Rengøring Sønderjylland

  • Få gratis 3 tilbud på smuk rengøring Sønderjylland
  • Udfyld onlineformularen på omkring seks minutter
  • Du får kun tilbud fra rutinerede rengøringsfirmaer

Få 3 Rengøring Sønderjylland tilbud

Billig rengøring Sønderjylland – Vi skaffer dig 3 gratis tilbud


Enzymer og epoxy

Enzymer er molekyler, der fremskynder eller medvirker ved biokemiske reaktioner i levende organismer. Bruges i vaskemidler og i visse rengøringsmidler. Der findes enzymtyper, der specielt rettes mod proteiner, men der findes også fedt-, cellulose- og stivelsesspaltende enzymer.
Epoxy er et højmolekylært stof, en plasttype, som er meget aggressivt. Bruges i lim, malinger og tætningsmaterialer. Epoxy kan afstedkomme allergier og anses for at være kræftfremkaldende, hvorfor alle sikkerhedsforanstaltninger skal følges.
Elfenben er stødtænder fra den afrikanske elefant. Bruges til kunstgenstande og smykker. De sidste mange års rovdrift på elefanten har bevirket, at der udbydes meget lidt elfenben. Der er forbud mod eksport og import af elfenben. Aftørres med en fugtig klud.

Ergonomi og ergonomiråd

Ergonomi er læren om at tilpasse arbejdsforhold og arbejdsmiljø til mennesker. Det drejer sig om at bruge redskaber og maskiner på den for mennesket mest hensigtsmæssige måde.
Ergonomiråd ved rengøring er enkle råd om at gøre rent uden at belaste kroppen unødvendigt.
Erhvervsfremmestyrelsen er en styrelse under Erhvervsministeriet, der yder råd og vejledning til alle, der påtænker at påbegynde egen virksomhed. Erhvervsfremmestyrelsen har udarbejdet vejledningsmateriale til bl.a. hjemmeservicevirksomheder, Erhvervsministeriet varetager opgaver indenfor industri, handel og service, håndværk og forbrugerområdet.
Ernærings- og husholdningsøkonom er en pædagogisk uddannelse med speciale i ernæring, husholdning, økonomi, samfund og miljø. Uddannelsen udbydes på landets to husholdningsseminarier: Ankerhus, der ligger i Sorø og Suhr, som har hjemme i København.

Få 3 Rengøring Sønderjylland tilbud


Eksempler på rengøring i 6640 Sønderjylland

Diamant Rengøring
Udsigten 6
6640 Lunderskov
CVR: 33104324
Hjemmeside
Ren og Grøn
Fabriksvej 9
6640 Lunderskov
CVR: 14942475
Hjemmeside
Rent.dk ApS
Frederiksberggade 18
6640 Lunderskov
CVR: 32477453
Hjemmeside