Rengøring Støvring

  • Få 3 gratis tilbud på seriøs rengøring Støvring
  • Udfyld skemaet online på under 5 minutter
  • Du får kun tilbud fra kompetente rengøringsfirmaer

Få 3 Rengøring Støvring tilbud

Få gratis 3 tilbud på effektiv og seriøs rengøring Støvring


Lim og limfarver

Lim er et klæbestof, som oprindeligt var et naturprodukt udvundet ved kogning af knogler, brusk og huder i vand. l dag fremstilles lim af syntetiske, plastlignende klæbestoffer tilpasset hvert enkelt formål.
Limfarve som overfladebehandling at vægge og lofter blev tidligere brugt i stor udtrækning og kan ses i enkelte gamle huse. Limfarverne fremstilles ved at udrøre farvepulver og kridt i vand, til opslemningen er helt klumpfri. Derefter tilsættes en passende mængde varmt limvand, som laves af en god snedkerlim.
Man kontrollerer, om limstyrken er passende ved at stryge blandingen på et stykke papir og lade det tørre. Farven må ikke smitte af, men heller ikke indeholde så meget lim, at farven tørrer blankt op. Limfarvede vægge har en blød smuk glans, men limfarvede vægge er omstændelige at vedligeholde og rengøre. Så de er stort set erstattet af andre malingstyper.

Lodne overflader / Ioddenfaktor

Tekstiler har en mere eller mindre åben struktur og en evne til at binde støv, snavs og lugt, hvilket har betydning for indeklimaet. Derfor er det en god ide at være opmærksom på hvor mange tekstile overflader, der findes i indemiljøet. De tekstile overflader er gulvtæpper, gardiner og polstrede møbler.
I forbindelse hermed har man udviklet et begreb, der kaldes loddenfaktoren. Det er antal m tekstilovertlader i forhold til rummets mål. Ønsker man et optimalt indeklima, skal loddenfaktoren være så lav som mulig. Især for allergikere er dette vigtig at være opmærksom på.
Luvtæpper er gulvtæpper fremstilles efter flere principper, bla. luvtæpper. På et grundvæv indvæves eller håndknyttes tråde, der kan fremstå som opskåret luv eller faste løkker. Lamé er stof med indvævede guld- eller sølvtråde, bruges til specielle møbelstoffer.

Få 3 Rengøring Støvring tilbud


Eksempler på rengøring i 9530 Støvring

Bradstedlund Rengøring
Jernbanegade 8B
9530 Støvring
CVR: 31901014
Hjemmeside
Brillant Service ApS
Bæveren 16
9530 Støvring
CVR: 35665803
Hjemmeside
Ren Combi Service ApS
Hulvejen 85
9530 Støvring
CVR: 36912170
Hjemmeside