Rengøring i Slagelse

Check Få gratis 3 tilbud på billig rengøring i Slagelse
Check Udfyld skemaet online på mindre end 5 minutter
Check Du får kun tilbud fra faglærde rengøringsfirmaer


Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Rengøring" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

                 

Rengøring i Slagelse

21. juni 2017. Bliver du træt bare af at tænke på at gøre rent? Hvad siger du til at slippe for rengøring? Så er du endt på det rigtige website. På denne webside kan du - gratis og hurtigt - få 3 lokale henvendelser fra rengøringsfirmaer i Slagelse-området, der gerne vil løse din rengøringsopgave - og det er meget billigere end du tror. Du kan derudover indhente en permanent aftale, der betyder at du får gjort rent i din bolig fx 1 gang pr uge.
Rengøringsassistenten støver af af og afvasker alle vandrette overflader, vasker gulvet og støvsuger alle tæpper og møbler. De vasker også dørkarme, lyskontakter og lister. Køkkenskabe er ofte ekstra ulækre med madrester i hjørnerne. Derfor vasker personalet skabene grundigt både indvendigt og udvendigt. Snavs på håndtag og skabe vaskes væk ligesom køkkenvask og kogeplader gøres rent. Badeværelset rengøres dvs badekar, håndvask, toilet og bad. Spejle og overflader er skinnende blanke når vores net af partnere i Slagelse by er færdige med dit hjem. Jo bedre udstyr, des bedre bliver resultatet og derfor benytter vores rengøringsfolk i Slagelse by kun kvalitetsprodukter.
Alt anvendt udstyr og rengøringsmidler er inkluderet i prisen. Udfyld online formularen på kun 5 minutter og få en fast attraktiv pris på rengøring af din bolig i eller i nærheden af Slagelse. De pålidelige rengøringsfirmaer leverer rengøring med opmærksomhed på høj kvalitet til gode konkurrencedygtige priser.

Rengøring Slagelse priser

Målet er altid at få tilfredse kunder. Af den grund tilbydes alle kunder 100 procent tilfredshedsgaranti. Har du behov for hovedrengøring f.ex. efter en fraflytning, så kan du her på sitet få tre hurtige tilbud på flytterengøring i eller i nærheden af Slagelse. En komplet hovedrengøring omfatter gerne vask af af lofter, vægge, gulve, hårde hvidevarer, vinduer inde, lister samt sanitære installationer. Daglig rengøring omfatter tit opgaver som: Rengøring af gulve, afstøvning af vandrette overflader, tømning af skraldespande, rengøring af toilet, fjernelse af pletter, afstøvning af væglamper, reoler og så videre. Ved ind- eller udflytning modtager du en ren, nyvasket bolig.
Vores partnere i Slagelse by er specialister i flyttevask, hvor både lejer og udlejer altid er tilfredse med resultatet. Du kan have tiltro til, at rengøringsselskabet justerer anvendelsen af ​​rengøringsmidler og kemikalier til hver overflade.
Når du indtaster din opgave, er det vigtigt at du oplyser loftshøjde, persienner, elektriske apparater og lign. så du kan få så skræddersyet et tilbud som muligt. Vores firmaer i Slagelse by gør ikke kun rent i private boliger men også i huse, skoler, klinikker, virksomheder, shops og andre offentlige steder.

Du sparer både tid og penge

Drømmer du om en ren bolig uden selv at skulle vaske og støvsuge, fordi du synes det er tidskrævende? Så brug denne gratis serviceportal til at få tre gode tilbud. Gulvbehandling er vores virksomheder i eller i nærheden af Slagelse også eksperter i. De følger naturligvis producenternes anvisninger, såfremt sådanne findes (gælder som regel for nylagte gulve). Alle typer af gulve vaskes eller ludbehandles mens væg-til-væg tæpper vaskes. Rengøringsfirmaet udlejer måtter til kunder, som ønsker denne service og har mange forskellige slags at vælge imellem.
Korrekt foretaget rengøring resulterer i mindre sygefravær, højere velfærd og øget levetid for alle materialer og inventar. En anden vigtig aktivitet er rengøring inden for bygge- og anlægssektoren. Uanset virksomhedens type kan rengøringsselskabet finde en løsning, der passer den enkelte kunde. Hovedaktiviteten er på daglig rengøring, der er den vigtigste faste rengøring, der er essentiel idet den definerer det indeklima kunderne oplever hver dag.
Trappevask i ejerforeninger og andelsboliger foretages med skrubber af høj kvalitet og skrappe rengøringsmidler som resulterer i, at alle opgange er rene og modstandsdygtige overfor snavs. Slip for rengøringsarbejdet og lad de effektive rengøringsselskaber i Slagelse konkurrere om at få dig som kunde. Du vælger selv det af de seriøse tilbud du bedst synes om. Held og lykke.

Få 3 tilbud


Eksempler på rengøring i 4200 Slagelse
Alm Rent IVS
Klostergade 28
4200 Slagelse
CVR: 36937882
Hjemmeside
Jytte Grøndahl Hansen
Sørbylillevej 1
4200 Slagelse
CVR: 15818476
Hjemmeside
Dansk Rengøring & Serviceselskab ApS
Bildsøvej 102
4200 Slagelse
CVR: 33772912
Hjemmeside