Tømrertilbud i Albertslund

  • Få 3 aktuelle tilbud på tømrerarbejde i Albertslund
  • Udfyld webskemaet på bare 5 minutter
  • Spar 15 pct på en seriøs tømrer

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud

Nybygninger, tilbygninger og ombygninger udføres

11. oktober 2017. Albertslund kommune er en af Danmarks største kommuner og vores landsdækkende netværk af kompetente tømrerfirmaer dækker naturligvis også Albertslund kommune. Uanset hvor du bor i kommunen, finder vi den helt rigtige tømrer til netop din tømreropgave.
Vi tilbyder at indhente 3 gratis tilbud på din tømreropgave i Albertslund. Med årelang erfaring indenfor faget, er vores tilknyttede tømrere de helt rigtige at benytte ved enhvert tømrerarbejde. Deres samlede ekspertise gør, at de er i stand til at løse endda meget store opgaver hurtigt og effektivt - uden at det koster en formue.
Indtast din opgave på under 8 minutter i webskemaet. Når du har indsendt opgaven, er det blot at afvente, at de første spændende henvendelser indløber - ofte allerede samme dag. Tømrermestrene arbejder overalt i Albertslund - og i resten af Hovedstadsområdet, hvis det var noget?

Knirkelyde på trægulve

Knirkelyde skyldes friktion mellem trægulv og søm, mellem trægulv og underlag eller mellem brædderne indbyrdes. De fleste problemer med knirkende gulve skyldes, at træet i bjælker eller strøer har været for fugtigt ved lægningen. Når træet svinder ved udtørringen, opstår der et mellemrum mellem strø og bræt.
Knirkelyden fremkommer ved, at brædderne ved færdsel på gulvet bevæger sig op og ned i forhold til sømmene og derved gnider mod dem. Problemerne kan derfor undgås ved at benytte tørt træ ved lægningen, dvs. ovntørrede brædder i kombination med strøer eller bjælker, som højst har 11% fugtindhold ved lægningen.
Mellemrum mellem brædder og strø kan også opstå, hvis brædderne ikke presses tilstrækkeligt hårdt ned på strøer eller bjælker ved sømning eller skruning. Det forekommer, f.eks. hvor trægulve er maskinsømmet fordækt, fordi sømmet ikke kan trække brættet tæt ned til strøen.

Knirkelyde forårsaget af friktion

Gulvbrædderne hviler herved på sømmene, f.eks. trådsøm. Derfor er det bedst at stå på det bræt, der sømmes/skrues, så det presses ordentligt ned mod underlaget. Der kan også opstå et mellemrum mellem brædder og strøer, hvis gulvbrædderne ligger i spænd, så trykpåvirkning mellem nabobrædder presser brædderne op fra strøer eller bjælkelag.
Ved svømmende gulve kan der optræde knirken fordi gulvet ligger i spænd mellem tilstødende vægge mv. l nogle tilfælde er knirkelyde forårsaget af friktion i fer/not-samlingen mellem nabobrædder f.eks. klikgulve lagt på blødt og eftergiveligt underlag. Knirkelyde kan kun registreres ved, at de kan høres ved gang på gulvet. Knirken fjernes ved at presse brædderne ned mod understøtningen og eftersømme eller skrue brædderne fast.

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 2620 Albertslund
El-Fix Solutions
Herstedøstergade 22
2620 Albertslund
CVR: 36208872
Hjemmeside
Sabroe Multibyg ApS
Flintager 34
2620 Albertslund
CVR: 31186986
Hjemmeside
AN Tømrer Entreprise ApS
Kildegården 8
2620 Albertslund
CVR: 36017937
Hjemmeside