Rengøring i Svendborg

Check Få 3 gratis tilbud på billig rengøring i Svendborg
Check Udfyld skemaet online på mindre end 5 minutter
Check Du får kun tilbud fra faguddannede rengøringsfirmaer


Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Rengøring" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Rengøring i Svendborg

26. juli 2017. Hader du at gøre rent? Hvad siger du til at slippe for rengøring? Så er du ankommet til det rigtige sted. Her på siden kan du - gratis og let - få 3 konkrete tilbud fra rengøringsfirmaer i eller i nærheden af Svendborg, der gerne vil rengøre dit hjem - og det er billigere end du tror. Du kan derudover lave en permanent aftale, så du får gjort rent i din bolig for eks. 1 gang ugentligt.
Rengøringsfirmaet tørrer støv af og vasker alle overflader, vasker alle gulve og støvsuger alle tæpper og møbler. De rengører alle dørkarme, lyskontakter og paneler. Køkkenskabe er tit ekstra fedtede med snavs i krogene. Derfor vasker personalet køkkenskabene effektivt både indvendigt og udvendigt. Urenheder på håndtag og køkkenlåger vaskes væk ligesom køkkenvask og komfur rengøres. Badeværelset rengøres inklusiv badekar, håndvask, wc og bad. Spejle og overflader stråler når vores net af virksomheder i eller i nærheden af Svendborg er igennem din bolig. Jo bedre udstyr, des smukkere bliver slutresultatet så derfor bruger vores tilknyttede rengøringsfolk i eller i nærheden af Svendborg udelukkende kvalitetsprodukter.
Alt anvendt udstyr og rengøringsmidler er inkluderet i prisen. Udfyld formularen online på under 2 minutter og modtag en fast skarp pris på rengøring af dit hus i Svendborg. De lokale rengøringsfirmaer udfører rengøring med fokus på højeste kvalitet til hurtige konkurrencedygtige priser.

Rengøring Svendborg priser

Hensigten er altid at få tilfredse kunder. Af den grund tilbydes alle kunder 100% tilfredshedsgaranti. Hvis du har brug for en hovedrengøring fx i forbindelse med en fraflytning, så kan du her på sitet modtage tre hurtige tilbud på hovedrengøring i Svendborg-området. En fuldstændig hovedrengøring består gerne vask af af lofter, vægge, gulve, hårde hvidevarer, vinduer ude, døre og sanitære installationer. Daglig rengøring indbefatter tit opgaver som: Rengøring af gulve, aftørring af overflader, tømning af skraldespande, genopfyldning af hygiejneartikler, fjernelse af mærker, afstøvning af væglamper, stole mm. Ved ind- eller udflytning får du en ren, nyvasket bolig.
Vores godkendte firmaer i Svendborg er specialister i flytterengøring, hvor både lejer og udlejer altid bliver tilfredse med resultatet. Du kan have tiltro til, at rengøringsfirmaet justerer anvendelsen af ​​rengøringsmidler og kemikalier til den enkelte overflade.
Når du opretter din rengøringsopgave, er det vigtigt at du oplyser loftshøjde, persienner, elektriske apparater og lignende så du kan få så skræddersyet et tilbud som muligt. Vores tilknyttede virksomheder i Svendborg rengør ikke kun i private hjem men også i huse, fabrikker, institutioner, virksomheder, butikker og andre offentlige steder.

Vi sparer dig for mange penge

Har du brug for et rent hjem uden selv at være nødt til at vaske og støvsuge, fordi du finder det er bøvlet? Så brug denne gratis serviceportal til at modtage 3 seriøse tilbud. Gulvbehandling er vores rengøringsfirmaer i Svendborg også eksperter i. De overholder naturligvis producenternes anbefalinger, hvis disse findes (gælder for det meste nye gulve). Alle typer af gulve vokses eller ludbehandles ligesom væg-til-væg tæpper renses. Rengøringsselskabet udlejer måtter til kunder, der ønsker denne service og har mange forskellige typer at vælge imellem.
Rigtigt foretaget rengøring medfører reduceret sygefravær, forbedret indeklima og længere levetid for alle materialer og indbo. En anden stor aktivitet er rengøring i bygge- og anlægssektoren. Uanset virksomhedens art kan rengøringsselskabet tilbyde en løsning, som matcher den enkelte kunde. Hovedaktiviteten er på daglig rengøring, som er den nødvendigste jævnlige rengøring, der er central da den leverer det miljø kunderne oplever hver dag.
Trappevask i ejerforeninger og andelsboliger foretages med skrubber af høj kvalitet og skrappe rengøringsmidler til at sikre, at alle trappetrin er rengjorte og modstandsdygtige overfor snavs. Slip for rengøringsarbejdet og lad de faguddannede rengøringsselskaber i Svendborg by konkurrere om at kapre dig som kunde. Du vælger selv blandt de af de skræddersyede tilbud du bedst kan lide. Held og lykke.

Få 3 tilbud


Eksempler på rengøring i 5700 Svendborg
mortensol.dk
Vestergade 137
5700 Svendborg
CVR: 30640020
Hjemmeside
Klassisk Rengøring
Korsgade 22
5700 Svendborg
CVR: 35689788
Hjemmeside
AFC Firmaservice
Glentevej 17
5700 Svendborg
CVR: 27378986
Hjemmeside