Rengøring i Slagelse

  • Få 3 gratis tilbud på reel rengøring i Slagelse
  • Udfyld formularen online på kun end 7 minutter
  • Du får kun tilbud fra kvalitetssikrede rengøringsfirmaer

Få 3 tilbud

Rengøring i Slagelse

21. august 2017. Hader du at gøre rent? Kunne du tænke dig at undgå rengøring? Så er du landet det rigtige websted. På dette website kan du - gratis og uforpligtende - få 3 friske tilbud fra rengøringsfirmaer i Slagelse by, som gerne vil løse din rengøringsopgave - og det er meget billigere end du gætter på. Du kan endvidere få en permanent aftale, så du får gjort rent i din bolig for eks. en gang ugentligt.
Rengøringsfirmaet støver af af og afvasker alle overflader, vasker alle gulve og støvsuger både tæpper og møbler. De rengører alle dørkarme, lyskontakter og lister. Køkkenskabe er ofte ekstra ulækre med madrester i krogene. Så her vasker personalet skabene seriøst både indvendigt og udvendigt. Urenheder på håndtag og køkkenlåger vaskes væk ligesom køkkenvask og kogeplader gøres rent. Badeværelset rengøres dvs badekar, håndvask, toilet og bad. Spejle og overflader skinner når vores tilknyttede virksomheder i Slagelse by er færdige med din bolig. Jo bedre udstyr, des flottere bliver slutresultatet og derfor benytter vores tilknyttede firmaer i Slagelse by udelukkende kvalitetsprodukter.
Alt anvendt udstyr og rengøringsmidler er inkluderet i tilbuddet. Udfyld skemaet på under 5 minutter og indhent en fast attraktiv pris på rengøring af dit hjem i eller i nærheden af Slagelse. De kvalitetssikrede rengøringsfirmaer tilbyder rengøring med fokus på høj kvalitet til gode konkurrencedygtige priser.

Rengøring Slagelse priser

Mottoet er altid at gøre kunderne tilfredse. Derfor tilbydes alle kunder 100% tilfredshedsgaranti. Hvis du har behov for hovedrengøring for eks. som følge af en fraflytning, så kan du her på hjemmesiden få 2-3 friske tilbud på netop hovedrengøring i Slagelse by. En sådan hovedrengøring indbefatter som regel rengøring af loft, vægge, gulve, hårde hvidevarer, vinduer inde, døre og alle sanitære installationer. Daglig rengøring indbefatter ofte opgaver som: Vask af gulve, aftørring af overflader, tømning af skraldespande, rengøring af håndvask, fjernelse af mærker, aftørring af malerier, møbler mm. Ved ind- eller udflytning modtager du en ren, nyvasket bolig.
Vores tilknyttede partnere i Slagelse by er eksperter i flytterengøring, hvor både lejer og udlejer altid er tilfredse med slutresultatet. Du kan have tillid til, at rengøringsfirmaet tilpasser brugen af ​​rengøringsmidler og kemikalier til den enkelte overflade.
Når du indtaster din rengøringsopgave, er det vigtigt at du oplyser loftshøjde, persienner, elektriske apparater og lign. så du kan modtage så skræddersyet et tilbud som overhovedet muligt. Vores tilknyttede virksomheder i Slagelse rengør ikke kun i private boliger men også i huse, fabrikker, institutioner, virksomheder, shops og andre offentlige steder.

Nye muligheder med 3 tilbud

Drømmer du om et rent hus uden selv at være nødt til at vaske og støvsuge, fordi du finder det er tidskrævende? Så benyt denne gratis service til at indhente 3 gode tilbud. Gulvbehandling er vores godkendte virksomheder i eller i nærheden af Slagelse også specialister i. De overholder naturligvis producenternes anvisninger, hvis disse findes (gælder primært nye gulve). Alle slags gulve poleres eller ludbehandles ligesom væg-til-væg tæpper renses. Rengøringsfirmaet leverer måtter til firmaer, der ønsker denne service og har flere forskellige størrelser at vælge imellem.
Rigtigt udført rengøring medfører reduceret sygefravær, øget velfærd og længere levetid for alle materialer og indbo. Et andet stort forretningsområde er rengøring i bygge- og anlægsbranchen. Uanset virksomhedens art kan rengøringsselskabet tilbyde en løsning, som passer den enkelte kunde. Hovedaktiviteten er daglig rengøring, der er den nødvendigste jævnlige rengøring, der er vigtig da den genererer det indeklima kunderne mødes med hver dag.
Trappevask i ejendomme og andelsboliger udføres med udstyr af høj kvalitet og skrappe rengøringsmidler som medfører, at alle trappetrin er rengjorte og modstandsdygtige overfor snavs. Udliciter rengøringen og lad de effektive rengøringsfirmaer i Slagelse konkurrere om at få din opgave. Du vælger selv blandt de af de attraktive tilbud du bedst kan lide. Held og lykke med rengøringen!

Få 3 tilbud


Eksempler på rengøring i 4200 Slagelse
Alm Rent IVS
Klostergade 28
4200 Slagelse
CVR: 36937882
Hjemmeside
Charlottes Rengøring
Kongevejen 3B
4200 Slagelse
CVR: 19508331
Hjemmeside
Hannes Rengøring
Klostergade 39
4200 Slagelse
CVR: 33330847
Hjemmeside