Rengøring Sønderborg

  • Få gratis 3 tilbud på professionel rengøring Sønderborg
  • Udfyld formularen på mindre end 7 minutter
  • Du får kun tilbud fra kvalitetssikrede rengøringsfirmaer

Få 3 Rengøring Sønderborg tilbud

Få 3 tilbud på rengøring Sønderborg – Brug vores tjeneste


Duft og dunst - Dun og dyne

Duft er en behagelig lugt, der ikke er for stærk. Naturlige dufte findes i blomster eller materialer og kan udvindes til bla. parfumer.
Dunst er en ubehagelig og stikkende lugt, som fremstår af forrådnelse eller total manglende rengøring.
Dun er den inderste del af fugles fjerdragt er dun, som er meget bløde, luftfyldte fjer stort set uden skaft. Ande- og gåsedun bruges især til dyner og puder og i mindre udstrækning til overtøj.
Dyne er en stor pose fyldt med dun eller andet blødt og luftigt, evt. kunstigt, materiale. Moderne dyner er oftest fremstillet, så de tåler vask, hvilket er en stor hygiejnisk fordel.
Dyrehår er hår fra heste er velegnede til børster og koste, da de som regel har en god elasticitet. Dyrehår kan være en del af det snavs, der forekommer, og kan være kilde til allergiske reaktioner.

Edderkopper og rengøring

Der findes mange arter, både nogle der lever ude og andre indendørs. De største edderkopper har en krop på ca. 1 cm og med deres lange ben en spændvidde på op til 6 cm, men der er også ganske små edderkopper. De edderkopper, der lever i Danmark, er helt ufarlige for mennesker og gør egentlig nytte ved at æde andre insekter og smådyr.
De holder typisk til i lidt fugtige revner og sprækker, hvorfra de spinder deres spind til at indfange byttet, som kan være en flue eller et andet insekt. Spindelvæv vil dog også opfange svævestøv og bliver derved mere synligt. Spindelvæv kan fejes væk eller opfanges med en støvsuger. Finder man den metode for brutal, må edderkopperne fanges i et syltetøjsglas og bringes udenfor.

Få 3 Rengøring Sønderborg tilbud


Eksempler på rengøring i 6400 Sønderborg

Dybbøl Rengøring A/S
Lollandsgade 1C
6400 Sønderborg
CVR: 15342692
Hjemmeside
FleX Rengøring
Bøffelkobbelvej 23
6400 Sønderborg
CVR: 15342641
Hjemmeside
Ren Service Nu
Klingade 6
6400 Sønderborg
CVR: 36778261
Hjemmeside