Rengøring Viborg

  • Få 3 gratis tilbud på flot rengøring Viborg
  • Udfyld skemaet online på mindre end tre minutter
  • Du får kun tilbud fra rutinerede rengøringsfirmaer

Få 3 Rengøring Viborg tilbud

Billig rengøring Viborg - Få gratis 3 seriøse rengøring tilbud


Knofedt og rengøring

Knofedt er et rengøringsmiddel, der altid er ved hånden, Det er et godt gammelt udtryk for de kræfter, der må lægges i, när der skal skures og skrubbes. Uden knofedt går det ikke. Kvillajabark blev brugt som et mildt sæbemiddel, før de nutidige rengøringsmidler kom på markedet.
Kvillajabark er barken fra Quillaja Saponaria træet, der vokser i Sydamerika. Den inderste del snittes, knuses og lægges i blød i vand. Det vandige udtræk indeholder saponin der skummer og har en god emulgeringsevne overfor fedtstoffer. Med en pH på omkring 7 er det samtidig et skånsomt rengøringsmiddel, som man tidligere brugte til rengøring og vask af sarte møbelstoffer.
Kapok er de hvide silkeagtige frøhår fra kapoktræets frugtkapsler. Bruges som stoppemateriale i møbler og madrasser, men er i dag til dels erstattet af syntetiske materialer.

Klaverrengøring

Et klaver er et musikinstrument. Det lukkede kabinet er som regel fremstillet i træ og skal gøres rent efter materialet og dets overfladebehandling. De hvide tangenter blev tidligere altid fremstillet af ben eller elfenben, som tåler aftørring med et hårdtopvredet vaskeskind i almindelig vand eller en afrensning med sprit.
De sorte tangenter blev fremstillet af træsorten ibenholt eller gennemfarvet pæretræ. De kan aftørres med et hårdt opvredet vaskeskind i almindelig vand eller renses af med olie. I dag fremstilles tangenterne ofte i plastmateriale, som kan aftørres med et hårdtopvredet vaskeskind evt. tilsat lidt universal rengøringsmiddel eller en mikrofiberklud.

Få 3 Rengøring Viborg tilbud


Eksempler på rengøring i 8800 Viborg

EK Erhvervsservice
Syrenstien 5
8800 Viborg
CVR: 25154339
Hjemmeside
Thoras Rengøring
Toften 4
8800 Viborg
CVR: 39715597
Hjemmeside
H. O. Rengøring
Anne-Marie Vej 16
8800 Viborg
CVR: 21040592
Hjemmeside