Tømrertilbud i Assens

  • Få 3 eftertragtede tilbud på tømrerarbejde i Assens
  • Udfyld skemaet online på ca 2 minutter
  • Spar 10 % på en certificeret tømrer

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud

En gratis web-service stillet til rådighed fra os til dig

30. november 2017. Der kan være mange penge at spare på tømrer arbejde i Assens. Benyt muligheden for at få 3 gratis tilbud. Brug Billighaandvaerker.dk og få en billig og effektiv løsning på alle dine tømrer problemer i Assens. Vores tilknyttede firmaer har alle mange år på bagen og har erfaring med alle type af tømrerarbejde.
Indtast din opgave i kontaktformularen. Det tager under 4 minutter og herefter er det blot at læne sig tilbage og afvente de første spændende tilbud. Når du har udvalgt et tilbud, foregår kontakten direkte mellem dig og den valgte tømrer. Billighaandvaerker.dk er blot formidler af kontakten.
Tømrerfirmaerne kører på hele Fyn og kan sagtens slå et sving forbi dig, hvis du har en tømrer opgave, som du ikke kan overskue. Disse fagfolk tilbyder også at løse mere specielle opgaver som f.eks. en udestue, en garage eller nye vinduer. En tilfreds kunde er en glad kunde - og dét er kun dem, vi samler på her på Billighaandvaerker.dk.

Bliv dus med dine vinduer

Selv om vinduer er forskellige, går mange af detaljerne igen i de enkelte typer. Karmen er vinduets bærende konstruktion. Dens højde og bredde skal være ca. 2,5 cm mindre end murhullet, som vinduet skal monteres i. En lodposte deler karmen i midten, og en tværposte deler den på langs.
Rammerne sidder i karmens fire felter, og de er hver især sammensat af fire rammestykker med vinkelformede beslag kaldet hjørnebånd. Nogle af dem er hjørnebåndshængsler, der sidder i indgreb med tapformede beslag, rumpestabler på vinduets karm.
Når vinduet lukkes, går rammen ind i karmens rammefals, hvor den ligger an mod falsens anslag. Vinduet kan være inddelt i flere mindre ruder af sprosser. Både rammer og sprosser er forsynet med glasfalse, hvori ruderne er gjort fast, som oftest med kit. Kitningerne skal være glatte, hele og dækket af maling.

Termoruder og tætningslister

Termoruder vil derimod være gjort fast med glaslister. Mellem den og ruden er anbragt et fugebånd, som hindrer vand i at trænge ned i glasfalsen. Bæreklodser til understøtning af ruden er kileformede, så de passer til falsens udadgående hældning.
For at bortlede vand skal de vandrette lister under hver rude have en drypnæse, så vandet ikke kan løbe tilbage langs undersiden. Tætningslister forhindrer træk i anslaget. Anverfere, der er monteret på rammerne, gøres fast til stjærthager på karmen. Vinduesrammen er gjort fast med karmskruer, efter at der er indskudt kiler mellem mur og karm.
Det øvrige mellemrum er fyldt ud med mineraluld. Fugen er lukket med mørtel udvendig, og med tætningslister af træ samt diffusionstæt fugemasse indvendig. Sålbænken, der sidder under vinduets karm og leder vandet bort fra muren, stikker op i en mørtelfals i undersiden af karmen.

Få 3 Tømrertilbud tilbudFå 3 Tømrertilbud tilbud fra fagexpertenFå 3 Tømrertilbud tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 5610 Assens
Nordika Isolering ApS
Skovvangsvej 22 A
5610 Assens
CVR: 35817417
Hjemmeside
Vestfyns Tømrerforretning A/S
Løimarksvej 3
5610 Assens
CVR: 19263940
Hjemmeside
Front-Lines ApS
Grindsmosevej 5
5610 Assens
CVR: 31330548
Hjemmeside