Rengøring Ringe

  • Få gratis 3 tilbud på fleksibel rengøring Ringe
  • Udfyld skemaet på mindre end fire minutter
  • Du får kun tilbud fra kvalitetssikrede rengøringsfirmaer

Få 3 Rengøring Ringe tilbud

Billig rengøring Ringe - Få 3 tilbud fra frisk rengøringsfirma


Celluloselak og cellulosefortynder

Celluloselak er en lak indeholdende nitrocellulose, blødgøringsmidler, natur- eller kunstharpiks. Er særdeles brændbar, Den gammeldags celluloselak var meget modstandsdygtig overfor varme, kulde, fugtighed, basiske og sure rengøringsmidler, varme og kemiske påvirkninger. Den blev i stor udstrækning brugt til lakering af møbler. På grund af brændbarheden og indholdet at opløsningsstotter erstattes denne laktype i dag at lakker på vandbasis.
Cellulose og cellulosefibre er et stof, der indgår i planters cellevægge og frøhår. Cellulose udvindes til bl.a. papirfremstilling, bomuld, hør og til visse engangsprodukter. Ved engangsklude er det cellulosens vandsugende evne, der udnyttes. Cellulosefortynder er væske, der bruges til fortynding at celluloselakker og består primært at alkoholer tilsat forskellige mængder acetone, ætyl- og butylæetat m.fl.

Opfejning af småspild

Tidligere brugte man cigaraske som et særligt fint slibemiddel til efterpolering af politurbebandlede møbler. Det var meget vigtigt, at det var aske fra en cigar, da tobak og dækblade brænder op til et meget fint pulver. Asken fra en cigaret kunne ridse den blanke overflade, da cigaretpapirets aske ikke forbrænder fuldstændigt.
En støvekost er en lille fejekost med håndskaft, som kan bruges til opfejning af småspild på et fejeblad. Fejekost og -blad fås med et halvlangt skaft, så man kan feje fra en oprejst stilling, der er bedst for ryggen. Bøger, der står i åbne reoler, bliver mere støvede, end hvis de stilles i lukkede reoler eller bogskabe.
Celluloseacetat er en kemisk forbindelse at cellulose og eddikesyre, der bruges til bl.a. lakker og plast til telefoner, dørgreb og brillestel.

Få 3 Rengøring Ringe tilbud


Eksempler på rengøring i 5750 Ringe

Fynbo Rengøring
Odensevej 47 A
5750 Ringe
CVR: 27517374
Hjemmeside
Torpsgaard Erhvervsrengøring
Industrivej 6
5750 Ringe
CVR: 33965842
Hjemmeside
Espe Rengøringsservice
Granlyvej 21
5750 Ringe
CVR: 26228050
Hjemmeside