Rengøring i Roskilde

Check Få gratis 3 tilbud på billig rengøring i Roskilde
Check Udfyld skemaet online på mindre end 6 minutter
Check Du får kun tilbud fra effektive rengøringsfirmaer


Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Rengøring" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

                 

Rengøring i Roskilde

21. juni 2017. Bliver du træt bare af at tænke på at gøre rent? Hvad siger du til at slippe for at gøre rent? Så er du ankommet til det rigtige sted. På denne hjemmeside kan du - gratis og uforpligtende - få 3 seriøse henvendelser fra rengøringsfirmaer i Roskilde, som gerne vil løse din rengøringsopgave - og det er ikke så dyrt som du gætter på. Du kan endvidere indhente en fast aftale, så der bliver rengjort i din bolig eksempelvis en gang pr uge.
Rengøringspersonalet tørrer støv af og afvasker alle vandrette overflader, vasker gulvet og støvsuger både tæpper og møbler. De vasker også dørkarme, kontakter og paneler. Køkkenskabe er ofte ekstra snavsede med snavs i krogene. Så her vasker rengøringspersonalet køkkenskabene seriøst både indvendigt og udvendigt. Urenheder på håndtag og skabe fjernes ligesom køkkenvask og komfur rengøres. Badeværelset rengøres herunder badekar, håndvask, wc og bad. Spejle og overflader skinner når vores godkendte virksomheder i eller i nærheden af Roskilde er færdige med din bolig. Jo bedre udstyr, jo bedre bliver slutresultatet så derfor anvender vores samarbejdspartnere i eller i nærheden af Roskilde kun kvalitetsprodukter.
Alt anvendt udstyr og rengøringsmidler er inkluderet i prisen. Udfyld skemaet online på mindre end 3 minutter og modtag en fast skræddersyet pris på rengøring af din bolig i Roskilde-området. De professionelle rengøringsselskaber foretager rengøring med fokus på høj kvalitet til attraktive konkurrencedygtige priser.

Rengøring Roskilde priser

Hensigten er altid at gøre kunderne tilfredse. Derfor får alle kunder 100 procent tilfredshedsgaranti. Hvis du har behov for hovedrengøring f.eks. efter en fraflytning, så kan du her på siden få tre lokale tilbud på netop flytterengøring i Roskilde by. En hovedrengøring består gerne vask af af lofter, vægge, gulve, hårde hvidevarer, vinduer ude, paneler samt alle sanitære installationer. Daglig rengøring omfatter som regel opgaver som: Vask af gulve, afstøvning af overflader, tømning af skraldespande, genopfyldning af hygiejneartikler, fjernelse af pletter, aftørring af væglamper, reoler osv. Inden en ind- eller udflytning modtager du en ren, nyvasket bolig.
Vores godkendte virksomheder i Roskilde by er eksperter i flyttevask, hvor både lejer og udlejer altid bliver glade for slutresultatet. Du kan stole på, at rengøringsassistenten tilpasser brugen af ​​rengøringsmidler og kemikalier til den enkelte overflade.
Når du opretter din rengøringsopgave, skal du huske at oplyse loftshøjde, persienner, elektriske apparater og lign. så du kan få så præcis et tilbud som muligt. Vores godkendte partnere i Roskilde rengør ikke kun i private boliger men også i huse, fabrikker, klinikker, indkøbscentre, shops og andre offentlige steder.

Håndværkertilbud - spar hele (20%)

Vil du have et rent hjem uden selv at skulle vaske og støvsuge, fordi du synes det er tidskrævende? Så benyt denne gratis serviceportal til at modtage tre konkurrencedygtige tilbud. Gulvbehandling er vores godkendte firmaer i eller i nærheden af Roskilde også specialister i. De overholder naturligvis leverandørernes anbefalinger, såfremt sådanne forefindes (gælder for det meste nye gulve). Alle typer af gulve poleres eller ludbehandles mens væg-til-væg tæpper renses. Rengøringsassistenten udlejer måtter til virksomheder, som har behov for dette og har flere forskellige slags at vælge imellem.
Korrekt udført rengøring medfører nedsat sygefravær, øget velfærd og længere levetid for alle materialer og indbo. Et andet vigtigt forretningsområde er rengøring inden for bygge- og anlægsbranchen. Uanset virksomhedens størrelse kan rengøringsselskabet finde en løsning, der passer den enkelte kunde. Hovedaktiviteten er daglig rengøring, som er den vigtigste jævnlige rengøring, som er essentiel fordi den leverer det miljø kunderne møder hver dag.
Trappevask for ejendomme og andelsejendomme udføres med mopper af høj kvalitet og effektive rengøringsmidler til at sikre, at alle trappetrin er rene og modstandsdygtige overfor snavs. Betal dig fra rengøringen og lad de seriøse rengøringsselskaber i Roskilde by kappes om at vinde din opgave. Du vælger selv blandt de af de billige tilbud du bedst kan lide. Held og lykke.

Få 3 tilbud


Eksempler på rengøring i 4000 Roskilde
Jane's Rengøring og Hjemmeservice
Helligkorsvej 33
4000 Roskilde
CVR: 26944473
Hjemmeside
Clean Service Roskilde ApS
Bakkegården 5
4000 Roskilde
CVR: 27268382
Hjemmeside
Egeberg og Bella Rosa
Lertoften 12
4000 Roskilde
CVR: 19341798
Hjemmeside