Rengøring Roskilde

  • Få gratis 3 tilbud på reel rengøring Roskilde
  • Udfyld skemaet online på mindre end 2 minutter
  • Du får kun tilbud fra energiske rengøringsfirmaer

Få 3 Rengøring Roskilde tilbud

Rengøring Roskilde - Få den bedste pris - Bestil 3 tilbud

Få tre gratis tilbud på rengøring i Roskilde. Er du for travlt optaget til at rengøre dit hjem? Kan du ikke lide at gøre rent? Vi er her for at hjælpe dig med at finde de bedste rengøringsfolk, uanset hvor du bor. Tænk på, hvor udmattende det er at finde pålidelige rengøringsassistenter, der rent faktisk gør deres job grundigt.
Tænk også på de omkostninger, der er forbundet med at finde professionelle rengøringsassistenter. Vi ved det og vi tilbyder dig et uimodståeligt tilbud: Vi leverer dig 3 rengøringsservice tilbud 100 pct gratis. Således sætter vi dig i forbindelse med de bedste rengøringsfirmaer i Roskilde.
Vi samarbejder med de bedste rengøringsfirmaer i Danmark. Således giver vi dig de bedste rengøringstilbud til en billig pris. Stol på os - Resultatet bliver et superrent hjem. Rengøring kræver både ekspertise, kapacitet og det rette udstyr, hvilket er grundelementerne i vores partneres virke som rengøringsfirmaer.

Tensider i rengøringen

Amfortere tensider, som er vaskeaktive, men bruges fortrinsvis som antistatmidler De er let nedbrydelige, men giftige i vandmiljøet.
Anioniske tensider, som er vaskeaktive Både de naturlige og de syntetisk fremstillede sæber kan være anioniske. De er let nedbrydelige, men giftige i vandmiliøer.
Kationiske tensider, som er både vaskeaktive, desinficerende og kan bruges som antistatmiddel. De er vanskeligt nedbrydelige og giftige for vandmiljøet.
Nonioniske tensider, som er vanskelige at opløse i vand, men har gode rengørende egenskaber. Er f.eks, alkylethoxylater, alky-poly-glykosider, alkylphenol-ethoxylater og nonyl-phenolethoxylater. Nedbrydes til meget giftige forbindelser, der er vanskelige at nedbryde.
Sukkertensíder, som er nonioniske tensider fremstillet på basis af kulhydrater. Anses for at være mindre miljøbelastende end andre anioniske tensider

Poly-carboxylater, poly-carboxylater og tensider

Poly-carboxylater: Kalkbindere som f.eks. tartrat og citrat.
Poly-carboxylater: En fælles betegnelse for højmolekylære stoffer, der forekommer naturligt eller er fremstillet syntetisk. De naturlige stoffer kan være voks og harpiks, mens de syntetiske er de forskellige plastsorter og kunstharpiks. De benyttes i plejemidler som polish og vaskeplejemidler med voks. Nedbrydes langsomt, men har lav giftighed.
Tensider: En fællesbetegnelse for overfladeaktive stoffer, der indgår i rengørings- og vaskemidler. De nedsætter vandets overfladespænding og har emulgerende og dispergerende evner og har dermed vaskeaktive evner.
Voks er et blødt, vandafvisende stof af enten dyr, planter eller mineraler. Gennem tiderne har man brugt de forskellige naturlige vokstyper som plejemiddel til forskellige overflader.

Få 3 Rengøring Roskilde tilbud


Eksempler på rengøring i 4000 Roskilde

Jane's Rengøring og Hjemmeservice
Helligkorsvej 33
4000 Roskilde
CVR: 26944473
Hjemmeside
Klimaks Rengøring
Himmelev Bygade 53
4000 Roskilde
CVR: 12577532
Hjemmeside
Høegh’s Service
Hyrdehøj Bygade 250
4000 Roskilde
CVR: 29313806
Hjemmeside