Tømrertilbud i Aalborg

  • Få 3 friske tilbud på tømrerarbejde i Aalborg
  • Udfyld formularen på ca 2 minutter
  • Spar 15 % på en kompetent tømrer

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud

Sådan får du 3 gratis tilbud på tømrerarbejde i Aalborg

30. november 2017. Kun 5-6 minutter på en beskrivelse: Så kort tid tager det at indhente konkrete tilbud i Aalborg, når du skal have udført tømrer arbejde eller lignende. Og så er det helt gratis at bruge vores formidlingsservice! Indsend din tømrer opgave og få tre aktuelle lokale tilbud på dit tømrerarbejde i Aalborg på få dage.
Hold et møde med den tømrer, du påtænker at vælge. Her kan du finde ud af om tømreren er pålidelig og dermed en, som du tør have tiltro til. Tillid er en væsentlig parameter, når det handler om at få udført et ordentligt professionelt stykke tømrer arbejde i Aalborg og omegn.
Gennemsnitsprisen pr time for tømrere i Aalborg ligger på mellem 500,- kr. og 800,- kr. men prisen kan selvfølgelig svinge noget. Der findes også tømrere med lavere timepriser men de har som regel ikke de færdigheder, værktøjer eller maskiner, der er nødvendige for at udføre et godt stykke arbejde.

Krav til tagudhæng 1-3

1 Tagrender placeres umiddelbart under tagbeklædningen og beklædningen føres ca. 30 mm ind over tagrenden. Herved sikres at tagvandet rammer tagrenden både ved små og store vandmængder.
2 Undertage skal afvandes til tagrenden. når det forventes at undertaget skal opsamle større vandmængder, mens vandet ved små mængder kan ledes ud bag tagrenden. Undertaget må ikke afslutte i tagudhænget, da det medfører risiko for fugtophobning og misfarvning af facaden. Af samme grunde føres undertaget ved gavlen helt ud til vindskeden.
3 Undertage af banevare afsluttes med en fodplade, der fører undertaget hen til et fodblik. Fodblikket skal være mindst 100 mm bredt, så undertaget kan klæbes til det og tilstrækkeligt langt inde til, at UV-følsomme banevarer beskyttes mod nedbrydning.

Krav til tagudhæng 4-7

4 Insektnet bruges i alle ventilationsåbninger for at undgå f.eks. fygesne og hvepseboer i tagrummet. Det er dog ikke praktisk muligt at insektsikre spalten over undertaget. Kun fugle og store mængder fygesne kan holdes ude. Hvis der ikke benyttes undertag under f.eks. bølgeplader, er tilslutningen til vindskeden kritisk.
5 Forsvarlig ventilation kan normalt opnås, hvis der er et jævnt fordelt effektivt ventilationsareal langs tagkant og kip. Da der benyttes insektnet, skal arealet øges til mindst det dobbelte for at opnå det ønskede effektive areal.
6 Ventilationsstudse ved kippen bør have et areal på mindst 100 cm2 pr. meter huslængde ved sædvanlige husbredder.
7 Ved lokale indsnævrínger i ventilationsvejen (uden insektnet) bør der være mindst 20 mm spalte. Ved længere indsnævringer. f.eks. hvor luften ledes mellem to plader, øges spalten til 25-30 mm.

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 9000 Aalborg
Kvallibyg ApS
Ritavej 35
9000 Aalborg
CVR: 30199820
Hjemmeside
Boligrenovering v/Frits Olesen
Mester Eriks Vej 56
9000 Aalborg
CVR: 26532728
Hjemmeside
Tømrermester Rasmus Bundgaard
Doravej 41
9000 Aalborg
CVR: 35292896
Hjemmeside