Rengøring i Slagelse

  • Få gratis 3 tilbud på reel rengøring i Slagelse
  • Udfyld skemaet online på under end 4 minutter
  • Du får kun tilbud fra faglærde rengøringsfirmaer

Få 3 tilbud

Rengøring i Slagelse

11. oktober 2017. Hader du rengøring? Kunne du tænke dig at slippe for rengøring? Så er du endt på det rigtige website. På dette site kan du - gratis og hurtigt - få 3 lokale tilbud fra rengøringsfirmaer i eller i nærheden af Slagelse, som gerne vil rengøre dit hjem - og det er billigere end du tror. Du kan endvidere lave en permanent aftale, så du får gjort rent i din bolig fx 1 gang per uge.
Rengøringspersonalet støver af af og afvasker alle vandrette overflader, vasker gulvet og støvsuger både tæpper og møbler. De rengører alle dørkarme, lyskontakter og lister. Køkkenskabe er tit ekstra snavsede med krummer i krogene. Derfor vasker rengøringspersonalet skabene effektivt både indvendigt og udvendigt. Snavs på håndtag og låger vaskes væk ligesom køkkenvask og komfur gøres rent. Badeværelset rengøres dvs badekar, håndvask, toilet og bruser. Spejle og overflader er skinnende blanke når vores virksomheder i Slagelse-området er færdige med din bolig. Jo bedre udstyr, des flottere bliver resultatet så derfor anvender vores gruppe af firmaer i Slagelse kun kvalitetsprodukter.
Alt benyttet udstyr og rengøringsmidler er med i prisen. Udfyld onlineskemaet på mindre end 4 minutter og modtag en fast billig pris på rengøring af dit hjem i eller i nærheden af Slagelse. De pålidelige rengøringsfirmaer udfører rengøring med opmærksomhed på høj kvalitet og til skarpe konkurrencedygtige priser.

Rengøring Slagelse priser

Målet er altid at gøre kunderne tilfredse. Af den grund får alle kunder 100% tilfredshedsgaranti. Har du behov for hovedrengøring for eks. som følge af en fraflytning, så kan du her på hjemmesiden få 3 stærke tilbud på hovedrengøring i Slagelse. En hovedrengøring indbefatter normalt vask af af loft, vægge, gulve, hårde hvidevarer, vinduer inde, lister samt alle sanitære installationer. Daglig rengøring indbefatter gerne opgaver som: Vask af gulve, aftørring af overflader, tømning af papirkurve, rengøring af toilet, fjernelse af mærker, aftørring af væglamper, møbler og så videre. Inden en ind- eller udflytning modtager du en rengjort, nyvasket bolig.
Vores godkendte samarbejdspartnere i Slagelse by er specialister i flyttevask, så både lejer og udlejer altid er tilfredse med resultatet. Du kan have tillid til, at rengøringsselskabet justerer brugen af ​​rengøringsmidler og kemikalier til hver overflade.
Når du opretter din opgave, er det vigtigt at du oplyser loftshøjde, persienner, elektriske apparater og lign. så du kan få så præcis et tilbud som muligt. Vores net af virksomheder i eller i nærheden af Slagelse gør ikke kun rent i private boliger men også i kontorer, skoler, klinikker, storcentre, butikker og andre offentlige steder.

Tilbud fra grundige fagfolk

Vil du have et rent hus uden selv at være nødt til at vaske og støvsuge, fordi du synes det er bøvlet? Så benyt denne gratis serviceportal til at bestille 3 godkendte tilbud. Gulvbehandling er vores firmaer i Slagelse by også eksperter i. De følger naturligvis producenternes anvisninger, hvis disse findes (gælder for det meste nylagte gulve). Alle typer af gulve renses eller ludbehandles mens væg-til-væg tæpper vaskes. Rengøringsassistenten leverer måtter til kunder, som ønsker denne service og har flere forskellige størrelser at vælge imellem.
Rigtigt udført rengøring resulterer i mindre sygefravær, øget velfærd og længere levetid for alle materialer og inventar. En anden stor aktivitet er rengøring i bygge- og anlægssektoren. Uanset virksomhedens type kan rengøringsfirmaet tilbyde en løsning, der passer den enkelte kunde. Hovedfokus er daglig rengøring, der er den nødvendigste faste rengøring, som er vigtig da den genererer det miljø kunderne mødes med hver dag.
Trappevask i ejendomme og andelsejendomme foretages med udstyr af høj kvalitet og effektive rengøringsmidler til at sikre, at alle opgange er rengjorte og modstandsdygtige overfor snavs. Undgå rengøringsarbejdet og lad de lokale rengøringsfirmaer i Slagelse-området kappes om at få dig som kunde. Du beslutter selv, hvilket af de billige tilbud du bedst synes om. Held og lykke!

Få 3 tilbud


Eksempler på rengøring i 4200 Slagelse
Charlottes Rengøring
Kongevejen 3B
4200 Slagelse
CVR: 19508331
Hjemmeside
Hannes Rengøring
Klostergade 39
4200 Slagelse
CVR: 33330847
Hjemmeside
Alma og Frida´s Service
Rostedvej 11
4200 Slagelse
CVR: 26061830
Hjemmeside