Rengøring Thisted

  • Få gratis 3 tilbud på grundig rengøring Thisted
  • Udfyld skemaet online på bare 2 minutter
  • Du får kun tilbud fra autoriserede rengøringsfirmaer

Få 3 Rengøring Thisted tilbud

Rengøring Thisted - Indsend din opgave og få 3 gratis tilbud


Gas og gasarter

Gas er egentlig bare en luftformig tilstand. Gas som energikilde er en brændbar luftart, der forekommer i naturen eller produceres af kul. Når en væske fordamper, overgår den til tilstandsformen gas. Det kan være sammensatte luftarter dannet ved fordampning eller frigivelse af luftarter fra materialer. Nogle gasarter er brændbare og kan bruges til forbrænding. Mange gasarter er giftige - andre blot ubehagelige at indånde.
Gitter er en ramme af vandrette og lodrette træ- eller metalstænger, der bruges til afskærmning af trapper og vinduer som sikkerhed for småbørn. Bruges også foran hulrum, sa luftstrømmen kan strømme frit ved maskiner og hårde hvidevarer. Et sådant gitter bør ind imellem tages af, så det kan afvaskes og det underliggende hulrum støvsuges.

Gryder og kogekar

Gryder er kogekar til kogning og stegning, der kan være fremstillet af mange forskellige materialer med forskellige egenskaber med hensyn til varmeledningsevne og kemikaliebestandighed. Rengøres som regel i hånden.
Ved mere snavset tøj kan det være en fordel at vaske tøjet to gange med en mellemliggende skylning. Første vask kaldes forvask. De fleste vaskemaskiner har et indbygget forvaskeprogram.
Fyldningsgrad er et udtryk, der bruges i forbindelse med fyldning af vaskemaskiner. Tøjet bør ikke fylde mere i maskinen, end at en hånd kan vendes på højkant ovenover.
Gaze er et tyndt gennemsigtigt og åbent bomuldsvæv, der som oftest bruges til forbindinger. Tykkere kvaliteter kan bruges til bleer eller filtre.

Få 3 Rengøring Thisted tilbud


Eksempler på rengøring i 7700 Thisted

A.K. Rengøring
Vestergårdsvej 3
7700 Thisted
CVR: 35084193
Hjemmeside
Rengøringsfirmaet Thy
Silstrupvej 6
7700 Thisted
CVR: 20572442
Hjemmeside
H H Totalrengøring
Industrivej 13B
7700 Thisted
CVR: 18309742
Hjemmeside