Rengøring Vejen

  • Få 3 gratis tilbud på billig rengøring Vejen
  • Udfyld skemaet på bare tre minutter
  • Du får kun tilbud fra troværdige rengøringsfirmaer

Få 3 Rengøring Vejen tilbud

Rengøring Vejen - Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud


Emhætter og emfang

Formålet med emhætter eller emfang er at forhindre lugt, fugt og urenheder i at fordele sig i køkken og bolig. Der findes mange forskellige typer, og det er vigtigt, at man får en type og størrelse, der passer til køkkenet og aktiviteten. Emhætten er forsynet med filtre, der opsamler fedt, og det er vigtigt, at filtrene holdes rene.
Metalfiltre kan vaskes, evt. i opvaskemaskinen. Filter af papir eller kunststof udskiftes. Selve metaldelen holdes ren ved afvaskning med vand og universal rengøringsmiddel i høj koncentration på grund af fedt. De fleste emhætter har indbygget lys, som skal holdes rent og frit for fedt på samme måde.
EDTA (Ethylendiamin-tetraacetat), der bruges som kalkbinder i rengørings- og vaskemidler. Det er sundheds- og miljøskadeligt og derfor også forbudt i Danmark. Det er vigtigt, at deklarationer og brugsvejledninger ikke ødelægges ved brug af midlet.

Energiprogram og energisparepile

Energiprogram er et program, der er på mange vaskemaskiner. Som regel betyder det, at vasketemperaturen i klarvasken er lavere end sædvanligt. Det forårsager en længere vasketid, men alligevel et nedsat energiforbrug. Til almindeligt og let snavset tøj er det et godt program. Skal der vaskes meget snavset tøj, kan det være nødvendigt med højere temperaturer.
Energisparepile er en vejledning, der skal gøre det nemmere at foretage energirigtige indkøb af hårde hvidevarer og dermed et supplement til den lovpligtige energimærkning. Energisparepilene sammenligner de enkelte modellers energiforbrug. Jo færre pile, jo lavere elforbrug og des mere økonomisk er modellen, F.eks. kan to maskiner have et lige lavt elforbrug, men pilen for den ene model er noget længere, fordi denne maskine rummer mindre.

Få 3 Rengøring Vejen tilbud


Eksempler på rengøring i 6600 Vejen

Læborg Rengøring
Asbovej 23
6600 Vejen
CVR: 21100730
Hjemmeside
Jim’s Rengøring
Gamstvej 16
6600 Vejen
CVR: 18502348
Hjemmeside
NJ vikar- & rengøringsservice
Koldingvej 18
6600 Vejen
CVR: 30294866
Hjemmeside