
CVR: 30552237
Hjemmeside
Sativa Rent ApS
Havnegade 57
5000 Odense C
CVR: 35639799
Hjemmeside