Tømrertilbud i Ølstykke

  • Få 3 billige tilbud på tømrerarbejde i Ølstykke
  • Udfyld formularen på bare 8 minutter
  • Spar 40 % på en dygtig tømrer

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud

Find et effektivt og reelt tømrerfirma til opgaven

11. oktober 2017. Få gratis 3 tilbud fra effektive tømrermestre i Ølstykke. En faglærd og billig tømrer er kun få museklik væk. Ved at indhente 3 tilbud, kan du i ro og mag sammenligne dagspriser på tømrerarbejde i Ølstykke. Det er svært at finde en pålidelig tømrer selv, så det tilbyder vi at gøre gratis for dig.
Udfyld onlineformularen på kun 6-7 minutter og beskriv, hvad det er, du ønsker ordnet i din bolig. Skriv så vidt muligt detaljeret så tømrerfirmaerne bedre kan beslutte sig for, om de vælger at lægge billet ind på netop din tømreropgave i Ølstykke. Med 3 superfriske tilbud kan du spare 20 procent.
Jo bedre din opgave er forklaret, jo bedre og mere præcise tilbud modtager du. Og husk - det er fuldstændig gratis for dig at indsende en tømreropgave via vores portal. Alle jobs bliver håndteret på baggrund af den omfattende erfaring vores net af tømrere i Ølstykke har indhentet fra et utal af opgaver gennem mange år.

De mange træsorter

Tømmerhandelens udvalg af træ begrænser sig stort set til de bløde sorter fyr og gran. Der findes imidlertid omkring et halvt hundrede forskellige træsorter med forskelligt udseende og egenskaber. Det er ikke sikkert, at de kan købes i den nærmeste trælasthandel, men flere byggemarkeder og hobbyforretninger forhandler et bredt udvalg af sorter. Udover at have forskellig åretegning og farve, adskiller træsorterne sig fra hinanden ved en række andre egenskaber.
Træsorteringer
1. sortering er fejlfrit og næsten uden knaster.
2. sortering har lidt flere, men sunde knaster.
3. sortering har mange sunde knaster, og der kan forekomme blåsplint, der farver træet blåligt.
4. sortering, også benævnt ved det gamle navn kvinta, kan have mange døde knaster og blåsplint.
5. Udskud kan have døde knaster, blåsplint og uskarpe kanter, der følger træstammens runding

Birk og bøg

Birk er stærkt og benyttes derfor til spinklere konstruktioner som f.eks. møbler. Desuden bruges det til krydsfinér. Træet er hvidligt uden synligt kerneved. Birk har stort svind ved tørring og skal derfor lagres godt. Træet angribes let af insekter, råd og svamp, men kan beskyttes ved imprægnering. Knaster og andre uregelmæssigheder betragtes som fejl. Iøvrigt er birk nemt at arbejde med.
Bøg har meget tilfælles med eg. Det er en hård, regelmæssig træsort, som er rødbrun uden væsentlig farveforskel mellem splint og kerneved. Bøg er stærk og bruges bl.a. til fremstilling af redskaber og gulve. Det er derimod uegnet til udendørs brug, fordi træet arbejder meget ved vekslende fugtighed. Derfor bør bøg være lagret inden brug.

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 3650 Ølstykke
Tømrer Søren Jensen
Emilsvej 50
3650 Ølstykke
CVR: 14386270
Hjemmeside
Artman Tømrer & Snedker ApS
Slejpners Plads 21
3650 Ølstykke
CVR: 37536555
Hjemmeside
N.G. Snedker Service
Lærkevej 31
3650 Ølstykke
CVR: 29013128
Hjemmeside