Rengøring i Svendborg

  • Få 3 gratis tilbud på grundig rengøring i Svendborg
  • Udfyld formularen online på mindre end 6 minutter
  • Du får kun tilbud fra dygtige rengøringsfirmaer

Få 3 tilbud

Rengøring i Svendborg

21. august 2017. Hader du at gøre rent? Hvad siger du til at slippe for rengøring? Så er du landet det rigtige sted. På dette website kan du - gratis og uforpligtende - få 3 stærke henvendelser fra rengøringsfirmaer i Svendborg, som gerne vil gøre rent hos dig - og det er ikke så dyrt som du tror. Du kan endvidere indhente en permanent aftale, så du får gjort rent i dit hjem eksempelvis en gang ugentligt.
Rengøringsfirmaet støver af af og vasker alle vandrette overflader, vasker alle gulve og støvsuger alle tæpper og møbler. De rengører alle dørkarme, lyskontakter og lister. Køkkenskabe er tit ekstra snavsede med madrester i hjørnerne. Så her vasker personalet køkkenskabene effektivt både indvendigt og udvendigt. Snavs på håndtag og låger fjernes ligesom køkkenvask og kogeplader rengøres. Badeværelset rengøres dvs badekar, håndvask, wc og bruser. Spejle og overflader er skinnende blanke når vores samarbejdspartnere i Svendborg by er færdige med din bolig. Jo bedre udstyr, jo smukkere bliver resultatet så derfor benytter vores godkendte virksomheder i Svendborg by kun kvalitetsprodukter.
Alt benyttet udstyr og rengøringsmidler er inkluderet i prisen. Udfyld online formularen på kun 4 minutter og få en fast attraktiv pris på rengøring af din bolig i Svendborg by. De lokale rengøringsfirmaer foretager rengøring med fokus på høj kvalitet til seriøse konkurrencedygtige priser.

Rengøring Svendborg priser

Formålet er altid at få tilfredse kunder. Således får alle kunder 100 procent tilfredshedsgaranti. Har du brug for en hovedrengøring f.ex. i forbindelse med en fraflytning, så kan du her på sitet få tre konkurrencedygtige tilbud på flytterengøring i Svendborg by. En sådan hovedrengøring omfatter gerne rengøring af loft, vægge, gulve, hårde hvidevarer, vinduer inde, lister samt alle sanitære installationer. Daglig rengøring omfatter ofte opgaver som: Vask af gulve, aftørring af vandrette overflader, tømning af papirkurve, genopfyldning af wc papir, fjernelse af pletter, aftørring af malerier, møbler osv. I forbindelse med ind- eller udflytning modtager du en ren, nyvasket bolig.
Vores rengøringsfirmaer i Svendborg er specialister i flytterengøring, så både lejer og udlejer altid bliver glade for resultatet. Du kan have tiltro til, at rengøringsselskabet tilpasser anvendelsen af ​​rengøringsmidler og kemikalier til hver overflade.
Når du opretter din opgave, er det vigtigt at du oplyser loftshøjde, persienner, elektriske apparater og lign. så du kan modtage så præcis et tilbud som muligt. Vores tilknyttede rengøringsfirmaer i Svendborg-området gør ikke kun rent i private boliger men også i kontorer, fabrikker, klinikker, storcentre, shops og andre offentlige steder.

Sammenlign tilbud online

Vil du have et rent hus uden selv at bruge tid på at vaske og støvsuge, fordi du finder det er tidskrævende? Så anvend denne gratis serviceportal til at få 3 stærke tilbud. Gulvbehandling er vores godkendte firmaer i eller i nærheden af Svendborg også eksperter i. De følger naturligvis leverandørernes anbefalinger, hvis disse eksisterer (gælder som regel for nylagte gulve). Alle slags gulve poleres eller ludbehandles mens væg-til-væg tæpper renses. Rengøringsassistenten udlejer måtter til kunder, som har behov for dette og har flere forskellige størrelser at vælge imellem.
Korrekt udført rengøring resulterer i nedsat sygefravær, forbedret velfærd og længere levetid for alle materialer og indbo. En anden stor aktivitet er rengøring inden for bygge- og anlægssektoren. Uanset virksomhedens størrelse kan rengøringsselskabet finde en løsning, der matcher den enkelte kunde. Hovedfokus er daglig rengøring, der er den vigtigste faste rengøring, der er basal idet den definerer det indeklima kunderne mødes med dagligt.
Trappevask for etagebyggeri og andelsboliger udføres med udstyr af høj kvalitet og effektive rengøringsmidler til at sikre, at alle trin er rengjorte og smudsafvisende. Betal dig fra rengøringen og lad de faguddannede rengøringsselskaber i Svendborg by konkurrere om at vinde din rengøringsopgave. Du vælger selv blandt de af de godkendte tilbud du bedst synes om. Held og lykke!

Få 3 tilbud


Eksempler på rengøring i 5700 Svendborg
AFC Firmaservice
Glentevej 17
5700 Svendborg
CVR: 27378986
Hjemmeside
Clean-Up Service A/S
Tvedvej 199
5700 Svendborg
CVR: 69727514
Hjemmeside
Klassisk Rengøring
Korsgade 22
5700 Svendborg
CVR: 35689788
Hjemmeside