Tømrertilbud i Ballerup

  • Få 3 konkrete tilbud på tømrerarbejde i Ballerup
  • Udfyld formularen på kun 4 minutter
  • Spar 30 procent på en professionel tømrer

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud

Få 3 prisvenlige og konkrete tømrertilbud i Ballerup

11. oktober 2017. Få 3 tømrertilbud - de er gratis og uforpligtende - af faguddannede og pålidelige tømrere i Ballerup. Udfyld vores onlineformular på under syv minutter, med en detaljeret beskrivelse af dit behov for tømrerassistance. Jo flere detaljer du oplyser vedrørende din sag, jo mere præcise tilbud modtager du sandsynligvis.
Indenfor et par dage vil du modtage 3 superattraktive tilbud i din indbakke fra tømrere i Ballerup, der er klar til at udføre reelt tømrerarbejde for dig. Du kan sagtens spare op til 30% på regningen sammenlignet med, at du selv skulle indhente tilbuddene på tømreropgaven hos tilfældige ukendte tømrere.
Et klik på den grønne knap. En udfyldelse af formularen. Det tager omkring 6-7 minutter. Henvendelserne, du modtager, kommer kun fra i forvejen godkendte tømrere i Ballerup. Få Ballerups flotteste hus ved at indhente 3 skræddersyede tilbud på alle typer af professionelt tømrerarbejde - gratis og uforpligtende.

Udvendige og indvendige døre

De fleste døre købes færdige med dørplade, karm, lås og beslag. Det eneste, man selv skal anskaffe og montere på den, er en låsecylinder, håndgreb og eventuelt låseskilt. Yderdøre er af en særlig kraftig konstruktion for at sol, fugt og skiftende temperaturer ikke skal få den til at vride og slå sig.
De er ligeledes kraftigt konstrueret på grund af den isolerende opbygning, der skal holde kulden ude. Desuden skal døren og dens lås være så solid, at de kan holde ubudne gæster ude. Låsen med låsecylinder er indfældet i dørpladen og betjenes med dørgreb udefra og et greb eller en vrider indefra.
Øget handel med fjerne egne bringer i dag mange oversøiske træsorter til Danmark. I bygningssnedkeriet anvendes en del af de fremmede træsorter til fx gulve, dørtrin og køkkeninventar, der må tåle hårdt slid. Tømrerfaget derimod bruger stadig de lokale sorter, fyr, gran, lærk og eg.

Sådan er yderdøren opbygget

Udvendig kan yderdøre se forskellige ud, men i store træk er de konstrueret på samme måde. Gerigterne (indfatningerne) omkring døren er fastsømmet i karmen, så de kan følge træets bevægelser. I karmen er indfældet et slutblik til dørlåsens rigel eller falle.
Dørtrinet er almindeligvis fremstillet af egetræ, der tåler hårdt slid. 2-3 solide hængsler fastholder dørpladen til karmen. Nogle hængseltyper er udført med justeringsskruer, så man senere kan finjustere dørpladen op og ned eller sideværts. Dørpladen er opbygget i en kraftig ramme af massivt eller lamineret træ og har som regel en tykkelse på 40 mm.
I pladen kan være monteret ruder og evt. brevindkast. lnderst har døren et lag isoleringsmateriale. På begge sider af isoleringen sidder enten en aluminiums- eller finerplade. Yderst er dørpladen og dens kanter beklædt med endnu et lag finer i enten fyr eller en ædel træsort.

Få 3 tilbudFå 3 tilbud fra fagexpertenFå 3 tilbud fra 3byggetilbud


Eksempler på tømrertilbud i 2750 Ballerup
Lun Byg ApS
Skyttestræde 43
2750 Ballerup
CVR: 30692950
Hjemmeside
Tømrer- Og Snedkermester Gert Aasberg
Pæremosevej 29
2750 Ballerup
CVR: 13186081
Hjemmeside
Tømrermester Flemming Sørensen
Industriparken 4
2750 Ballerup
CVR: 37204536
Hjemmeside