Rengøring Ringsted

  • Rengøring Ringsted - Bestil 3 seriøse tilbud
  • Indsend skemaet, få rabat: (11 pct)
  • Bestil dygtig billig rengøringstjeneste

Få 3 Rengøring Ringsted tilbud

Lokale vejnavne
Ringsted

Dyssegårdsvej
Harhoffs Alle
Bryggerstræde
Fjellebrohuse
Fuglebakken
Enghavevej
Bataljonen
Granvej
Drosselvej
Bøllingsvej
Benløse Vinkelvej
Begoniavej
Bækkevej
Hanehøjvej
Gyvelvej
Gartnerivej
Balstrupvej
Buskebjærgvej
Anemonevej
Fællesskiftevej

Leder du efter seriøs rengøring Ringsted? Få 3 super tilbud

Udfyld skemaet online på ca 5-6 minutter og send det ind til os. Husk at skrive om det er en enkeltstående rengøringsopgave eller det er en løbende opgave på uge- eller månedsbasis. I løbet af kort tid vil du så modtage superskarpe tilbud på rengøringen fra rutinerede rengøringsfirmaer fra Ringsted.
Vore rengøringspartnere udfører ikke kun privatrengøring men gør også rent på kontorer, sygehuse, skoler, medicinalvirksomheder, produktionsvirksomheder, i institutioner samt hos offentlige myndigheder. Alle steder anvendes svanemærkede rengøringsmidler samt de nyeste teknikker indenfor moderne rengøring.
Kemikalier, duftstoffer og parfumer i luften kan give dårligt indeklima. God rengøring betyder, at man så vidt muligt undgår at bruge rengøringsmidler, der indeholder skadelige kemiske stoffer. Som kunde hos en professionel rengøringsvirksomhed er du garanteret en afløser under ferie og sygdom.

Nye og gamle råd om rengøring

En række af de kemiske stoffer, der dels anvendes i dag, blev også brugt til rengøring og vask i gamle dage. Man skal selvfølgelig ikke være kemiker for at kunne gøre rent, men da debatten ofte handler om bestemte stoffers farlighed, kan det være rart at kunne slå grundlæggende begreber op.
Man kan være tilbøjelig til at tro, at alt var bedre i de gode gamle dage og overvejer måske at tage gamle metoder og råd op. Men moderne midler og maskiner er og bliver mere bekvemme at arbejde med. Tidligere brugte man soda og sæbe til vask og rengøring.
De kunne også gøre rent, men midlerne skulle have en ret så lang virketid. Vil man f.eks. bruge soda til at blødgøre hårdt vand, må man regne med, at det tager omkring 12 timer, før vandet er blødt. Det er også muligt at få oplysninger om de forskellige skadedyr og insekter.

Aske, acetat og anetone

Aske opløst i vand er alkalisk, og man fandt tidligt ud af, at aske var andet end et affaldsprodukt. Det kunne bruges. Historien fortæller, at sæber blev opdaget i forbindelse med, at der blev stegt kød på bål, Fedt fra kødet dryppede ned i asken og hvis det så regnede, kunne man den følgende dag i det ned- og udbrændte bål finde nogle faste klumper - sæbe. Det blev begyndelsen på sæbefremstilling.
Acetat er et tekstílmateriale fremstillet på baggrund af cellulose.
Acetone er et opløsningsmiddel, som er en klar, flygtig og letantændelig væske med et kogepunkt på 56,5 C. Bruges til at fjerne lak og skal, på trods af den behagelige lugt, bruges under god udluftning og ikke i nærheden af åben ild. Acetone skal faremærkes. Det er bedst at bruge en blød børste eller pensel for at komme ind i alle revner og sprækker.

Få 3 Rengøring Ringsted tilbud


Eksempler på rengøring i Ringsted

Sun Clean
Fjellebrohuse 19
4100 Ringsted
CVR: 15647973
Hjemmeside
Skandi-Rent
Moseagervej 5, Benløse
4100 Ringsted
CVR: 13794480
Hjemmeside
Team Rengøring I/S
Dagmarsgade 25B
4100 Ringsted
CVR: 34173265
Hjemmeside