Rengøring Svendborg

  • Få gratis 3 tilbud på reel rengøring Svendborg
  • Udfyld formularen online på mindre end 2 minutter
  • Du får kun tilbud fra energiske rengøringsfirmaer

Få 3 Rengøring tilbud

Rengøring Svendborg

16. maj 2018. Hader du rengøring? Har du lyst til at undgå at gøre rent? Så er du kommet til det rigtige websted. På dette website kan du - gratis og nemt - få 3 kvalitetssikrede henvendelser fra rengøringsfirmaer i Svendborg by, der gerne vil løse din rengøringsopgave - og det er ikke så dyrt som du tror. Du kan endvidere lave en fast aftale, så du får gjort rent i dit hus fx 1 gang ugentligt.
Rengøringsassistenten tørrer støv af og vasker alle vandrette overflader, vasker gulvet og støvsuger både tæpper og møbler. De vasker alle dørkarme, lyskontakter og paneler. Køkkenskabe er gerne ekstra beskidte med snavs i krogene. Så her vasker rengøringspersonalet køkkenskabene effektivt både indvendigt og udvendigt. Urenheder på håndtag og skabe fjernes ligesom køkkenvask og kogeplader gøres rent. Badeværelset rengøres dvs badekar, håndvask, toilet og bad. Spejle og overflader er skinnende rene når vores gruppe af rengøringsfolk i Svendborg-området er igennem din bolig. Jo bedre udstyr, jo smukkere bliver slutresultatet så derfor anvender vores partnere i Svendborg by kun kvalitetsprodukter.
Alt benyttet udstyr og rengøringsmidler er inkluderet i prisen. Udfyld online formularen på mindre end 2 minutter og modtag en fast skarp pris på rengøring af din bolig i Svendborg by. De rutinerede rengøringsselskaber leverer rengøring med opmærksomhed på højeste kvalitet og til billige priser.

Rengøring Svendborg priser

Mottoet er altid at gøre kunderne tilfredse. Således får alle kunder 100 procent tilfredshedsgaranti. Hvis du har brug for en hovedrengøring f.eks. efter en fraflytning, så kan du her på websitet modtage 3 friske tilbud på netop hovedrengøring i Svendborg. En hovedrengøring omfatter gerne rengøring af lofter, vægge, gulve, hårde hvidevarer, vinduer ude, døre samt alle sanitære installationer. Daglig rengøring omfatter normalt opgaver som: Vask af gulve, afstøvning af vandrette overflader, tømning af papirkurve, genopfyldning af wc papir, fjernelse af mærker, aftørring af væglamper, reoler osv. Inden en ind- eller udflytning modtager du en rengjort, nyvasket bolig.
Vores net af firmaer i Svendborg-området er eksperter i flyttevask, hvor både lejer og udlejer altid bliver glade for slutresultatet. Du kan have tillid til, at rengøringsselskabet justerer anvendelsen af ​​rengøringsmidler og kemikalier til hver overflade.
Når du opretter din rengøringsopgave, er det vigtigt at du oplyser loftshøjde, persienner, elektriske apparater og lign. så du kan modtage så skræddersyet et tilbud som overhovedet muligt. Vores godkendte firmaer i Svendborg by rengør ikke kun i private hjem men også i huse, skoler, klinikker, virksomheder, shops og andre offentlige steder.

Spar både tid og penge

Ønsker du et rent hus uden selv at skulle vaske og støvsuge, fordi du mener det er tidskrævende? Så anvend vores gratis serviceportal til at bestille tre kontante tilbud. Gulvbehandling er vores tilknyttede firmaer i Svendborg-området også eksperter i. De følger naturligvis leverandørernes anvisninger, såfremt disse eksisterer (gælder for det meste nye gulve). Alle former for gulve vokses eller ludbehandles ligesom væg-til-væg tæpper renses. Rengøringsfirmaet leverer måtter til kunder, der ønsker dette og har adskillige forskellige typer at vælge imellem.
Korrekt udført rengøring resulterer i reduceret sygefravær, øget indeklima og øget levetid for alle materialer og indbo. En anden vigtig aktivitet er rengøring i bygge- og anlægsbranchen. Uanset selskabets art kan rengøringsselskabet komme op med en løsning, som er skræddersyet til den enkelte kunde. Hovedaktiviteten er daglig rengøring, der er den vigtigste jævnlige rengøring, som er essentiel da den leverer det miljø kunderne mødes med hver dag.
Trappevask for etagebyggeri og andelsboliger foretages med mopper af høj kvalitet og skrappe rengøringsmidler som medfører, at alle trin er rengjorte og smudsafvisende. Udliciter rengøringsarbejdet og lad de kvalitetssikrede rengøringsselskaber i Svendborg kappes om at få dig som kunde. Du beslutter selv, hvilket af de uforpligtende tilbud du bedst synes om. Held og lykke!

Få 3 Rengøring tilbud


Eksempler på rengøring i 5700 Svendborg

mortensol.dk
Vestergade 137
5700 Svendborg
CVR: 30640020
Hjemmeside
Klassisk Rengøring
Korsgade 22
5700 Svendborg
CVR: 35689788
Hjemmeside
AFC Firmaservice
Glentevej 17
5700 Svendborg
CVR: 27378986
Hjemmeside