Rengøring i Roskilde

  • Få gratis 3 tilbud på billig rengøring i Roskilde
  • Udfyld online formularen på mindre end fem minutter
  • Du får kun tilbud fra lokale rengøringsfirmaer

Få 3 tilbud

Rengøring i Roskilde

11. oktober 2017. Bliver du træt bare af at tænke på rengøring? Har du lyst til at slippe for at gøre rent? Så er du endt på det rigtige website. På denne hjemmeside kan du - gratis og enkelt - få 3 skræddersyede tilbud fra rengøringsfirmaer i Roskilde-området, der gerne vil løse din rengøringsopgave - og det er meget billigere end du gætter på. Du kan derudover få en permanent aftale, så du får rengjort i dit hjem for eks. 1 gang ugentligt.
Rengøringsassistenten tørrer støv af og afvasker alle overflader, vasker gulvet og støvsuger alle tæpper og møbler. De vasker også dørkarme, kontakter og paneler. Køkkenskabe er næsten altid ekstra snavsede med snavs i hjørnerne. Derfor vasker rengøringspersonalet køkkenskabene seriøst både indvendigt og udvendigt. Urenheder på håndtag og låger vaskes væk ligesom køkkenvask og komfur gøres rent. Badeværelset rengøres inklusiv badekar, håndvask, toilet og bruseniche. Spejle og overflader er skinnende blanke når vores godkendte virksomheder i Roskilde by er færdige med dit hjem. Jo bedre udstyr, jo bedre bliver resultatet så derfor benytter vores net af samarbejdspartnere i Roskilde by udelukkende kvalitetsprodukter.
Alt benyttet udstyr og rengøringsmidler er inkluderet i prisen. Udfyld online skemaet på under 5 minutter og modtag en fast god pris på rengøring af dit hus i Roskilde-området. De effektive rengøringsfirmaer leverer rengøring med opmærksomhed på højeste kvalitet til stærke konkurrencedygtige priser.

Rengøring Roskilde priser

Mottoet er altid at få tilfredse kunder. Således tilbydes alle kunder 100 procent tilfredshedsgaranti. Har du behov for hovedrengøring for eksempel i forbindelse med en fraflytning, så kan du her på sitet modtage tre friske tilbud på hovedrengøring i eller i nærheden af Roskilde. En flytte hovedrengøring består som regel vask af af loft, vægge, gulve, hårde hvidevarer, vinduer ude, lister samt sanitære installationer. Daglig rengøring omfatter tit opgaver som: Vask af gulve, aftørring af overflader, tømning af skraldespande, rengøring af toilet, fjernelse af pletter, aftørring af malerier, reoler osv. Ved ind- eller udflytning får du en rengjort, nyvasket bolig.
Vores godkendte virksomheder i Roskilde er specialister i flytterengøring, hvor både lejer og udlejer altid bliver glade for slutresultatet. Du kan stole på, at rengøringsfirmaet tilpasser brugen af ​​rengøringsmidler og kemikalier til hver overflade.
Når du opretter din rengøringsopgave, skal du huske at oplyse loftshøjde, persienner, elektriske apparater og lign. så du kan modtage så præcis et tilbud som overhovedet muligt. Vores tilknyttede rengøringsfirmaer i eller i nærheden af Roskilde gør ikke kun rent i private hjem men også i huse, fabrikker, institutioner, virksomheder, butikker og andre offentlige steder.

Sammenlign tilbud hurtigt og gratis

Ønsker du en ren bolig uden selv at skulle vaske og støvsuge, fordi du mener det er bøvlet? Så anvend denne gratis tjeneste til at indhente tre attraktive tilbud. Gulvbehandling er vores net af rengøringsfirmaer i Roskilde-området også specialister i. De overholder naturligvis leverandørernes anvisninger, såfremt sådanne forefindes (gælder som regel for nylagte gulve). Alle typer af gulve vaskes eller ludbehandles ligesom væg-til-væg tæpper renses. Rengøringspersonalet leverer måtter til kunder, der har behov for denne service og har adskillige forskellige slags at vælge imellem.
Rigtigt foretaget rengøring medfører reduceret sygefravær, højere indeklima og øget levetid for alle materialer og inventar. Et andet vigtigt område er rengøring inden for bygge- og anlægssektoren. Uanset firmaets størrelse kan rengøringsfirmaet tilbyde en løsning, der passer den enkelte kunde. Hovedaktiviteten er daglig rengøring, der er den nødvendigste kontinuerlige rengøring, der er væsentlig idet den definerer det miljø kunderne mødes med hver dag.
Trappevask for ejendomme og andelsejendomme foretages med mopper af høj kvalitet og skrappe rengøringsmidler der sikrer, at alle opgange er rengjorte og modstandsdygtige overfor snavs. Undgå rengøringen og lad de grundige rengøringsselskaber i Roskilde konkurrere om at vinde dig som kunde. Du beslutter selv, hvilket af de konkrete tilbud du bedst kan lide. Held og lykke med rengøringen!

Få 3 tilbud


Eksempler på rengøring i 4000 Roskilde
Jane's Rengøring og Hjemmeservice
Helligkorsvej 33
4000 Roskilde
CVR: 26944473
Hjemmeside
Clean Service Roskilde ApS
Bakkegården 5
4000 Roskilde
CVR: 27268382
Hjemmeside
Søholt Erhvervsrengøring
Industrivej 48
4000 Roskilde
CVR: 27525083
Hjemmeside