Rengøring Skjern

  • Få 3 gratis tilbud på frisk rengøring Skjern
  • Udfyld skemaet online på ca 6 minutter
  • Du får kun tilbud fra velegnede rengøringsfirmaer

Få 3 Rengøring Skjern tilbud

Billig rengøring Skjern – Få gratis 3 tilbud med stor rabat


Fernis og fernisering

Fernis er en gammel laktype, som blev fremstillet på basis af linolie og forskellige metalforbindelser, der katalyserer. Fernis giver et sejt og beskyttende lag på træ og mætter træets porrer. imidlertid giver fernis en gullig/brunlig og blank overflade, der ændrer træets udseende. Da linolien kan være selv antændelig, bør klude straks brændes eller lægges i lufttæt beholder.
Før man påbegynder en fernisering skal overfladen være helt ren og tør, Overfladen skures ren for alle urenheder med vand tilsat grundrengøringsmiddel, derefter eftervaskes fladen med rent vand, og de sidste sæberester fjernes ved at vaske med vand tilsat eddike.
Når overfladen er helt tør, pålægges fernis i et tyndt lag med en pensel eller en klud. Efter tørring vurderer man, om det er nødvendigt med endnu et lag. Pensler renses først i terpentin, derefter i vand tilsat brun sæbe, skylles i rent vand og tørres.

Feldspat, fibre, film og filt

Feldspat er en samlet betegnelse for jordens største mineralgruppe. Blandinger af silikater, aluminium, natrium, kalium eller kalcium.
Fibre er fine tråddannelser i vævet eller presset materialevæv. Det kan være plante- eller animalske fibre, men også mineralfibre som glasfiber eller asbest. Fiberstørrelsen, deres struktur og art har betydning for, om fibrene er sundhedsskadelige.
Film er en tynd hinde, der lægger sig på en overflade. l rengøringssammenhæng bruges udtrykket i forbindelse med plejefilm, som f.eks. kan være sæbefilm.
Filt er et uldtekstil, der ved varme, kemisk og mekanisk behandling er sammenfiltet til et blødt og meget tæt materiale. Bruges til isolering, underlag og beklædning.
Filter er materiale, der tilbageholder og opfanger mindre bestanddele og urenheder og lader luft eller vand gå igennem. F.eks. støvsugerfiltre, filtre i emhætter/emfang og i åndedrætsværn.

Få 3 Rengøring Skjern tilbud


Eksempler på rengøring i 6900 Skjern

Annies & Jensens Rengøring ApS
Fredensgade 74
6900 Skjern
CVR: 28106947
Hjemmeside
Osha Rengøring
Teglbakken 2
6900 Skjern
CVR: 37351350
Hjemmeside
G.P. Service ApS
Nylandsvej 33
6900 Skjern
CVR: 27111165
Hjemmeside