Rengøring Roskilde

  • Få 3 gratis tilbud på smuk rengøring Roskilde
  • Udfyld formularen på mindre end 4 minutter
  • Du får kun tilbud fra troværdige rengøringsfirmaer

Få 3 Rengøring tilbud

Rengøring Roskilde

16. maj 2018. Bliver du træt ved tanken på rengøring? Kunne du tænke dig at undgå at gøre rent? Så er du endt på det rigtige sted. Her på sitet kan du - gratis og let - få 3 pålidelige henvendelser fra rengøringsfirmaer i Roskilde, der gerne vil rengøre dit hjem - og det er billigere end du tror. Du kan også få en permanent aftale, så der bliver rengjort i dit hjem f.ex. en gang om ugen.
Rengøringsassistenten tørrer støv af og afvasker alle vandrette overflader, vasker gulvet og støvsuger alle tæpper og møbler. De rengører også dørkarme, lyskontakter og paneler. Køkkenskabe er tit ekstra fedtede med madrester i krogene. Derfor vasker personalet skabene effektivt både indvendigt og udvendigt. Mærker på håndtag og låger vaskes væk ligesom køkkenvask og komfur gøres rent. Badeværelset rengøres herunder badekar, håndvask, toilet og bad. Spejle og overflader er skinnende blanke når vores tilknyttede samarbejdspartnere i Roskilde by er igennem dit hjem. Jo bedre udstyr, des bedre bliver resultatet og derfor benytter vores tilknyttede firmaer i eller i nærheden af Roskilde kun kvalitetsprodukter.
Alt anvendt udstyr og rengøringsmidler er medtaget i prisen. Udfyld skemaet online på under 10 minutter og indhent en fast skarp pris på rengøring af din bolig i eller i nærheden af Roskilde. De seriøse rengøringsfirmaer tilbyder rengøring med opmærksomhed på høj kvalitet til konkrete priser.

Rengøring Roskilde priser

Målsætningen er altid tilfredse kunder. Derfor får alle kunder 100 procent tilfredshedsgaranti. Har du behov for hovedrengøring f.eks. efter en fraflytning, så kan du her på siden få tre gennemarbejdede tilbud på lige netop hovedrengøring i eller i nærheden af Roskilde. En hovedrengøring indbefatter gerne rengøring af lofter, vægge, gulve, hårde hvidevarer, vinduer ude, døre og alle sanitære installationer. Daglig rengøring indbefatter normalt opgaver som: Vask af gulve, afstøvning af overflader, tømning af skraldespande, genopfyldning af hygiejneartikler, fjernelse af pletter, afstøvning af malerier, møbler osv. Inden en ind- eller udflytning modtager du en rengjort, nyvasket bolig.
Vores gruppe af rengøringsfirmaer i eller i nærheden af Roskilde er eksperter i flyttevask, hvor både lejer og udlejer altid bliver glade for resultatet. Du kan have tillid til, at rengøringsfirmaet tilpasser brugen af ​​rengøringsmidler og kemikalier til hver overflade.
Når du opretter din opgave, er det vigtigt at du oplyser loftshøjde, persienner, elektriske apparater og lign. så du kan få så skræddersyet et tilbud som muligt. Vores godkendte virksomheder i eller i nærheden af Roskilde rengør ikke kun i private boliger men også i kontorer, skoler, klinikker, storcentre, butikker og andre offentlige steder.

Få gratis tilbud fra lokale firmaer

Ønsker du en ren bolig uden selv at skulle vaske og støvsuge, fordi du finder det er tidskrævende? Så brug denne gratis tjeneste til at bestille tre solide tilbud. Gulvbehandling er vores godkendte firmaer i Roskilde-området også eksperter i. De overholder naturligvis leverandørernes anvisninger, hvis disse eksisterer (gælder som regel for nye gulve). Alle typer af gulve vaskes eller ludbehandles ligesom væg-til-væg tæpper vaskes. Rengøringsassistenten udlejer måtter til kunder, der ønsker dette og har adskillige forskellige slags at vælge imellem.
Rigtigt foretaget rengøring resulterer i mindre sygefravær, højere velfærd og længere levetid for alle materialer og faste installationer. En anden stor aktivitet er rengøring i bygge- og anlægssektoren. Uanset firmaets størrelse kan rengøringsselskabet finde en løsning, som passer den enkelte kunde. Hovedaktiviteten er på daglig rengøring, som er den nødvendigste jævnlige rengøring, der er fundamental idet den definerer det indeklima kunderne mødes med hver dag.
Trappevask for ejerforeninger og andelsejendomme foretages med skrubber af høj kvalitet og effektive rengøringsmidler der resulterer i, at alle opgange er rengjorte og smudsafvisende. Slip for rengøringsarbejdet og lad de lokale rengøringsselskaber i Roskilde konkurrere om at vinde din rengøringsopgave. Du vælger selv blandt de af de reelle tilbud du bedst kan lide. Held og lykke!

Få 3 Rengøring tilbud


Eksempler på rengøring i 4000 Roskilde

Clean Service Roskilde ApS
Bakkegården 5
4000 Roskilde
CVR: 27268382
Hjemmeside
Jane's Rengøring og Hjemmeservice
Helligkorsvej 33
4000 Roskilde
CVR: 26944473
Hjemmeside
CT gulv & multiservice
Bernersvej 12
4000 Roskilde
CVR: 34395772
Hjemmeside