Rengøring i Roskilde

  • Få gratis 3 tilbud på billig rengøring i Roskilde
  • Udfyld skemaet på kun end 7 minutter
  • Du får kun tilbud fra reelle rengøringsfirmaer

Få 3 tilbud

Rengøring i Roskilde

21. august 2017. Bliver du træt bare af at tænke på at skulle gøre rent? Kunne du tænke dig at slippe for at gøre rent? Så er du ankommet til det rigtige websted. På dette website kan du - gratis og uforpligtende - få 3 seriøse tilbud fra rengøringsfirmaer i eller i nærheden af Roskilde, der gerne vil rengøre din bolig - og det er ikke så dyrt som du tror. Du kan endvidere få en fast aftale, der betyder at der bliver rengjort i dit hus for eks. 1 gang per uge.
Rengøringspersonalet støver af af og vasker alle overflader, vasker alle gulve og støvsuger alle tæpper og møbler. De rengører også dørkarme, lyskontakter og lister. Køkkenskabe er næsten altid ekstra ulækre med madrester i krogene. Så her vasker rengøringspersonalet køkkenskabene effektivt både indvendigt og udvendigt. Snavs på håndtag og køkkenskabe fjernes ligesom køkkenvask og kogeplader rengøres. Badeværelset rengøres herunder badekar, håndvask, toilet og bad. Spejle og overflader stråler når vores tilknyttede firmaer i Roskilde by er færdige med dit hjem. Jo bedre udstyr, des smukkere bliver slutresultatet så derfor anvender vores net af rengøringsfolk i Roskilde-området kun kvalitetsprodukter.
Alt benyttet udstyr og rengøringsmidler er inkluderet i prisen. Udfyld formularen online på under 5 minutter og indhent en fast skræddersyet pris på rengøring af din bolig i Roskilde. De grundige rengøringsselskaber udfører rengøring med opmærksomhed på højeste kvalitet og til konkrete konkurrencedygtige priser.

Rengøring Roskilde priser

Målsætningen er altid at få tilfredse kunder. Derfor tilbydes alle kunder 100 procent tilfredshedsgaranti. Hvis du har behov for hovedrengøring fx efter en fraflytning, så kan du her på websitet få tre skræddersyede tilbud på hovedrengøring i eller i nærheden af Roskilde. En fuldstændig hovedrengøring omfatter som regel vask af af loft, vægge, alle gulve, hårde hvidevarer, vinduer ude, paneler og alle sanitære installationer. Daglig rengøring indbefatter tit opgaver som: Rengøring af gulve, afstøvning af vandrette overflader, tømning af papirkurve, rengøring af wc, fjernelse af mærker, afstøvning af væglamper, møbler og så videre. Ved ind- eller udflytning modtager du en ren, nyvasket bolig.
Vores tilknyttede samarbejdspartnere i Roskilde-området er specialister i flyttevask, så både lejer og udlejer altid bliver tilfredse med resultatet. Du kan have tiltro til, at rengøringsselskabet justerer anvendelsen af ​​rengøringsmidler og kemikalier til hver overflade.
Når du opretter din opgave, er det vigtigt at du oplyser loftshøjde, persienner, elektriske apparater og lign. så du kan få så præcis et tilbud som muligt. Vores gruppe af firmaer i Roskilde-området gør ikke kun rent i private boliger men også i kontorer, skoler, institutioner, virksomheder, shops og andre offentlige steder.

Spar nemt mange penge

Drømmer du om en ren bolig uden selv at være nødt til at vaske og støvsuge, fordi du synes det er svært? Så benyt vores gratis tjeneste til at få 3 seriøse tilbud. Gulvbehandling er vores gruppe af virksomheder i Roskilde by også eksperter i. De overholder naturligvis producenternes anvisninger, såfremt disse eksisterer (gælder som regel for nylagte gulve). Alle typer af gulve renses eller ludbehandles mens væg-til-væg tæpper støvsuges. Rengøringsassistenten leverer måtter til virksomheder, der ønsker denne service og har adskillige forskellige slags at vælge imellem.
Rigtigt foretaget rengøring bidrager til reduceret sygefravær, højere indeklima og længere levetid for alle materialer og indbo. En anden stor aktivitet er rengøring i bygge- og anlægsbranchen. Uanset firmaets størrelse kan rengøringsfirmaet levere en løsning, der matcher den enkelte kunde. Hovedfokus er daglig rengøring, der er den nødvendigste kontinuerlige rengøring, der er vital idet den leverer det indeklima kunderne oplever dagligt.
Trappevask for ejendomme og andelsejendomme udføres med mopper af høj kvalitet og skrappe rengøringsmidler som sikrer, at alle trappetrin er rene og modstandsdygtige overfor snavs. Udliciter rengøringsarbejdet og lad de seriøse rengøringsselskaber i eller i nærheden af Roskilde konkurrere om at kapre din rengøringsopgave. Du vælger selv det af de attraktive tilbud du bedst kan lide. Held og lykke.

Få 3 tilbud


Eksempler på rengøring i 4000 Roskilde
Jane's Rengøring og Hjemmeservice
Helligkorsvej 33
4000 Roskilde
CVR: 26944473
Hjemmeside
CT gulv & multiservice
Bernersvej 12
4000 Roskilde
CVR: 34395772
Hjemmeside
Clean Service Roskilde ApS
Bakkegården 5
4000 Roskilde
CVR: 27268382
Hjemmeside