Rengøring i Svendborg

  • Få gratis 3 tilbud på reel rengøring i Svendborg
  • Udfyld formularen online på bare end 2 minutter
  • Du får kun tilbud fra godkendte rengøringsfirmaer

Få 3 tilbud

Rengøring i Svendborg

11. oktober 2017. Bliver du træt ved tanken på rengøring? Hvad siger du til at undgå at gøre rent? Så er du endt på det rigtige sted. Her på sitet kan du - gratis og hurtigt - få 3 skarpe henvendelser fra rengøringsfirmaer i eller i nærheden af Svendborg, som gerne vil løse din rengøringsopgave - og det er ikke så dyrt som du gætter på. Du kan også indhente en permanent aftale, der medfører at du får rengjort i dit hjem f.ex. 1 gang ugentligt.
Rengøringspersonalet tørrer støv af og vasker alle overflader, vasker gulvet og støvsuger alle tæpper og møbler. De vasker alle dørkarme, kontakter og paneler. Køkkenskabe er tit ekstra snavsede med krummer i hjørnerne. Derfor vasker rengøringspersonalet skabene seriøst både indvendigt og udvendigt. Snavs på håndtag og køkkenskabe vaskes væk ligesom køkkenvask og kogeplader gøres rent. Badeværelset rengøres inklusiv badekar, håndvask, wc og bruseniche. Spejle og overflader er skinnende blanke når vores virksomheder i Svendborg er færdige med din bolig. Jo bedre udstyr, des flottere bliver slutresultatet og derfor anvender vores firmaer i Svendborg by kun kvalitetsprodukter.
Alt benyttet udstyr og rengøringsmidler er inkluderet i prisen. Udfyld skemaet online på kun 5 minutter og modtag en fast god pris på rengøring af dit hus i eller i nærheden af Svendborg. De kvalitetssikrede rengøringsfirmaer udfører rengøring med opmærksomhed på højeste kvalitet og til friske konkurrencedygtige priser.

Rengøring Svendborg priser

Mottoet er altid at gøre kunderne tilfredse. Af den grund tilbydes alle kunder 100 procent tilfredshedsgaranti. Hvis du har brug for en hovedrengøring for eksempel efter en fraflytning, så kan du her på siden få tre skræddersyede tilbud på hovedrengøring i Svendborg by. En flytte hovedrengøring består som regel vask af af loft, vægge, alle gulve, hårde hvidevarer, vinduer ude, paneler samt alle sanitære installationer. Daglig rengøring omfatter som regel opgaver som: Vask af gulve, aftørring af overflader, tømning af papirkurve, genopfyldning af wc papir, fjernelse af mærker, aftørring af gelændere, reoler mm. Inden en ind- eller udflytning får du en rengjort, nyvasket bolig.
Vores virksomheder i Svendborg-området er specialister i flytterengøring, hvor både lejer og udlejer altid bliver tilfredse med resultatet. Du kan stole på, at rengøringsselskabet justerer brugen af ​​rengøringsmidler og kemikalier til den enkelte overflade.
Når du opretter din rengøringsopgave, er det vigtigt at du oplyser loftshøjde, persienner, elektriske apparater og lign. så du kan få så skræddersyet et tilbud som muligt. Vores firmaer i Svendborg gør ikke kun rent i private boliger men også i huse, skoler, institutioner, indkøbscentre, shops og andre offentlige steder.

Du får tilbud fra faglærde firmaer

Vil du have en ren bolig uden selv at skulle vaske og støvsuge, fordi du mener det er problematisk? Så anvend denne gratis service til at bestille 3 konkurrencedygtige tilbud. Gulvbehandling er vores godkendte firmaer i Svendborg-området også specialister i. De følger naturligvis leverandørernes anbefalinger, hvis sådanne forefindes (gælder normalt nylagte gulve). Alle typer af gulve renses eller ludbehandles ligesom væg-til-væg tæpper støvsuges. Rengøringspersonalet udlejer måtter til kunder, der ønsker dette og har flere forskellige slags at vælge imellem.
Rigtigt foretaget rengøring medfører mindre sygefravær, højere velfærd og øget levetid for alle materialer og faste installationer. Et andet stort forretningsområde er rengøring i bygge- og anlægssektoren. Uanset virksomhedens type kan rengøringsfirmaet tilbyde en løsning, som matcher den enkelte kunde. Hovedfokus er på daglig rengøring, som er den nødvendigste jævnlige rengøring, der er vital da den genererer det indeklima kunderne oplever dagligt.
Trappevask i ejendomme og andelsejendomme foretages med mopper af høj kvalitet og effektive rengøringsmidler til at sikre, at alle trappetrin er rengjorte og modstandsdygtige overfor snavs. Betal dig fra rengøringen og lad de pålidelige rengøringsselskaber i eller i nærheden af Svendborg kappes om at få dig som kunde. Du beslutter selv, hvilket af de friske tilbud du bedst synes om. Held og lykke.

Få 3 tilbud


Eksempler på rengøring i 5700 Svendborg
AFC Firmaservice
Glentevej 17
5700 Svendborg
CVR: 27378986
Hjemmeside
Clean-Up Service A/S
Tvedvej 199
5700 Svendborg
CVR: 69727514
Hjemmeside
mortensol.dk
Vestergade 137
5700 Svendborg
CVR: 30640020
Hjemmeside